مهندس کامران صفوی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، با اشاره به تولید شیرینی های بدون شکر در این استان گفت: در تولید شیرینیهای بدون قند، هیچ گونه مواد نگهدارنده و شیمیایی و رنگدهنده مصنوعی شیمیایی استفاده نشده است.
وی افزود: بهترین مزیت این محصولات بهره گیری از عصاره و اسانسهای طبیعی گیاهان دارویی است که در دسته محصولات فراسودمندگیاهی قرار می گیرند.
مدیر مرکز رشدفناوری دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان با بیان اینکه تولید شیرینی های غنی شده حاصل تلاش تیم پنج نفره مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است،افزود: نمونه اولیه این محصولات در شرکت سلامت گستران از شرکت های دانش بنیان این مرکز تولیدشده است.
صفوی گفت: این گروه موفق شد تا در مدت شش ماه با هزینه ۴۰ میلیون ریال به فناوری تولید شیرینی های بدون قند غنی شده با گیاهان دارویی دست یابد.