به گزارش خبرنگار سیاسی« خبرگزاری دانشجو»، در راستای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بیانیهای را منتشر کرده که مشروح آن به شرح زیر است:
"مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکى نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادى، مسائل فرهنگى، روابط خارجى و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادى به این قضیه وابسته است"
مقام معظم رهبری 11 اردیبهشت 92
ملت ایران سی و چهارمین بهار انقلاب اسلامی را در حالی شروع کرده است که توسط مقام معظم رهبری با نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام گذاری شده است و یقینا برگزیدن نامه حماسه برای مباحث سیاسی و اقتصادی بیانگر نیاز نظام اسلامی برای خلق حرکتی فراتر از حد انتظار توسط ملت و مسئولین است. و این دو، عرصه هایی هستند که امروز بیشتر از گذشته مورد هجوم قرار گرفته اند. دشمن از طرفی با محاصره ی اقتصادی در صدد فشار به ملت است تا بین ملت و نظام اسلامی فاصله بیاندازد و از طرف دیگر به دنبال جنگ سیاسی رسانه ای شدید است تا باعث شود ملت و مسئولین در محاسباتشان دچار تردید شوند که یا حضور کم رنگ در صحنه انتخابات داشته باشند و یا در صورت حضور به گزینه هایی که شعار سازش می دهند روی آورند.
امروز نظام اسلامی در یکی از نقاط عطف خود قرار دارد و انتخابات یازدهم در حالی برگزار خواهد شد که دشمن تمام توان خود را برای فلج کردن ملت طی یک سال گذشته به کار گرفته است و منتظر پاسخ ملت به این فشار هاست.
فتنه را می توان تلاش دشمن برای بر هم زدن و ایجاد تشکیک در بستر غبارآلود و مستعد به ابهام، معنی نمود و سال 88 مصداق برنامه ریزی دشمنان داخلی و خارجی برای استفاده از فضای هیجانی کشور بود که غالبا جای فضای شور توام با شعور را گرفته بود.
انتخابات یازدهم بایستی رقابت بین برنامه های کاندیداهای معتقد به مبانی نظام جمهوری اسلامی برای تبدیل تهدید های فعلی به فرصت هایی برای رسیدن به گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و پاسداشت ارزشها باشد و نه بستری برای طرح شعار های سیاست زده و مدعی مآبانه که اغلب به جای ترسیم کردن فضایی برای بلوغ و شور سیاسی جامعه، دچار هیجان کاذب و تخریب محور می شود.
دولت یازدهم با چالش هایی مواجه خواهد بود که اگر شمایی از این چالش ها برای کاندیدا ها لمس و شناخته شده نباشد قطعا برای اداره کشور دچار مشکل خواهند شد. چالش هایی از قبیل مسائل امنیتی تا مسائل اقتصادی و فرهنگی که البته همگی قابلیت تبدیل شدن به فرصت برای حرکت هر چه سریع تر به سمت آرمان های انقلاب اسلامی که همانا استقلال و بی نیازی کامل از بیگانه است را دارند.
جنبش دانشجویی به عنوان تنها نماد شور نخبگانی در کشور که قابلیت طرح مطالبه بدون تعلقات به احزاب و گروه ها را در خود دارد، نقش سنگین و تعیین کننده ای را ایفا می کند. دانشگاه بایستی موتور پیش برنده کشور برای حرکت به سمت ایجاد فضای عقلانی مبتنی بر ارزش های الهی باشد. عقلانیتی که دغدغه اش نه پاسداشت شرق و غرب و نه ارزش های آمریکایی بلکه تلاش برای شناخت خلا ها و چالش های نطام اسلامی و حرکت برای پاسخ گویی به این سوال که چگونه می توان با رفع این چالش ها نظام اسلامی را به قله ی رفیع آرمان هایش رساند؟
بسیج دانشجویی به عنوان پویا ترین و جامع ترین مجموعه ی تشکیلاتی در دانشگاه ها و مجموعه ای که تمام هدف و آرمانش اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی فارغ از وابستگی به احزاب و گروه ها ست بر خود لازم می داند که زمینه و بستری را ایجاد کند تا کاندیداهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری به طرح برنامه های خود برای چگونگی اداره کشور بپردازند و برنامه های یکدیگر را نقد منصفانه کنند.
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به عنوان بزرگترین و مهم ترین مجموعه ی بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور بر آن است تا با برگزاری نشست هایی با عنوان (تدبیر جمهور) به سنجش عیار برنامه های کاندیداهای ریاست جمهوری بپردازد.
نشست هایی که خود کاندیدا ها و یا کارشناسان عضو تیم انتخاباتیشان در قالب پنل های چند نفره به طرح برنامه های خود بپردازند.
بنابراین طی هفته های آتی و با توجه به فرصت اندک دانشگاه برای نقش آفرینی در عرصه انتخابات از کاندیدا ها و تیم های برنامه ریز و اجرایی آن ها مطالبه می کند تا با حضور در فضای عمومی دانشگاه تهران به ارائه و تشریح برنامه ها و رویکرد خود در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بپردازند.