به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، حسن ابوالقاسمی در جمع متخصصان آزمایشگاهی داخلی و خارجی ضمن تحسین برگزار کنندگان ششمین کنگره بین المللی و یازدهمین کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاه برای برگزاری آن همزمان با سالروز حکیم جرجانی افزود: از افزوده شدن اخلاق حرفهای به عنوان یکی از محورهای این کنگره که از مسائل نهادینه شده در آیین حکما در قدیم بسیار خرسندم.
وی با بیان اینکه برای ارتقای کیفیت تجهیزات آزمایشگاهی کارهای بسیار انجام شده افزود: تربیت نیروهای انسانی یکی از اقدامات انجام شده در این حوزه است همچنین چهار هزار و 200 آزمایشگاه فعال در کشور داریم که توسط متخصصان آزمایشگاهی اداره میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از مظاهر بیاخلاقیها را تحریمهای کنونی کشور بیان کرد و گفت: امیدواریم با فعالیت در چنین شرایطی در مقابله با این مسائل و تلاش برای بومی سازی بتوانیم در این حرفه نیز برای مدیریت بهتر در ارائه خدمات و مدیریت بیشتر بر تجهیزات آزمایشگاهی بیش از پیش همت بگماریم.
ابوالقاسمی افزود: تعداد آزمایشگاههای خوب در سطح کشور روز به روز بیشتر میشود و شاهد پیشرفت روزافزون آن نیز هستیم.
وی کمبود تجهیزات آزمایشگاهی را یکی از مشکلات این حوزه دانست و اظهار داشت: آیا تجهیزاتی که قابل استفاده و در دسترس است برای تمامی مردم نیزقابل استفاده است، به کارگیری مراکز خیریه برای تجهیزات آزمایشگاهی در آزمایشگاهها همچنین تجمیع برخی نهادها برای جبران این کمبودها و ارائه دستههای خدماتی به سادگی در اختیار مردم قرار دادن را بتوانیم به سهولت انجام دهیم.
وی تاکید کرد: باید اینگونه فعالیتها را نیز به دانشجویان خود یاد بدهیم که بتوانیم شاهد پیشرفت روزافزون در این حوزه باشیم.
ششمین کنگره بینالمللی و یازدهمین کنگره ارتقای خدمات آزمایشگاه با حضور مسئولان و متخصصان علوم آزمایشگاه و متخصصانی از کشورهای ایتالیا، هندوستان، اسپانیا، استرالیا، چین، امارات، آلمان، آمریکا، فرانسه از صبح امروز در سالن همایش های بینالمللی رازی برگزار شده و تا سه اردیبهشت ماه ادامه دارد.