کاندیدای احتمالی انتخابات گفت: از سوی شورای نگهبان پیام خاصی برای من نیامده، بلکه برنامههایم را درخواست کردهاند که برای آنان خواهم فرستاد.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا زاکانی در نشست خبری که در خبرگزاری مهر برگزار شد، گفت: امروز کشور در شرایط خاصی قرار گرفته که هم ظرفیت های زیادی داریم و هم تهدیدات زیادی متوجه کشور است که در داخل باعث آسیب شده و در پیرامون حس می شود، دراین میان راهکار ما همان روش امام و رهبر است که با اتکا به حضور مردم، انقلاب را از موانع مختلف گذراندند.
وی افزود: هر انتخابات زمینه ای برای استحکام بیشتر و عبور از موانع برای انقلاب اسلامی است؛ در عین حال نوع انتخاب مردم ادامه مسیر را مشخص خواهد کرد که هم اکنون با دو نگرش جدی و در تقابل با یکدیگر روبرو هستیم.
این کاندیدای ریاست جمهوری افزود: یکی از نگرش های اصلی امروز انتخابات مبنی بر حل مشکلات با استفاده از داشته های ملی و ظرفیت های داخلی برای رساندن ایران اسلامی به بام دنیاست و نگرش دیگر نگاه به خارج از مرزها دارد و دست استمداد به آن سو دراز کرده تا مشکلات را حل کند.
زاکانی یادآور شد: سال های 82 تا 83 که عمق سازشکاری با غرب بود و شاهد تهاجم های پی در پی آنان بودیم؛ در همین مدت شش قطعنامه علیه ایران در شورای حکام صادر شد که برخی از آنها زمینه ساز قطعنامه های شورای امنیت بود.
انرژی هستهای تثبیت شد، بحث سر درصد آن است
وی افزود: امروز خط مقاومت مدبرانه سبب شده که حق به کارگیری انرژی صلح آمیز هسته ای برای ما تثبیت شود و اکنون بحث بر سر میزان بهره مندی از آن است، امروز به جای جمهوری اسلامی کشورهای غربی در وضعیت انفعال و چالش قرار گرفته اند.
این کاندیدای ریاست جمهوری تصریح کرد: برای رسیدن به جامعه ای آباد و آزاد هیچ چارهای نداریم مگر اینکه بر داشتههای خود تکیه کنیم، مخالفان اصلی نظام و مخالفان جریان اصولگرایی متحد شدهاند تا مسیر حرکت انقلاب را تغییر داده و به سوی سازش بروند.
زاکانی گفت: مهمترین آفت بعد از انقلاب تسلط تفکر دولت سازندگی بر کشور بود که توجهش بر خارج از مرزها قرار داشت و راه حل مشکلات ما را آنجا جستوجو می کرد، بر همین اساس نیز الگوی غلط اقتصاد آزاد را به ایران آوردند که سبب ترویج اشرافیگری، رفاه طلبی و تبارسالاری شد و بستر را برای تهاجم جدی فرهنگ غرب فراهم کرد؛ این الگو آثار بعدی را به دنبال داشت که در نهایت هم منجر به روی کار آمدن اصلاحطلبان شد که به تعبیر هاشمی ادامه دولت کارگزاران بود.
بازگشت به 20 سال پیش، رفتن به قهقراست
وی تاکید کرد: بزرگترین مشکل آنان ایدههای نادرست و وارداتی کارگزاران بود، بنابراین اکنون پس از 20 سال دعوت به بازگشت به آن شرایط، دعوت ملت ایران به قهقرایی است که انقلاب را از درون مضمحل خواهد کرد.
این کاندیدای ریاست جمهوری یادآور شد: رهبر انقلاب سال قبل در حرم امام رضا (ع) فرمودند اگر بایستیم 50 سال عقب میافتیم، حال اگر قصد بازگشت به 20 سال پیش را داشته باشیم، در عمل 200، 300 سال عقب خواهیم افتاد که هیچ وقت امکان جبران آن فراهم نخواهد شد.
زاکانی تصریح کرد: ما تجربه آن دوران را داریم، دوران کارگزاران را در حالی سپری کردم که از ابتدا همه کشور بسیج شدند تا از رئیس جمهور وقت حمایت کنند، به علاوه وی نیز توانمندی 20 سال پیش خود را ندارد و شرایط زمین تا آسمان تفاوت کرده است.
قصد ایجاد فضایی پرتلاطم دارند
وی ادامه داد: عواملی از حزب کارگزاران و عناصر اصلاحطلب که هاشمی را ترغیب به حضور کردهاند، قصد ایجاد دوره پرتلاطم در آینده را دارند؛ این در حالی است که کشور امروز نیازمند آرامش و بسیج توانمندیها برای رفع مشکلات اقتصادی است؛ همچنین در مواجهه با تهدیداتی که از بیرون شامل حال ما شده باید انسجام داخلی داشته باشیم، نه اینکه به رقابتهای غلطی دست بزنیم که باعث بیثباتی جامعه خواهد شد.
زاکانی افزود: آقای هاشمی در آن دوران نتوانستند وظیفه خود را به درستی انجام بدهند، کشور دچار تورم 49.7 شد و چند استان سر به شورش گذاشتند، همچنین فرهنگ آسیب جدی دید؛ اکنون این فرد چگونه مدعی حل مشکلات جامعه است.
این کاندیدای ریاست جمهوری گفت: اکنون عدهای به دنبال حضور وی هستند تا به این بهانه، برای باز کردن دست بیگانگان به داخل کشور چراغ سبز بگیرند، حال آن که حتی اگر به واسطه حضور بیگانگان مشکلی از کشور به صورت مقطعی حل شود، در بلندمدت اساس انقلاب با مسائل جدی روبرو خواهد شد.
وی بیان کرد: الگوی درست رفتاری ما برای انتخابات رعایت قانون و اخلاق توأم با فضای رقابتی است که سعی در استمرار جهتگیریهای خالصانه و بیمنت برای خدمت به مردم داشته و مشکلات اقتصادی جامعه را در اولویت نخست قرار دهد.
زاکانی ادامه داد: دوم خردادیها که مشکل عدم اقبال دارند، با فراهم سازی زمینه بازگشت هاشمی، دنبال برگشتن به حاکمیت هستند؛ شورای نگهبان تشخیص مدیر و مدبر و رجل سیاسی بودن افراد را بر عهده دارد که قطعاً داشتن توانمندیهای جسمی و فکری با توجه به اقتضائات صحنه و نظر به مشکلات و تهدیدات امروز کشور، از پارامترهای اساسی آن است.
وی در پاسخ به این سوال که با سایر کاندیداهای اصولگرا رایزنی کردهاید، گفت: رایزنی نکردهام، اما دوستان صحبتهای زیاد داشته اند، من نیز مدل ذهنی دارم که اصولگرایان با حداقل تکانه به رقابت با سایر گروهها بپردازند.
جمع بین حداد، جلیلی، زاکانی و لنکرانی
این کاندیدای ریاست جمهوری افزود: بر همین اساس امیدواریم عناصری که تفکرات آنان به یکدیگر نزدیک است، این اطمینان را به مردم بدهند که در نهایت یک نفر از آنان در صحنه حاضر خواهد شد؛ حدادعادل، جلیلی و من چنین شرایطی را داریم، لنکرانی هم میتواند در این قالب قرار بگیرد که این اقدام به تصمیم جبهه پایداری بستگی دارد تا تنها یک نفر در انتخابات 24 خرداد ماه به رقابت برود.
زاکانی تاکید کرد: از سوی شورای نگهبان پیام خاصی برای من نیامده، بلکه برنامه هایم را درخواست کردهاند که برای آنان خواهم فرستاد؛ 10 روز پیش نیز جلسهای سه ساعته با آنها داشتم.
وی یادآور شد: هاشمی ماهها پیش در یکی از سخنرانی ها خود گفت باید به روش درستی که در گذشته داشتیم، برگردیم، اما برخی از نزدیکان وی به دنبال آن هستند که مشکلات کشور از سوی خارجیها حل و فصل شود، صحبت هاشمی بازگشت به 20 سال پیش و صحبت اطرافیانش عقبگردی به دورانی حتی قبل از وقوع انقلاب اسلامی است که نسبتی با ارزشهای کنونی جامعه ما ندارد.
آیا ایران مانع تحقق بیداری اسلامی خواهد شد
این کاندیدای ریاست جمهوری افزود: توجه به چنین روشهایی نه تنها جلوی بهرهگیری ما از ظرفیتها و توان کنونی منطقه و جهان را خواهد گرفت، بلکه باعث خواهد شد به مانعی در مقابل تحقق بیداری اسلامی تبدیل شویم؛ این طرز فکر برای خروج ما از بنبست نیست، بلکه برای خروج سلطهگران از بنبستی است که در آن گیر افتاده اند.
زاکانی تصریح کرد: شاهد بودیم طی روزهایی که از پایان ثبتنام انتخابات ریاست جمهوری گذشته، برخی رسانههای خارجی چقدر شور و شعف دارند که خطی در داخل کشور فعال شود که اگر توفیقی بدست آورد، خواستههای آنان را کامل اجرا خواهد کرد و اگر موفق نشود نیز زمینه آشوب مجددی را در جامعه فراهم میکند که خواسته دیگر آنان است، البته همه اینها نظر به بصیرت بالای مردم، غیر ممکن می باشد، لذا چشم به تفرقه اصولگرایان دوخته اند.
وی بیان کرد: شرایط به گونهای است که منافقین بی پروا از برخی افراد اعلام حمایت میکنند؛ چنین تحرکاتی باید سبب افزایش چنین افرادی شود.
یک میلیارد تومان مجله! اگر مدرکی دارید منتشر کنید
زاکانی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا که مدعی بود هفتهنامه پنجره به صاحبامتیازی وی در فاصله سالهای 90 تا 91 مبلغ یک میلیارد تومان بودجه کمکی از سازمان تبلیغات اسلامی گرفت است، گفت: هیچ گاه چنین پولی از سوی سازمان تبیلغات به پنجره نداده شد و مجموع گردش مالی سالهای 90 و 91 ما به چنین رقمی نمیرسد، در عین حال با بسیاری از ارگانها همچون سازمان تبلیغات قرارداد داریم که به آنها مجله میفروشیم، اگر هر گونه اسنادی از وجود چنین مبلغی دارید، انتشار دهید، ما هم استقبال میکنیم و در مقام پاسخگویی برخواهیم آمد.
این کاندیدای ریاست جمهوری در خصوص صحبتهایی که نسبت به دولت های قبلی داشته، گفت: آنچه بیان کردهام تخریب دولت های قبل نیست، بلکه نقد عملکرد آنهاست؛ فردی که ما را توصیه به بازگشت به 20 سال پیش میکند، باید دقت داشته باشد که نه تنها مشکلات همان زمان ما را حل نکرد، بلکه مشکلات متعددی هم به جامعه افزود؛ این در حالی است که اکنون شرایط پیچیدهتر شده و این فرد حمایتهای قبلی را هم ندارد.
وی گفت: قصد ما عبرتآموزی از گذشته و نقد عملکرد دولتهاست نه پرداختن به شخصیت افراد که خط قرمز می باشد؛ قطعاً آنچه در سال 88 رخ داد، محکوم است.