کرسی آزاداندیشی با عنوان «جریان شناسی سیاسی و فضای پیش روی انتخابات یازدهم» دیروز توسط تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، کرسی آزاد اندیشی با عنوان «جریان شناسی سیاسی و فضای پیش روی انتخابات یازدهم» روز گذشته با محورهای گفتمان جریان های انحرافی، اصولگرایی، پایداری و اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو با داوری رحمتی از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان برگزار شد.
در این کرسی آزاد اندیشی یکی از دانشجویان با حضور در جایگاه با اشاره به اینکه با طرح کلیدواژه انتخابات آزاد و انتخابات سالم توسط برخی از عناصر داخلی و عناصر خارجی و بوی فتنه جدید در انتخابات سال 92 به مشام می رسد، گفت: به نظر می رسد که این فتنه به مراتب از فتنه سال 88 خطرناک تر باشد.
س-پ از ترویج تز اسلام منهای روحانیت، ترویج افکار بیرون از ممالک اسلامی مانند ناسیونالیسم به عنوان بخشی از مولفه های فکری اثرگذار جریان انحرافی در فتنه جدید نام برد و تصریح کرد: با اطاعت از رهبر انقلاب و پیروی از منویات ایشان و در نظر گرفتن ارزش های اسلامی و رعایت اخلاق، در نظر گرفتن منافع انقلاب بر منافع خود و مشورت گرفتن فعالان و کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری از دلسوزان نظام، نه عناصر نخودی و سست عنصر می توان فتنه جدید را پشت سر گذاشت.
وی از قدرت طلبان داخلی، استکبار جهانی به سردمداری آمریکا و ضد انقلاب وطنی خارج نشین به عنوان سه راس فتنه در سال 88 نام برد و افزود: در فتنه 88 پرچم و علم فتنه گران همان پرچم و علم منافقان بود.
این دانشجو گفت: بیش از یک میلیارد مسلمان در دنیا داریم که در مقایسه با جمعیت یهودیان دنیا جمعیت زیادی هستند؛ اما در مورد کمک هایی که یهودیان به صهیونیست ها می کنند در مقایسه با کمک هایی که مسلمانان به مردم فلسطین و غزه می کنند قضاوت را به خود شما می سپارم؛ اما با این حال جریان فتنه در سال 88 با طرح شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» مغایر آیات قرآن در خصوص کمک به مظلوم و یورش به ظالم عمل کردند.
س-ب یکی دیگر از دانشجویانی بود که در این کرسی آزاد اندیشی ضمن حضور در جایگاه در ابتدای سخنان خود در پاسخ به انتقاد یکی از حاضرین در این کرسی مبنی بر اینکه به چه قیمتی باید به غزه، لبنان و سوریه کمک کنیم؛ در حالی که من مردم یک روستا را می شناسم که 90 درصد آنها با سوء تغذیه دست و پنجه نرم می کنند و در حالی که میلیون ها متر مکعب گاز از ایران صادر می شود؛ اما بسیاری از روستاها در کشور گاز ندارند، خاطرنشان کرد: جمعیت کل حماس 3000 نفر است و بودجه سالیانه حزب الله در سال 2012 میلادی 80 میلیون دلار بوده است؛ این در حالی است که ایران 80 هزار صرف واردات چوب بستنی کرده است، حال سوال اینجاست اگر ما به جای دو بستنی یک بستنی کمتر بخوریم و پول آن را صرف کمک فلسطین و حزب الله کنیم اتفاقی می افتد؛ بدانید که اگر روزی مقاومت فلسطین، غزه و سوریه شکسته شود، نوبت به ایران خواهد رسید.
وی در ادامه به تشریح ایدئولوژی جریان اصلاحات و نحوه شکل گیری این جریان پرداخت و افزود: زمینه انحراف در جریان اصلاحات با حضور افرادی نظیر سروش و بشیریه از اول انقلاب به وجود آمد و این انحراف در وقایع مختلفی مانند حادثه کوی دانشگاه، وقایع مجلس ششم و فتنه 88 اثر خود را گذاشت.
این دانشجو گفت: گفتمان اصلاح طلبان در انتخابات سال 92 همان گفتمان سال 88 است و در واقع فتنه پیش رو کپی برداری از فتنه قبلی است، با این تفاوت که تنها مهره های خود را تغییر داده اند و فردی مانند عارف که صلاحیت کاندیداتوری را هم ندارد و جزو متحصنان مجلس ششم و از کسانی می باشد که با سنای آمریکا ارتباط گرفته اند، است را به عنوان کاندیدای احتمالی مطرح کرده اند؛ البته عارف به اندازه کروبی هم رای نمی آورد.
م - ا از دانشجویان مدافع جریان اصلاحات نیز در این کرسی آزاد اندیشی با حضور در جایگاه تصریح کرد: اندیشه اصلاح طلبی بالاتر از آن است که بخواهیم از آن دفاع کنیم و یا اینکه بخواهیم قیافه حق به جانب بگیریم.
این دانشجو با اشاره به اینکه اصلاح طلبان فتنه گر و یا انحرافی نیستند، ادامه داد: اصلاح طلبان آن سه میلیون نفری بودند که با سکوت در میدان آزادی تجمع کردند، نه آنهایی که حرمت امام حسین (ع) را در روز عاشورا شکستند و با این وجود خلق حماسه 9 دی برای اصلاح طلبان هم رضایت بخش بود.
وی اصلاح طلبان را از فتنه گران متمایز دانست و در توصیف جریان اصلاحات خاطرنشان کرد: اصلاحات یعنی زنده باد مخالف من، یعنی مردم سالاری و توجه به اقشار مختلف جامعه نه گدا پروری یعنی امید، پاکی و جوانی نه ارائه آمار غلط، اصلاحات یعنی تبعیت از ولی فقیه نه 11 روز قهر کردن با ولی فقیه، اصلاحات یعنی کشورداری با نفت ده دلار و تورم پایین و اصلاحات یعنی زنده باد سید محمد خاتمی.
این دانشجو در پاسخ به یکی از حاضرین که مدعی شد اگر اصلاحات یعنی زنده باد مخالف من؛ پس چرا زمانی که خاتمی با اعتراض عده ای از دانشجویان مواجه می شود می گوید: اگر ساکت نشوید دستور می دهم شما را از جلسه بیرون کنند، گفت: بیرون انداختن آنها بهتر از این بوده است که آنان را به کهریزک بفرستند.
م – م از دیگر دانشجویانی بود که در این کرسی آزاد اندیشی برای ارائه دیدگاه های خود با حضور در جایگاه با اشاره به اینکه مردم از احزاب و سیاسیون خسته شده اند؛ اما با خلق حماسه راهپیمایی 22 بهمن به دشمنان نشان دادند که به اصل نظام و رهبری وفادار هستند، تصریح کرد: برخی از گروهها و جریانات سیاسی تنها دنبال منافع خود هستند و در طول دوره دهم ریاست جمهوری تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم خبری از آنها نبوده است؛ اما حالا که زمان انتخابات شده است دوباره روی کار آمده اند.
وی با تاکید بر اینکه در انتخابات پیش رو نیازمند روی کار آمدن جریانی هستیم که بتواند اقتصاد اسلامی و علوم اسلامی را تئوریزه و با یک تیم قوی به مردم خدمت کند، افزود: دانشجویان باید آرمان های اسلام و انقلاب را تئوریزه کنند و به جامعه خط فکری بدهند و بر اساس شاخصه های انقلاب، امام خمینی (ره)، رهبر انقلاب و نیازهای جامعه گزینه مناسب را به مردم معرفی کنند.
این دانشجو با رد این ادعا که اصلاح طلبان مجال حرف زدن ندارند، گفت: اصلاح طلبانی مانند کواکبیان و ابتکار که در چارچوب نظام حرکت می کنند، امروز دارند حرف می زنند.
م – م با اشاره به اینکه سران اصلاحات در بین مردم مردود شده اند و به همین دلیل به دنبال گزینه ای هستند که عامل وحدت شود، خاطرنشان کرد: با وجود اختلاف هایی که بین ائتلاف 1+2 وجود دارد، احتمال از هم گسیختن این ائتلاف هست.