به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، موسسه بین المللی "فیچ"، دلیل اصلی تنزل درجه اعتباری انگلیس را چشم انداز رشد مالی و اقتصادی ضعیف این کشور اعلام کرده است.
این در حالی است که موسسه اعتباری "مودی " نیز اوایل اسفند سال گذشته به علل مشابه درجه اعتباری انگلیس را یک رتبه کاهش داده بود.
انگلیس در حال حاضر از کسری بودجه رنج می برد و مجبور است سالانه دهها میلیارد پوند برای جبران کسری اعتبارات بخش های مختلف قرض کند.
انگلیس از معدود کشورهای اروپایی بود که تا چند ماه پیش درجه اعتباری 'ای. ای. ای' خود را حفظ کرده بود ولی اکنون موسسه مودی این رتبه را به 'ای ای 1' و موسسه 'فیچ' به 'ای ای +' کاهش داده است.
به گفته کارشناسان، کاهش درجه اعتباری انگلیس باعث می شود که قرض کردن از بازارهای مالی بین المللی برای این کشور مشکل تر و گران تر از قبل شود.
انگلیس در حال حاضر از کسری بودجه رنج می برد و مجبور است سالانه دهها میلیارد پوند برای جبران کسری اعتبارات بخش های مختلف قرض کند.
'کریستین لاگارد' مدیرکل صندوق بین المللی نیز هشدار داده بود که ادامه سیاست سخت گیرانه ریاضت اقتصادی ممکن است مانع از احیای مجدد رشد اقتصادی انگلیس شود.
وی گفت: با اینکه صندوق بین المللی پول عموما از سیاست ریاضت اقتصادی به منظور جبران کسری بودجه و کاهش بدهی های عمومی دولت ها حمایت می کند ولی اگر رشد اقتصادی انگلیس همچنان ضعیف باقی بماند، دولت باید در سیاست های خود در زمینه کاهش هزینه ها و اعتبارات عمومی تجدید نظر کند.