رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف 2+1 با بیان اینکه بنده معتقدم که نباید شخصیتهای نظام را به جان هم انداخت، گفت: برخی همان زمانی که فتنه به وجود آمد، باید موضع گیری میکردند و در حال حاضر نباید انتظار داشته باشند که مردم به آنها رای بدهند و این شائبه که ولایتی برای هاشمی کنارهگیری میکند، کاملاً غلط است.
به گزارش خبرنگار باشگاه دانشجویان «خبرگزاری دانشجو»؛ مظفر، رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف 2+1 در جلسه انتخاباتی «به سوی امید» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران و با محوریت انتخابات ریاست جمهوری سال 92 برگزار شد؛ با اشاره به وضعیت کشور در شرایط کنونی اظهار داشت: فشار های غرب بر ملت ایران بالاخره ادامه خواهد داشت؛ بنابراین اگر در برابر این فشارها مقاوم تر باشیم، دیگر فشارها تمام خواهد شد؛ زیرا این فشارها برای خودشان مشکل آفرین است.
وی با اشاره به اوضاع داخلی سیاسی کشور تصریح کرد: از نظر داخلی متاسفانه وضعیتی داریم که در تاریخ انقلاب بی سابقه بوده و با وجود آنکه فضای اصولگرایی بر اوضاع سیاسی کشور حاکمیت دارد، شرایط اصولگرایان در بدترین وضعیت ممکن قرار دارد.
رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف 2+1 ادامه داد: از آنجایی که در گذشته یک گروهی به نام اصلاح طلب و یک گروه به نام اصولگرا داشتیم، اصولگرایان با هم یک پارچه بودند؛ اما در وضعیت کنونی اصولگرایان نه تنها اختلافات را کنار نگذاشته اند؛ بلکه تکه تکه شده اند.
علی عبدی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با ابراز تاسف نسبت به وجود شکاف بین اصولگرایان گفت: حضرت امام(ره) نکته بسیار مهمی را اعلام کرده اند و آن این است که اگر 124 هزار پیامبر(ص) یکجا جمع شوند، با هم به مشکل برنمی خورند؛ چرا که معیار عمل تمام آن ها فرمان خداوند است.
وی افزود: اینکه امروز بسیاری از افراد به ظاهر اصولگرا حتی حاضر نیستند در کنار یکدیگر بنشینند، نشان از این واقعیت تلخ دارد که برخی از این افراد برای رضای خدا تلاش نمی کنند.
رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف 2+1 در بخش دیگر از صحبتهای خود، جنگ و ستیزهای بین قوای سه گانه، تک روی کردن در مدیریت و سلیقگی عمل کردن در مدیریت و بی اعتنایی به قانون را از جمله مشکلات مدیریتی کشور عنوان کرد و افزود: شرایط مدیریتی کشور وضعیت بسیار بحرانی دارد و بخشی از این مشکلات مربوط به تحریم هاست و بخشی از آن نیز مربوط به مدریت مسئولان است.
در ادامه این دیدار علی عبدی، خطاب به مظفر اعلام کرد: ما بر اساس آیات و روایات و بر مبنای شاخص های مطرح شده از سوی حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری، برای رئیس جمهوری در طراز جمهوری اسلامی ایران هشت معیار اصلی چون دینمداری، ولایت مداری، استکبارستیزی، ساده زیستی، وحدت گزینی، تخصص گرایی، مقاومت گزینی و جوان گرایی مشخص کردیم و حال از شما می خواهیم که مشخص کنید افراد موجود در این ائتلاف در چه نقطه ای از هرکدام از این معیارها قرار دارند؟ و این ائتلاف چه برنامه هایی برای رسیدن به سطوح بالاتری از این معیارها را دارد؟
وی در پاسخ به این سئوال با تاکید بر اتحاد میان مسئولان در انتخابات پیشرو، داشتن تخصص و تعهد را از نکات مهم دانست و بیان کرد: باید یک وفاق بین مسئولان و نیروهای انقلاب وجود داشته باشد و از آنجایی که در حال حاضر روش آزمون و خطا بسیار پرهزینه است، به همین دلیل این ائتلاف تشکیل شد.
رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف 2+1 در خصوص وضعیت ائتلاف خود ادامه داد: انتخاب نامزد ریاست جمهوری الزاما از بین این سه نفر نخواهد بود و ممکن است شخص دیگری انتخاب شود؛ اما این سه شخصیت عاشق مقام معظم رهبری(مدظله العالی)هستند و بر گفتمان امام (ره) و انقلاب پایبندی اعتقادی دارند.
مظفر بر اهمیت اعتدال و عقلانیت میان اعضای ائتلاف تاکید و بیان کرد: اعتدال و عقلانیت مهمترین ویژگی است که اعضای این ائتلاف دارند و نماد ظرفیت عظیم جامعه اصولگرایی بوده و هرکدام دارای تجربه بالای مدیریتی هستند.
وی گام دوم ائتلاف 2+1 را ظرفیت سازی دانست و گفت: در مرحله بعدی باید ظرفیت سازی بشود و با مراجع سیاسی تاثیرگذار در انتخابات دیدارهایی صورت بگیرد و ما از کسانی که دارای رای نسبتا بالایی هستند، به این مجموعه دعوت میکنیم.
رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف 2+1 در پاسخ به این سئوال مبنی بر اینکه آیا این ائتلاف میتواند جایگاه خود را در جریان اصولگرایی حفظ کند و اساساً چه تضمینی برای باقی ماندن و از بین نرفتن این ائتلاف وجود دارد، گفت: کسانی که این ائتلاف را شکل داده اند، معتقدند که این ائتلاف برای سامان دادن به جریان اصولگرایی و برای احیای گفتمان امام (ره)، رهبری و انقلاب شکل گرفته است.
مظفر با اشاره به اینکه در فتنه 88 برخی از اعضای ائتلاف 2+1 تصمیم گیری درستی نکرده اند، گفت: در فتنه 88 علاوه بر کارهایی که از طرف فتنه گران صورت گرفت، یک بداخلاقی هایی نیز از سوی کاندیدای مورد حمایت جریان اصولگرا انجام و باعث شد لج و لج بازی هایی شکل بگیرد که به خاطر حمایت از فتنه نبود؛ بلکه به دلیل بی اعتنایی به این کارها بوده است.
وی در پاسخ به این سئوال مبنی بر اینکه شائبه ای مطرح است که در صورت حضور هاشمی رفسنجانی، ولایتی کنار بکشد، گفت: من معتقدم که نباید شخصیت های نظام را به جان هم انداخت، برخی همان زمانی که فتنه به وجود آمد، باید موضع گیری می کردند؛ اما اینکه الان آمدند، نباید انتظار داشته باشند که مردم به آن ها رای بدهند.
رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف 2+1 ادامه داد: این شائبه که ولایتی برای هاشمی کناره گیری می کند، کاملاً غلط است؛ زیرا آیتالله هاشمی امروز با آیت الله هاشمی آن زمان فرق دارد و شرایط آن زمان ایجاب می کرد که ولایتی کنار بکشند.
مظفر در خصوص ائتلاف با افرادی که در خدمت جمهوری اسلامی هستند و التزام عملی به رهنمودهای امام و رهبری دارند، تصریح کرد: دیدارهایی با جامعه روحانیت، آیت الله مهدوی کنی و دیگر بزرگان صورت گرفته است؛ اما اگر ما فضا را باز بگذاریم و بگوییم که همه را شرکت می دهیم کاری غیر ممکن بوده؛ زیرا ظرفیت ها متفاوت است .
وی در پایان در پاسخ به این سئوال که آیا با جبهه پایداری هم برای معرفی نامزد مشترک صحبت کرده اید، گفت: نه، چنین صحبتی انجام نشده؛ چرا که نوع نگاه ما از اساس با دوستانمان در جبهه پایداری متفاوت است.