رایتل بنیاد خانوادهها را از هم میپاشد، سلامت و عفت عمومی جامعه را به شدت تهدید کرده و کشوری که سلامت روحی و روانی نداشته باشد، پیشرفتی ندارد، پس باید فاتحه این کشور را خواند!
باشگاه دانشجویان«خبرگزاری دانشجو» طاهره قربانی؛ سیم کارت های رایتل با قیمتی ارزان در حالی به سرعت در کشورمان توزیع می شود که آسیب های آن بسیار بیشتر از فواید آن است و ضربه های جدی بر پیکر خانواده ها وارد می کند.
مگر نه این که مقام معظم رهبری بارها به مسئولان توصیه کرده اند که مراقب برنامه های فاسد فرهنگی دشمن باشند؛ چرا که دشمنان این مملکت ایمان و اعتقاد ملت شریف ایران را هدف قرار داده اند.
سیم کارت های رایتل به دلیل قیمت ارزان و در دسترس بودنش، بسیار مخرب تر از اینترنت است، این اپراتور با قرار دادن دو نامحرم در مقابل هم باعث فوران احساسات و عواطف بین دو شخص شده و جوانان را به دره فساد و لذت های پوچ پرتاب میکند.
با ورود این سیم کارت زمینه فساد و گناه در جامعه به شدت افزایش می یابد و باید در آیندهای نه چندان دور منتظر خسارتهای جبران ناپذیری چون نزاع های خانوادگی، شک و بدبینی بین افراد باشیم.
رایتل ضربه مهلکی بر پیکر خانواده های اصیل ایرانی وارد می کند، آیا متولیان این طرح به این امر واقف نیستند؟؟!!!!
به نظر کارشناسان رایتل با فراهم کردن عناصر ارتباط چون نگاه، صدا، ایما و اشاره و نوشتار تقریبا همه نوع ارتباط را فراهم میکند و جوانی که همه احساس خود را به صورت نامشروع در ارتباط تصویری رایتل خرج کند؛ به یقین نمی تواند زندگی موفقی با همسر خود داشته باشد؛ اگر خوشبینانه بخواهیم به این موضوع نگاه کنیم و آخر این ازدواج را طلاق ندانیم، حاصل این ازدواج فرزندانی می شوند که در جامعه بسیار آسیب پذیرند.
رایتل بنیاد خانواده ها را از هم می پاشد، سلامت و عفت عمومی جامعه را به شدت تهدید می کند و کشوری که سلامت روحی و روانی نداشته باشد، پیشرفتی ندارد، پس باید فاتحه این کشور را خواند!
سیم کارت های رایتل کاملاٌ مغایر با معیار و ملاک های اسلامی هستند، رایتل مرز حریم ها و حرمت های بین زن و مرد را که در اسلام به آن بسیار تاکید شده است را در می نوردد، زمینه خلوت افراد را با یکدیگر به وجود آورده و این موضوع را به امری رایج بین جوانان تبدیل می کند.
نباید گول ظاهر تکنولوژی غرب را خورد و به همین سادگی اجازه دهیم که چنین وسیله ای با تمامی مضراتش وارد جامعه اسلامی شود که در غیر این صورت به یقین باید در آینده ای نه چندان دور منتظر پیامد های هولناک آن باشیم.
حال با تمامی این اوصاف با رایتل چه ارزش هایی را به دست آورده و چه ارزش هایی را از دست می دهیم؟
واقعا چه نیازی به تصویری کردن مکالمات تلفنی وجود دارد؟ مسئولان تا چه حد به عواقب و مشکلاتی که در آینده گریبان گیر افراد جامعه می شود، فکر کرده اند؟
مراجع عظام تقلید نیز، رایتل را منشاء مفاسد اخلاقی و اجتماعی در جامعه دانستند و با توجه به اینکه رایتل عفت عمومی را تهدید می کند، اقدام به انجام آن را جایز نمی دانند.
اما در جواب کسانی که ما را متهم به تحجر می کنند، باید بر این امر واقف باشیم که دین ما هر روز بیشتر از گذشته در زندگی ما پررنگتر می شود، در کتاب آسمانی ما آمده است که شراب فایده هایی اندک دارد؛ اما ضرر آن بسیار بیشتر از فایده اش است.
به آسانی می توان این قاعده را بر رایتل هم تعمیم داشت، شاید رایتل دارای اندک فوایدی هم باشد؛ اما یادمان باشد که هر انسانی حریمی دارد که برای خودش ارزشمند است و باید از حریم خود پاسداری کنیم.
امید است مسئولان و متولیان این پروژه جوابی درخور، برای خانواده های معظم 300 هزار شهید و ملت شریف ایران داشته باشند.