دبیر موسسه ارتقای سلامت رهنمای کرمانشاه گفت: این موسسه با هدف بررسی آسیبهای اجتماعی و سلامت جامعه از سوی سازمان بهزیستی مجوز گرفته و درصدد برگزاری کارگاههای آموزشی درمورد ازدواج ناآگاهانه، بحران طلاق و معیار ازدواج سالم است.
به گزارش باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» طیبه السادات حسینی؛ موسسه ارتقای سلامت رهنمای کرمانشاه با هدف بررسی آسیب های اجتماعی و سلامت جامعه از سوی سازمان بهزیستی مجوز گرفته و درصدد برگزاری کارگاه های آموزشی درمورد ازدواج ناآگاهانه، بحران طلاق، معیار ازدواج سالم، مسائل اعتیاد و آگاهی بخشی، جوانان و خانوادهها است.
رئوفی نژاد، دبیر موسسه ارتقای سلامت رهنمای کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خصوص فعالیتهای این موسسه گفت: برگزاری کارگاه هایی برای دانشجویان، کارمندان و والدین از فعالیت های مهم این موسسه است و همچنین این موسسه به دنبال برگزاری کلاس های آموزش مهارت زندگی برای اقشار مختلف جامعه است.
وی با بیان اینکه این موسسه اقدام به برگزاری سیمنارها و همایش هایی در زمینه اطلاع رسانی به گروه های مختلف جامعه کرده است، گفت: برگزاری تورهای آموزشی یک روزه، تهیه مقالات، تهیه گزارش ها در زمینه آسیب های اجتماعی از دیگر فعالیت های این موسسه است.
وی ادامه داد: این موسسه به تازگی نمایشگاهی برگزار کرده که در آن اطلاع رسانی، مشاوره، کارگاه آموزشی و تهیه بروشور نیز صورت گرفته است.
دبیر موسسه ارتقای سلامت رهمای کرمانشاه در خصوص مشکلات این موسسه گفت: امسال طرح های خوبی در دست اجرا بود که به استانداری ارائه شد؛ اما به خاطر کمبود بودجه به این طرح ها رسیدگی نشد و در این زمینه موسسات و نهادها دولتی و غیردولتی باید در آموزش و آگاه سازی مردم نقش موثری داشته باشند.
رئوفی نژاد با اشاره به اینکه خیلی از این سازمان ها و موسسات برای مردم شناخته شده نیستند، تصریح کرد: مشکل بودجه از مشکلات اساسی ما است و متاسفانه امسال نیز موسسه ارتقای سلامت هیچ قراردادی با سازمان و نهادی خاص به خاطر مشکلات جامعه و مسائل مالی دولت نبسته است.
وی با بیان اینکه در تمام مسائل آموزشی، سیاسی، اعتقادی، فرهنگی، تربیتی و اجتماعی می توانند کلاس های آموزشی برگزارکنند، خاطرنشان کرد: در فروردین ماه امسال نمایشگاه پارک سلامت از سوی موسسه ارتقای سلامت برگزار شد که خدمات روانشناسی و مشاوره ای خوبی نیز ارائه داد.
بر اساس این گزارش، همچنین رئوفی نژاد در ادامه با توجه به اهمیت فعالیت سازمان های مردم نهاد (سمن) و نحوه همکاری اعضای این نهاد مطالبی را به شرح زیر یادآور شد:
1-اهداف سمن خود را به اختصار بگویید؟
ارتقاء سلامت افراد جامعه و بالا بردن سلامت روانی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی.
2- نوع فعالیت های سمن در چه زمینه ای است؟
آموزش و اطلاع رسانی به افراد مختلف جامعه در زمینه های مختلف آسیب زا و تشکیل کلاس های آموزشی و کارگاه های لازم مثل ازدواج سالم، روابط سالم سازنده و پیشگیری از اعتیاد.
3-محدوده فعالیت سمن شما در چه سطحی است؟ (اعضای سمن، محله، شهرستان، استان و کشور)
در سطح استان
4-هزینه فعالیت های سمن چگونه تامین و در چه مواردی مصرف می شود؟
با سازمان های متقاضی قرارداد بسته می شود.
5- چند نمونه از فعالیت های شاخص را که تا به حال داشته اید، بیان کنید؟
آموزش ازدواج مشاوران آموزش و پرورش، پیشگیری از اعتیاد برای دانشجویان دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد و معیارهای ازدواج سالم برای دانشجویان و ..
6- تا چه میزان توانسته اید به اهداف مورد نظر خود برسید؟
احساس توفیق در این زمینه خوب بوده است.
7- نقش و مشارکت زنان در سمن های مختلف را چگونه ارزیابی می کنید؟
بانوان در فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و آگاهی از مسائل روز و کمک به افراد جامعه نقش موثری داشته اند.
8- اعضای سمن شما بیشتر از چه قشری هستند؟
در حال حاضر موسسه ارتقاء سلامت 30 نفر عضو دارد که اعضا آَن به صورت ماهانه دور هم جمع شده و مطالب جدید و نیازهای جامعه را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهند و از نظر قومیت و مذهب و طرز تفکر نیز هیچ محدودیت خاصی نداریم.
9- آیا با اعضای سمن جلساتی دارید؟ جلسات چگونه و در کجا و چه مدت زمانی برگزار می شود؟
بله به صورت ماهانه و در راستای ارتقا سطح کیفی و اطلاعاتی اعضاء برگزار می شود.
10- موانع و مشکلاتی که بر سرراه سمن شما وجود دارد چیست؟
مسائل اقتصادی و روابط عمومی برای شناخت موسسه یکی از مشکلات اساسی ما است.