به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا صیدی، ربیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران با اشاره به هدف گذاری شرکت مخابرات ایران برای ارایه 10 میلیون پورت پرسرعت طی 5 سال آینده و هدف گذاری جدید مدیرعامل شرکت مخابرات مبنی بر «هر خانوار ایرانی یک خط اینترنت پرسرعت»، گفت: این اهداف را برای پاسخگویی به نیاز بازار ضروری است.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات شرکت مخابرات ایران عنوان کرد: اگرچه برخی، ارائه سرعت های بالا در این حجم وسیع را نیاز بازار کشور نمی دانند، اما تجربه نشان داده است که این حوزه ها با نیاز جهشی برای دریافت این خدمات روبرو می شوند، تا چند سال پیش خدمات بانکداری الکترونیکی به میزانی که امروزه از آنها استفاده می شود، مورد توجه قرار نداشت.
اما امروزه می بینیم که این خدمات به یکی از ضروریات زندگی مردم تبدیل شده است. همینطور اگر ما به نمودار افزایش پهنای باند بین الملل هم نگاهی بیاندازیم، چنین برداشتی را از خدمات باند وسیع خواهیم داشت.
وی همچنین توسعه محتوای بومی و خدمات بر بستر باند وسیع را یکی از ملزومات پیشرفت در این زمینه دانست و گفت: به نظر من، در صورتی که محتوای بومی و خدمات به اندازه قابل قبولی گسترش پیدا کند و استفاده از اینترنت برای خانوارها، بیش از هزینه پرداختی برای آن سود داشته باشد، حتما درخواست برای استفاده از این خدمات به سرعت افزایش می یابد و حتی با استفاده از این خدمات می توان تاثیر چالش هایی نظیر نوسانات ارزی را نیز تا حدود زیادی از بین ببرد.
صیدی با تاکید بر نقش شرکت مخابرات ایران در توسعه محتوا و کاربری های بومی افزود: در این راستا شرکت مخابرات ایران می تواند نقشی کلیدی در ایجاد بستر ارائه این خدمات ایفا کند.
به همین دلیل ما در یکی از گام های خود برای توسعه محتوا و کاربری های بومی در کشور به سراغ توسعه دیتاسنترها به عنوان یکی از ارکان توسعه این بخش حرکت کرده ایم.