ستاد دانشجویی «استقامت حماسی» در حمایت از سعید جلیلی، کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، با انتشار بیانیهای اعلام موجودیت کرد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در راستای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، ستاد دانشجویی «استقامت حماسی» در حمایت از سعید جلیلی، کاندیدای این دوره از انتخابات با انتشار بیانیهای اعلام موجودیت کرد.
متن بیانیه این ستاد مردمی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
کسانی سرکاربیایند که مصداق :”ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا …” باشند ، اهل استقامت ، اهل ایستادگی باشند. زرهی پولایدن از یاد خدا و توکل به خدا برتن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند .مقام معظم رهبری (حفظه الله)
به اذعان دوست و دشمن، همه می دانیم که شرایط امروز جهان، شرایطی پیچیده و بی سابقه است. تا حدی که امام قلب ها، خامنه ای کبیر از آن تعبیر به پیچ بزرگ تاریخی نمود. در این عرصه حساس که چندی پیش توسط معظم له به شرایط جنگ احزاب تعبیر شد، این برداشت می گردد که تمام کفر و شرک و نفاق در برابر تمام اسلام قد علم کرده و این مبارزه البته تا نابودی کامل کفر و شرک و نفاق و تا رفع فتنه از کل عالم هیچ گاه پایان نخواهد پذیرفت. امروز دشمنان پست و جنایتکار اسلام دیگر نه آن باد به غبغب انداخته سابق را دارند که روز به روز از تمام سنگرهایی که بر آن مسلط بودند به عقب رانده شدند و نه جبهه اسلام ناب محمدی )ص) دیگر آن انزوا را که هر روز در هر عرصه ای شاهد پیشرفت چشمگیر آنیم.
امروز آنچه موجب سرافرازی ماست، آن است که در سایه ولایت الهی فقیه توانستیم بدون هیچ گونه تسلیم و سازش، و با اصرار و پافشاری و از جان گذشتگی و آبرو دادن در خط مقاومت دشمنان خدا را تا پشت مرزهایشان به عقب برانیم و برای نابودی کامل آن ها یک «یا حسین» دیگر باقی بگذاریم.
در این بین اما همانطور که جبهه حق فعالانه عمل کرده است، جبهه باطل نیز بی کار ننشسته است. از آنجا که تا کنون هر حربه ای به کار بسته با مشت پولادین امت اسلام روبرو گشته، ناگزیر رو به مبارزه اقتصادی آورده است. مبارزه ای که از خارج، با خط تحریم و از داخل با بی تدبیری و کاهلی برخی مسئولان به آن دامن زده شد و باعث به وجود آمدن آسیب هایی معیشتی برای برخی اقشار شریف میهن اسلامی ایران شد. در این راستا شاهد آنیم که طی سال های اخیر، امام کبیر، خامنه ای، با اختصاص دادن نامگذاری های سال ها به مباحث مرتبط با حوزه اقتصاد، سعی بر تبیین شرایط جدید مبارزه و مختصات این زمین مبارزه داشتند. اکنون اما راه نرفته در این مبارزه بسیار داریم. معیشت عمومی مردم که زیر فشارهای گرانی و تورم، تحت تأثیر قرار گرفته است، از عیان ترین ضرباتی است که در این مبارزه به ملت ما وارد آمده است. اما تجربه ثابت کرده است که هربار دشمن به ما ضربه ای زد، «باضعاف مضاعفه» جواب دریافت کرده است. به حول و قوه الهی این عرصه مبارزه را نیز با گفتمان اقتصاد مقاومتی به عرصه هلاکت دشمنان عنود تبدیل خواهیم کرد.
اما بعد، نقطه قوتی که انقلاب اسلامی ایران به رهبری پیر جماران، از آن بهره مند بود، فرهنگی بودن این انقلاب بود. فرهنگ برخاسته از مکتب ناب اهل بیت عصمت و طهارت، آنگونه در این انقلاب پی گرفته شد که روح خدا در اختتام جنگ تحمیلی، از آن تعبیر به صادر شدن انقلاب کرد، یعنی در عرصه سخت نظامی نیز توانستیم انقلاب خود را به صورت فرهنگی صادر کنیم و با این امر نیز به دشمن ضربه وارد سازیم. اما دشمنان باز در صدد زخم زدن برآمدند و با تهاجم فرهنگی، سعی بر اضمحلال این عرصه در انقلاب اسلامی نمودند. دولت های سازندگی و اصلاحات و دولت دهم، در این عرصه با برخی اهمال ها و با برخی همگامی ها با دشمنان سعی در تشدید این روند داشتند که بحمدالله با بصیرت انقلابی مردم مسلمان ایران تا به حال ناکام ماندند. اما بحث اصلی اینجاست که اگر در این عرصه کوچکترین احساسی مبنی بر غرور پیروزی بر ما دست دهد، یقیناً دشمن با سوء استفاده، مرزهای فرهنگی ما را درخواهد نوردید. از آن رو که در این عرصه مبارزه و جهاد، تنها راه مقابله با دشمن، بازگشت به گفتمان اصیل اسلام است، بنابراین چاره ای جز پیگیری و بازگشت به گفتمان ناب امام راحل عظیم الشأن و امام حاضر مؤیَّد، سید علی خامنه ای نداریم.
این روزها همه برای تحقق آن آرمان ها، در معرض آزمونی جدید قرار داریم. آزمون انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری محکی است بر مردم انقلابی ایران که در این پیشرفت خیره کننده آیا روند صعودی خواهند داشت یا ایستایی و نزولی که صد البته آنچه ما از این مردم بصیر دیده ایم، گزینه ای جز صعود و تعالی در انتخاب مردم وجود نخواهد داشت.
از این رو با توجه به مختصات حال حاضر عرصه جهانی و ملی، کشور نیازمند فردی در رأس امور اجرایی است که بتواند گفتمان ناب انقلاب اسلامی را با پایبندی عمیق پی بگیرد. یکی از ملازمات این گفتمان ارائه برنامه ای دقیق و مدون در عرصه ریاست جمهوری است که کاندیداها باید از هم اکنون اینگونه برنامه ای در چنته داشته باشند ونه اینکه به طرفة الحیَل ابتدا رأی بیاورند و سپس به فکر برنامه نویسی برای امور اجرایی کشور بیفتند.
لازمه دیگر گفتمان انقلاب اسلامی، پرهیز از تخریب و تنش زایی در عرصه سیاست داخلی و عرصه انتخابات است. چیزی که البته این روزها به ازدیاد در مواضع نامزدهایی که گفتمان های تقلبی و انحرافی و التقاطی و غربی را نمایندگی می کنند، دیده می شود. دیگر لازمه این گفتمان پایبندی به قوانین است. قوانینی که دیدیم با نادیده گرفته شدن در سال 88، چه فتنه های عظیم و چه خسارت های کثیری به کشور روییده بر خون شهیدان وارد ساخت.
اصلی ترین لازمه این گفتمان، انتخاب اصلح است. انتخاب اصلح از آن رو موضوعیت دارد که اگر فرد صالحی که اصلح نیست را انتخاب کنیم، حتی در صورتی که این فرد از گفتمان انقلاب منحرف نگردد، سرعت پیشرفت ما کمتر خواهد بود. این امر شاید در وهله اول آنچنان مهم به نظر نیاید، اما در آینده قطعا موجب پشیمانی ما خواهد بود وقتی رقبای ما در عرصه رقابت جهانی بتوانند یا از ما سبقت بگیرند و یا به موقعیت ما نزدیک بگردند. این کمتر شدن سرعت پیشرفت و این طی نکردن مسیر با حداکثر سرعت، شاید روزی گلایه رهبری را در پی داشته باشد که آن روز، دیگر پشیمانی سودی نخواهد داشت.
اصلح اما خصوصیاتی دارد که امام معظم، خامنه ای کبیر و قبل تر از آن روح خدا، خمینی کبیر، در هر دوره انتخابات، با ذکر برخی مصادیق کلی و ذکر برخی مسائل پیرامون وضعیت کشور و جهان، متناسب با مسائل روز، به تبین آن می پردازند. در این دوره نیز ویژگی هایی مانند کاری بودن، مردمی بودن، مقاوم بودن، ارزشی بودن، با تدبیر بودن، پیابندی به قوانین و مقررات، درد مردم را حس کردن، طبقات محتلف مردم را دیدن و …. در بیانات امام خامنه ای بر لبان مبارکشان جاری شده است. البته این فهرست، از آن رو که معظم له، تأکید بر تبیین بیشتر معیارهای اصلح دارند، فهرست ناقصی است که انشاءالله تا روز انتخابات، توسط بیانات روشنگر امام خامنه ای تکمیل خواهد گردید.
با نظر به مباحث پیش گفته، ستاد” استقامت حماسی ” متشکل از جوانان، دانشجویان و اقشار مختلف با اندیشه بسیجی، اعلام موجودیت می کند. این ستاد در راستای حمایت از نامزد گفتمانی حاضر در عرصه انتخابات، دکتر جلیلی به فعالیت خواهد پرداخت. آنچه در این عرصه مهم است، همانطور که گفته شد، پیگیری گفتمان انقلاب اسلامی و خط مقاومت است که در این چهره ، این امر مشهود است. امیدواریم در مسیری که انتهایش «حتی لا تکون فتنه» است، استوار بمانیم و ذره ای از مسیر ولایت منحرف نگردیم.