به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سعید قدیمی با اشاره به تغییرات محتوای درسی گفت: اعتقادم براین است که برنامه درسی قلب تپنده یک ملت است و منشور و جان نظام آموزشی محسوب میشود.
وی تصریح کرد: اگر این برنامه درسی به روز، کارآمد و ارزش مدار، پاسخگوی نیاز جامعه باشد بسیاری از مسائل دیگر را می شود براین پایه استوارکرد.
مدیر کل دفتر پشتیبانی و حمایت آموزش عالی وزارت علوم با اشاره به اینکه برنامه سه سال باقی مانده از برنامه پنجم توسعه ادامه جبران عقب افتادگیهای سال 90،91 و انجام تکالیف سه ساله باقی مانده است، افزود: پیش بینی کردهایم در 5 ساله برنامه پنجم توسعه که از ابتدای سال 90 تا انتهای سال 94 حدود20 هزارفصل که معادل حدودهزار برنامه درسی است، موردبازنگری قراربدهیم.
وی خاطرنشان کرد: باقی تکلیف از هزاربرنامه درسی وآن 20هزار سرفصل برای سه سال دیگر می ماند.
قدیمی در پاسخ به این سوال که این تغییرات همزمان درمحتوای برنامه درسی دانشگاه آزادهم اعمال میشود، افزود: برنامه ریزی انجام شده برای کل آموزش عالی است لذا برنامه وآیین نامهها رابرای تمامی زیرنظامها درآموزش عالی داریم.
وی با اشاره به اینکه سعی کردهایم دراین برنامه ریزی همه زیرنظامها درگیر باشند که این برای ما الویت دارد، افزود: ازهمین رو در تمام جلسات شورای برنامه ریزی و کمیتههای تخصصی نمایندههایی ازتمامی زیرنظامها حضور داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: البته جا دارد که این تعاملات تقویت شود تا بتوانیم برنامهای با هسته ملی اما کاملا منعطف با توجه به شرایط زیرنظامها و پتانسیل استانها تهیه کنیم.
قدیمی ادامه داد: برای همین منظور دروس اختیاری در برنامه را به شدت داریم افزایش میدهیم که برنامه هسته واحد ولی کاملا منعطف باشد.
وی با تاکید بر اینکه نمایندهای از دانشگاه آزاد در این کمیتههای تخصصی حضوردارد، افزود: درجلسات شورای برنامه ریزی، از معاون آموزشی دانشگاه آزاد و رئیس دانشگاه پیام نور و برخی غیرانتفاعیها بنا به ضرورت دعوت میکنیم.