به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، سردار یدالله جوانی روز گذشته در نشست «انتخابات 92، فرصتها و چالشها» که در دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار شد، گفت: بدون تردید دشمن برای انتخابات آتی برنامه دارد و می خواهد با ایجاد چالش در انتخابات مانع الگو بودن ملت ایران در جهان شود.
وی افزود: دشمن از پیروزی انقلاب اسلامی سعی داشته به انحای مختلف مانع از مشارکت حداکثری ملت ایران در انتخابات شود و در فتنه 88 نیز این مسئله به اثبات رسید که دشمن از پیروزی ملت ایران در هراس است و پروژه انتخابات آزاد ادامه اتفاقات سال 88 و روی دیگر سکه تقلب و صیانت از آراست.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه تصریح کرد: غرب و آمریکا در پی آن است اراده ملت ایران را در مقابل اراده خود منعطف کرده و با نشان دادن چراغ سبز، ملت ایران را وادار به کوتاه آمدن در مباحث هسته ای کند، اما مردم ما در حماسه سیاسی در 24 خرداد عزم و اراده پولادین خود را به دشمنان نشان خواهند داد.
جوانی گفت: با توجه به اینکه برخی چهرههای باسابقه انقلاب کلیدواژه انتخابات آزاد را در سخنان خود به کار میبرند، باید سطح آگهی مردم را بالا برد تا برخی جریانات سیاسی نتواند از طریق عوام فریبی مردم به اهداف خود دست یابند.
وی افزود: دشمنان از طریق فشارهای اقتصادی به دنبال بهره برداری های سیاسی هستند، لذا با حماسه اقتصادی و پیاده سازی اقتصاد مقاومتی می توانیم تهدید ها و تحریم های اقتصادی را به فرصت تبدیل کنیم.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به نقشه های شوم دشمنان در انتخابات 88 ادامه داد: در حالی که در کشور ما از رای مردم صیانت میشود، نظام امانتدار رای مردم است و همچنین مکانیزم و سازوکارهای اجرایی و نظارت بر انتخابات در کشور ما به گونهای تعبیه شده است که امکان تقلب در انتخابات و جابهجایی آرا وجود ندارد؛ اما دیدیم که در فتنه 88 و حتی مدتها پیش از آن در سال 87 افرادی شروع به تشکیک در سلامت انتخابات کردند و خواستار صیانت از آرای مردم شدند.
جوانی بیان کرد: برخی گروههای سیاسی خصوصا برپاکنندگان فتنه 88 به دنبال این هستند که خاتمی در قامت کاندیدا در انتخابات حضور یابد؛ در حالی که میدانند با توجه به نقش وی در فتنه 88 شورای نگهبان او را تایید صلاحیت نخواهد کرد؛ از این رو اینها به دنبال فضاسازی علیه شورای نگهبان هستند تا این مسئله را القا کنند که اگر خاتمی تایید صلاحیت نشود انتخابات آزاد نیست و حضور در چنین انتخاباتی مقدور نخواهد بود.
وی با اشاره به موثرترین اقدامی که میتواند در راستای انتخاب اصلح صورت گیرد، گفت: روشنگری، بصیرتافزایی و بالا بردن آگاهی مردم در حوزه مسائل سیاسی از جمله مهم ترین عوامل است، خصوصا در رابطه با جریانات که پیشینه و سابقه مثبتی دارند و مردم نگاه مثبتی به آنها دارند.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: در تمام کشورها برای مسئولیتهای سنگینی در سطح ریاست جمهوری و نخستوزیری، مجموعهای از شرایط تعریف میشود که باید با آرمانها، ایدئولوژیها و دیدگاههای آن نظام سیاسی مطابقت داشته باشد و در کشور ما هم همین طور است.
جوانی خاطرنشان کرد: در سال 88 زمانی که برخی جریانات سیاسی اعلام کردند که باید از رای مردم در انتخابات صیانت شود و در آن تقلب صورت نگیرد، به صراحت اعلام کردند در صورتی می توان به سلامت انتخابات مطمئن بود که برنده آن میرحسین موسوی باشد، مفهوم شعار «اگه تقلب نشه میرحسین رئیسجمهور میشه» این بود که اگر موسوی رئیسجمهور نشود حتما در انتخابات تقلب شده است، امروز هم میگویند انتخابات در صورتی آزاد است که شورای نگهبان افراد مورد نظر ما را تایید کند؛ در حالی که براساس قانون وظیفه شورای نگهبان بررسی و مطالعه سوابق و پیشینه افراد داوطلب است و برای این نهاد باید محرز شود که چنین فردی شرایط مطرح در اصل 115 قانون اساسی را داراست.