کاندیدای ریاست جمهوری اعلام کرد: با بسیاری از علما دیدار کرده ام ولی به عنوان جامعتین دیداری انجام نشده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حمید سعیدی کیا امروز در نخستین نشست خبری انتخاباتی خویش درمورد نقاط قوت وضعف ریاست جمهوری فعلی گفت: ازنقاط قوت رئیس جمهور سفرهای استانی بود که دراین سفرها توانستند با مردم، بهترارتباط برقرار کند و از نزدیک با مشکلات مردم دراستانها آشنا شود، از نقاط ضعف این دولت می توان به نداشتن برنامهریزی دراز مدت شاره کرد.
وی افزود: سازمان مدیریت از ساختاری که داشت تغییر محتوا داد، این سازمان حتما باید در دولت بعدی اصلاح و احیاء شود، باید توجه بیشتری نسبت به برنامه ریزی در کارها داشته باشیم.
این چهره سیاسی در جواب سوال خبرنگاری درخصوص منابع مالی مورد استفاده وی برای حضور در انتخابات آینده بیان کرد: با سفرهای کم خرج میتوانم دیدگاههای خود را به مردم منتقل کنم، یک شماره حساب اعلام کردم که اگر کسی می خواهد ازبرنامهها و دیدگاه من حمایت کند به این شماره حساب پول واریز کند، من به همان مقداری که در حساب باشد برای انتخابات هزینه میکنم و نمیخواهم بدانم چه کسی به حساب من پول واریز کرده چون نمیخواهم زیر دین کسی باشم.
این کاندیدای ریاست جمهوری درپاسخ به سوال دیگر خبرنگاران درباره ی انطباق خصوصیات رییس جمهور آینده با فرمایشات رهبر انقلاب گفت: برخی از این ویژگیها و خصلتها در دولت فعلی وجود داشت اما متاسفانه ادامه پیدا نکرد، در مورد خصلت من به عنوان یک ریاست جمهوری نیز در سی سال گذشته با صداقت و پشتکار فعالیتهای خود را انجام دادند و هیچ اتفاق بدی درکارنامه کاری من مشاهده نمیشود، تضمین من نیز برای انتخابات آینده عملکرد گذشته من است.
وی افزود: از سوی هیچ گروه یا ائتلافی برای حضور در صحنه به من پیشنهادی داده نشده است، البته مفهوم صحیح ائتلاف زمانی شکل می گیرد که شورای نگهبان لیست کاندیداهای تایید صلاحیت شده را اعلام کرده باشد، آن زمان است که می توان ائتلاف صورت داد.
سعیدی کیا با اشاره به پرونده هسته ایران گفت: کشور ما طبق یک مجموعه قوانین بین المللی همانند سایر کشور ها به عضویت آژانس انرژی اتمی در آمده و طبق همین قانون به فعالیت های صلح آمیز خویش می پردازد، در بحث کاربردهای نظامی نیز فتوای قطعی رهبر معظم انقلاب را داریم، لذا بصورت منطقی به سوی چنین کاربردهایی نخواهیم غرب ها نیز باید این حرف ما را قبول کنند.
وی تصریح کرد: ما کشوری به عنوان اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم، آمریکا نیز با ما تخاصم دارد ولی دنیا که فقط آمریکا نیست باید با کشور های دیگر ارتباط برقرار کرد و ارتباطات را گسترش داد، ارتباطات سیاسی به واسطه مراوده اقتصادی استحکام می یابند.
وزیر مسکن دولت نهم در پاسخ به این سوال که آیا با برخی چهره های دولت برای حضوردر انتخبت مشورت کرده است، گفت: با بسیاری از دوستان مشورت کرده ام و کسی از چهره های دولتی جزو آنها نبوده است و قطعا از سوی دولت حمایت به حضور در صحنه نمی شوم.
سعیدی کیا در پاسخ به این سوال که چه تضممینی وجود دارد فردا از درون کابینه وی نیز جریان انحرافی دیگر بیرون بیاید، گفت: در سال های مسئولیت خویش در چهار وزارت خانه بالغ بر 400 حکم مسئولیت برای افراد مختلف صادر کرده ام ولی تاکنون یکی از آنها نیز مشکل ساز نشده است، برهمین اساس می توان اعتماد کرد که در آینده نیز با مشکلی روبرو نمی شویم.
وی در پاسخ به این سوال که در صورت رسیدن اصولگرایان به کاندیدای واحد آیا نظر آنان را تمکین می کند، گفت: بصورت مستقل و بدون وابستگی به هیچ حزب و گروهی وارد صحنه شده ام و این رویه را تا انتها ادامه خواهم داد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در خصوص رایزنی با جامعتین نیز گفت: با بسیاری از علما و اعضای مجلس خبرگان در تهران و استان ها دیدار کرده ام و از آنان مشورت و راهنمایی گرفته ام ولی تاکنون تحت عنوان جامعتین دیداری نداشته ام.
وی که وزیر مسکن دولت نهم بوده است، در خصوص سرنوشت مسکن مهر نیز بیان کرد: هر قول عملیاتی که دولت های قبلی داده اند باید پیگیری شود، در حوزه مسکن مهر نیز مردم پول داده اند و باید ساخت و سازها صورت گرفته و خانه ها به مردم تحویل شود.
سعیدی کیا افزود: اساس شکل گیری حماسه سیاسی بر مبنای صداقت و علاقه به مردم است، اگر نشان دهیم که صادقانه به میدان آمده ایم مردم نیز صادقانه پای صندوق های اخذ رای خواهند آمد و حماسه ای پر شور تر از انتخابات سال 88 با حضور چند ده میلیونی مردم شکل خواهد گرفت.
گفتنی است در این نشست خبری عبارت " آرامش و انسجام ملی، همکاری جهانی در دولت انقلاب اسلامی" به عنوان شعار انتخاباتی حمید سعیدی کیا معرفی شد.