پژوهشگر مرکز زنان و مطالعات راهبردی زنان و خانواده گفت: زنان ما باید گفتمان انقلاب را در اتاقهای فکر تحلیل کنند و مدل تهاجمی و آفندی از فرهنگ خودمان را به جهان صادر و ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حاج حسینی صبح امروز در یادواره 75 شهید زن استان خراسان رضوی در مجتمع آیههای مشهد تصریح کرد: ما به دنبال اسطوره طرح کردن هستیم، اسطوره هایی که داریم باید برای جامعه داخلی خودمان، جامعه امت اسلام و فراتر از آن جامعه جهانی مطرح کنیم، این کار خوبی است؛ اما قبل از آن باید به شرایطی که در آن به سر میبریم، نگاهی بیندازیم.
وی افزود: در سومین اندیشههای راهبردی که در محضر مقام معظم رهبری بودم، پس از ابراز لطف ایشان نسبت به مقالهای که ارائه داده بودم در محفلی خصوصی در محضر رهبر انقلاب گفتم ما با مشکلی روبرو هستیم و آن موضوعی است که شما 10 سال است با ادبیات مختلف و به شیوههای گوناگون آن را طرح میکنید؛ اما گویا اتفاق درخوری پیش نمیآید.
این پژوهشگر مرکز زنان بیان داشت: به نظر میآید ما در جنگ سخت یک اتاق به نام اتاق وضعیت جنگ داشتیم و دائم مسئولان نظامی و غیر نظامی در این اتاق درگیر مسائل جنگ بودند که این مهم به علت اهمیت جنگ سخت است.
حاج حسینی با اشاره به در خدمت بودن آحاد ملت در تفکر نظامی جنگ سخت ادامه داد: آن زمان که کشور در اوج یک محاصره بزرگ و اتحاد جامعه جهانی در مقابل خود بود و جز دو مدل رایج جهان استکبار برای حل مشکلات جنگ وجود نداشت، ایران مدل سومی را ارائه کرد که این مدل تا قبل از انقلاب اسلامی ما در هیچ جای جهان وجود نداشت و مانند آن را میتوانیم در زمان پیامبر(ص) و ائمه(ع) جستجو کنیم.
وی تصریح کرد: در آن شرایط سخت در حالی که کشور یکه و تنها در مقابل جهان کفر قرار گرفته بود، رهبری حکیمانه امام خمینی(ره) مدلی را ارائه میدهد که امواج بیداری اسلامی را به جهان صادر میکند، در نهایت این ملت تحت رهبری نظام مندانه و حکیمانه رهبرش از این مدار عبور میکند، پس این نشان میدهد جنگ سخت جدی تلقی میشد و پنداشت مردم این نبود که جنگ یک اتفاق نظامی است و به مردم کاری ندارد.
این پژوهشگر بسیج را تفکر والایی دانست که امام خمینی(ره) آن را ابداع فرمودند و موید آن بود که مردم از هر قشری در برابر جنگ احساس مسئولیت میکردند.
حاج حسینی با بیان اینکه اصلیترین پایههای جامعه نیروهای جنگ بودند و همه خود را مکلف میدانستند که در شکل گیری این افتخار عظیم سهیم باشند، تصریح کرد: جنگ نرم به آن شکل که باید، از طرف مسئولان جدی گرفته نشد.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری طی دهه گذشته بارها موضوع جنگ نرم را با الفاظ گوناگون بیان نمودند، در ابتدا تهاجم فرهنگی، سپس شبیخون فرهنگی و پس از آن ناتوی فرهنگی در ادامه قتل عام فرهنگی و بالاخره جنگ نرم و این تکرار بی اندازه مقام معظم رهبری نشان می دهد از سمت مسئولان آنطور که باید و شاید کاری صورت نمیگیرد.
این پژوهشگر بیان داشت: همزمان با این جلسه، دو نشست بزرگ در نیویورک به بهانه جایگاه زن در حال برگزاری است که نشست ژنو یکی از مهمترین آنهاست، در زمان اصلاحات این دو نشست فشار بسیاری بر مردم ما وارد کردند، پیشینه این اجلاس به گونهای است که تا پایان اصلاحات جریان فمنیسم داخل، از کشور فرار و در خارج حاضر میشود و اپوزیسیون سلایق را در خارج از کشور به وحدت میرساند و یک نقشه براندازی را طراحی می کند.
حاج حسینی با اشاره به گزارش نشست ژنو که برگرفته از تفکر صهیونیستی است، گفت: در این گزارش آمده ما جهانی میخواهیم که ارباب آن آمریکا و تمام مردم رعیت او باشند و در این نشست نقشه براندازی ایران طراحی می شود که همان جنگ نرم است.
وی افزود: در این گزارش اشاره شده خانواده سنتی که پایه شکلگیری جوامع به خصوص جامعه ایران است باید از بین برود؛ چراکه در این جامعه، خانوادههای سنتی دارای مدیریت مصرفی هستند که خلاف جامعه مورد نظر ماست، چون مصرف عامل تولید و ثروت و ثروت عامل قدرت است.
این پژوهشگر تصریح کرد: طراح این تفکر صهیونیست است؛ اما ارائه دهنده کارها و هشدارهای آن براساس تحلیل رهبر گروهک منافقین و تعرض طلب است که در صدر آن ها میتوان شیرین عبادی را نام برد، او در نشست سران ژنو در سال 88 و 89 و هم اکنون که در آمریکا در حال برگزاری است، می گوید ما باید ایران را به گفتگوی دیپلماتیک وادار کنیم و به بهانه احقاق حقوق زن، دیکتاتور حاکم ایران را به چالش بکشیم.
حاج حسینی با اشاره به بیداری اسلامی به اقدامات جریان خارج نشین مانند منافقین به بهانه حمایت از حقوق زن اشاره کرد و گفت: در ادامه این نشست بیانیه هایی برای سران کشورها و زنان آنها می نویسند و به دو مسئله اساسی که شیرین عبادی می گوید دین را بر مبنای سکولاریسم بگذارید یعنی جدایی دین از سیاست و بحث تساوی حقوق زن را مورد توجه قرار میدهند.
وی افزود: سال گذشته متاسفانه هیئت ایرانی اعم از دولتی و NGOها نتوانستند از سفارت سوییس برای حضور در نشست ژنو ویزا دریافت کنند و این در حالی است که شیرین عبادی با 300 NGO در این اجلاس حضور پیدا می کند و می گوید باید تحریم ها را برداریم و تنها راه خلاص شدن از حکومت دیکتاتوری ایران جنگ نظامی است.
این پژوهشگر با بیان اینکه ما باید با توجه به این فشار اقتصادی یک مدل و الگوی جدید را در کشور ایجاد کنیم و این تغییر باید مدام با تحلیل مسئولان ما درآید، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند در 14 دی ماه مسئله زنان در الویت اول نظام قرار دارد و این در حالی است که ما مسائل مهمی مانند انتخابات ریاست جمهوری، درگیری احزاب و گروه های مختلف در حاشیه انتخابات و مسائل پیچیده معیشتی، اقتصادی و مسئله فرهنگی را داریم.
حاج حسینی با اشاره به اینکه استکبار به دنبال خانواده زدایی است و از آنجا که زن نقش بسزایی را در خانواده ایفا میکند خطاب به زنان حاضر در یادواره تصریح کرد: شما باید گفتمان انقلاب را در اتاق های فکر تحلیل کنید و مدل تهاجمی و آفندی از فرهنگ خودمان را به جهان صادر و با برجسته تر کردن جایگاه زن با مدل اندیشه اسلامی بهترین راه صدور انقلاب را پیدا کنیم.