کاندیدای ریاست جمهوری به دلیل حضور زیاد خود در دانشگاهها درخواست مدال کرد و گفت: باید به من مدال بدهند؛ زیرا بیشترین حضور را در دانشگاهها داشتهام.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی کواکبیان ظهر دیروز به دانشگاه قرآن و حدیث رفت تا درباره برنامههای انتخاباتی خود سخنرانی کند.
بخشی از صحبت های جالب توجه کواکبیان پیش رویتان قرار دارد:
دبیرکل حزب مردم سالاری که به توصیف فضای فعلی جامعه پرداخت، گفت: در جامعه نباید فضای «موسی به دین خود و عیسی به دین خود» حاکم باشد وگفته شود که همه را داخل یک قبر نمیگذارند زیرا در این صورت است که اتفاق سعادت آباد رخ میدهد.
شاگردی اوستا کار خود را میکشد و مردم هم فقط نظارهگرند و نیروی انتظامی هم هر دو را نگاه میکند.
کواکبیان با بیان اینکه صدا و سیما نگاه یکطرفانهای به جریانهای سیاسی دارد اعلام کرد: این نگاه باید تغییر کند و خطاب به مسئولین صدا و سیما گفت: مردم ما فارسی وان و بیبیسی پرشن نگاه کنند خوب است؟!
وی در ادامه بر ضرورت ایجاد کانالهای خصوصی تاکید کرد و گفت: کشور همسایه ما یعنی افغانستان 62 کانال خصوصی دارد آیا ما از افغانستان هم کمتریم؟
کواکبیان به اصل 176 قانون اساسی اشاره و اعلام کرد: شورای عالی امنیت ملی براساس قانون اساسی عالی ترین مرکز پیگیری سیاستهای دفاعی، امنیتی، اطلاعاتی و خارجی نظام است که ریاست این شورا را در هر دورهای رئیس جمهور وقت برعهده دارد و تمامی تصمیمات فوق در آنجا پخت و پز میشود و مصوبات این شورا با تایید رهبری قابل اجراست.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس هشتم به اظهارنظر خود درباره برقراری رابطه با امریکا در طی مدت شش ماه اشاره کرد وگفت: منظور من دنبال کردن این هدف با برنامهریزی و طرحهای از قبل تعیین شده بود وگرنه برقراری رابطه با امریکا بطری نیست که شش ماه آن را سفارش دهیم.
وی به تخلف انتخاباتی رئیس جمهور هم اشاره کرد وگفت: از نظر ما تخلف این است که دست رئیس جمهور را پورو پورو با هم بگیرند ودر وزارت کشور بالا ببرند.
کواکبیان در ادامه به دلیل حضور زیاد خود در دانشگاهها درخواست مدال کرد و گفت: باید به من مدال بدهند زیرا بیشترین حضور را در دانشگاههای کشور داشتهام.
در ضمن کواکبیان به سخن رهبری هم اشاره کرد وگفت: خدا لعنت کند دست هایی را که نمی گذارند دانشجویان ما سیاسی شوند.
این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری یازدهم به انتقاد از دستگاه دیپلماسی کشور پرداخت و گفت: روزی از یکی از سفرا درباره رشته تخصصیاش پرسیدم که وی به من گفت رشته تخصصیاش ریختهگری است.
در ادامه جلسه کواکبیان با پرسشهای دانشجویان روبرو شد که برخی از پرسشها به عنوان تایید با صلوات دانشجویان همراه میشد که کواکبیان به این مسئله واکنش نشان داد و گفت: اکثر صلواتها از سوی خانمها ختم میشود و این در حالی است که خواهران گرامی صلواتی برای ما نمیفرستند که جمع حاضر صلواتی را برای وی ختم کرد.
همچنین مجری در این نشست از تماشای برنامه به صورت زنده توسط اساتید قم گفت که کواکبیان ناگهان اظهار داشت: چه شود؟! اینها که تهرانند این گونهاند وای به حال قمیها «قمیها باید چه جور باشند؟!»
بعد از این حواشی جالب دانشجویی از وی درباره حوادث 88 و اینکه ریشه فتنه از کجا شروع شد پرسید که کواکبیان گفت: از مناظرهها.
دانشجوی دیگری از ماده 33 قانون اساسی پرسید که کواکبیان بلافاصله تذکر داد: باید کمی اطلاعات حقوقی خود را بالا ببریم در مورد مفاد قانون اساسی از کلمه اصل استفاده میکنند اما در مورد قانون انتخابات ماده میگویند بنابراین لفظ به کار برده شما غلط است که بلافاصله پس از گفته کواکبیان آن دانشجو خواست به تصحیح اشتباه خود بپردازد اما دوباره اشتباهاً اصل را به جای ماده به کار برد که این بار جمعیت حاضر در سالن با گفتن «اصل اصل» این نکته را به وی یادآوری کردند اما زمانی که وی اصل را به کار برد دانشجوی دیگری از میان حضار با گفتن «ماده ماده» این موضوع را یادآوری کرد که باعث اسباب خنده حضار شد و در نهایت این موضوع با وساطت کواکبیان به اتمام رسید.
بعد از اتمام جلسه مسئولین دانشگاه وی را به ناهار دعوت کردند که کواکبیان با عنوان این موضوع که روزه است این درخواست را رد کرد.