به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محسن رضایی با شرکت در برنامه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد بیان کرد: از ابتدای انقلاب تا کنون این جوانها بودند که انقلاب را پیش بردند که البته بیشتر مشکلات امروز نیز مال همین جوانهاست و این افرادی که خودشان بیشترین مشکلات را دارند، حلال مشکلات کشور خواهند بود.
وی افزود: دولت آینده باید دولتی باشد که اقتصاد را خوب بشناسد و اگر برنامهای نداشته باشیم هر کسی میآید یک شعار میدهد و با شعار کاری درست نخواهد شد.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در صد سال اخیر حتی یک اقتصادان هم در رأس کشور نبوده و من میخواهم این کار را انجام دهم و اما نمیشود؛ چراکه یک عدهای شعارهایی دادند که تواناییاش را نداشتند و علم اقتصاد را زیر سوال بردند.
رضایی همچنین با اشاره به یکی از اشکالات دولت احمدینژاد عنوان کرد: دولت احمدینژاد نتوانست نخبگان را به کار بگیرد و کارهای عجولانهای نیز انجام داد.
وی افزود: برخی از کاندیداها اسم حرکتشان را میگذارند ائتلاف؛ اما آدم فکر میکند اینها بیشتر دارند اختلاف ایجاد میکنند تا ائتلاف.
کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به سوالی که گفته میشود شما در انتخابات 88 در زمین هاشمی حرکت کردید، گفت: بنده در زمین کسی حرکت نکردم و زمین حرکتم را خودم انتخاب کرده بودم و من در زمین خودم حرکت کردم.
رضایی همچنین با اشاره به اعتراض به نتیجه انتخابات سال 88 بیان کرد: کار من کار اشتباهی نبوده، بلکه به دیگران هم توصیه میکنم اگر اعتراضی دارند از طریق قانونی اعتراض کنند.
وی افزود: اگر اعتراضات در سال 88 قانونمند بود اعتبار دموکراتی را در کشور چند پله بالا میبرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با انتقاد از برخی از سران فتنه بیان کرد: سران معترضان باید حمله عدهای از افراد به بسیج را محکوم میکردند.
رضایی همچنین با اشاره به قضایای پیرامون خروج پسرش از کشور گفت: نظام از کسی نمیترسد و پسر من را هم بردند و بازجویی کردند و تبرئه شد، منتها شرایطی را برای وی گذاشتند که وی تصمیم گرفت که به دبی برود و در دبی هم به طرز مشکوکی به قتل رسید.
وی همچنین با اشاره به برخی از صحبتهای پسرش در رابطه با نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: پسرم به خارج از کشور که رفته بود گفته بودند که پدرت تو را فرستاده تا جاسوسی کنی و او مجبور شده بود دو مصاحبه تند علیه نظام انجام دهد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: البته زور ما کمتر از آقایان دیگر است و نظام هم زیر بار زور کسی نمیرود.
رضایی بیان کرد: من قبول دارم که روابط خارجیمان را باید تصحیح کنیم؛ چون نه گفتوگوی تمدنها جواب داد و نه تقابل ما با دیگر کشورها ما باید یک راه دیگری را انتخاب کنیم تا ارزشهای ما حفظ شود و در عین حال باید گفتوگو انجام دهیم.
وی افزود: من سیاستم این است که یکسری از نکات قابل گفتوگو و غیرقابل گفتوگو را در آوریم و براساس آن رفتار کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ندادن بهانه به دست دشمنان را بهترین سیاست دانست و افزود: اگر بهانه دست دشمن ندهیم این خودش یک سیاست خوبی است.
رضایی همچنین با اشاره به کنارهگیریاش در انتخابات سال 88 دو روز مانده به انتخابات گفت: در سال 88 به این نتیجه رسیدم که یک فرصتی به آقایان بدهیم تا کار کنند؛ اما بعدا اینطور نشد پس در سال 88 تصمیم گرفتم وارد عرصه سیاست شوم و تا پایان هم ایستادم و از حق طرفدارانم نیز دفاع کردم و این دفعه کشور را در شرایطی دیدم که باید بیایم.
وی همچنین با اشاره به رفتار برخی از کشورها در رابطه با ایران بیان کرد: یکسری سوء استفادهها از سیاست خارجی ایران به راه افتاده و تعدادی از کشورها فکر میکنند چون آمریکا با ایران درگیر است میتوانند از شرایط ایران سوءاستفاده کنند؛ همانگونه که در زمان جنگ هم این کار را کردند.
این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری افزود: ما در سیاست خارجی در گوش کسی نمیزنیم؛ اما به آنها خواهیم فهماند که ایران ضعیف نیست؛ البته ما الان در سطح بین المللی میتوانیم ادعاهای زیادی بکنیم؛ اما الان نمیخواهیم منازعه ای شکل بگیرد.
رضایی با اشاره به برخی از صحبتهای تجزیه طلبانه تعدادی از اپوزیسیون و کشورهای خارجی بیان کرد: من فکر میکنم اگر رئیس دولت بشوم 70 درصد میتینگهای که برضد منافع ایران شکل میگیرد، تعطیل شود.
وی همچنین با اشاره به ضرورت ایجادگفتوگو بین مسئولان و دانشجویان در دانشگاهها خاطرنشان کرد: میخواهیم میزهای گفتوگویی برقرار کنیم که مسئولیت هم داشته باشند، ضمن اینکه نیامدن برخی کاندیداها به محیط دانشگاهی را کار صحیحی نمی دانم.
وی یادآور شد: برخی جلساتی که در نهارخوری دانشگاه با دانشجویان تشکیل میدهیم، نتیجهاش از برخی جلسات رسمی بیشتر است.