به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام مهدوی ظهر امروز در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه استان در رابطه با انتخابات برگزار شد، گفت: حماسه سازان انتخابات در طول 34 سال همیشه مردم بودند و نقش آفرینی مردم با حضور و مشارکت بالا باعث ثبات نظام و امنیت اجتماعی و پیشرفت کشور شده است.
وی با بیان اینکه نقش مردم نقشی مهم و اصیل در انتخابات است، بیان کرد: ساختار جمهوری اسلامی با حضور مردم شکل گرفته است و این حضور و مشارکت بالا اگر توام با آگاهی به نحو اینکه متاثر از تبلیغات و جنگ روانی و فضاسازی های تبلیغاتی، تعصبات و قبیله گرای و قومیت گرایی نباشد و براساس توجه به برنامه ها و گفتمان و آرمان های نامزدهای انتخاباتی باشد، زمینه را برای پیشرفت و ترقی جامعه اسلامی بهتر فراهم می کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان تصریح کرد: به برکت انقلاب اسلامی، همه مردم در ساختار انتخابات می توانند در تعیین سرنوشت کشور شریک باشند.
مهدوی گفت: با توجه به توطئه هایی که نظام سلطه و بین الملل برای این مردم و این کشور و نظام تهیه دیده اند و به تعبیر مقام معظم رهبری قصد دارند، انتخابات را امنیتی کنند، حضور هوشیارانه و دلیل مردم در قبال توطئه ها و جنگ رسانه ای و هجمه روانی دشمن بیش از پیش موثر می باشد؛ لذا مردم ما در هر نقطه ای از ایران زندگی می کنند همیشه مصالح ملی را بر گرایشات قومی و حزبی و سیاسی خویش ترجیح می دهند.
وی با توجه به اینکه در فضای دانشگاهی باید شور نشاط و هیجان انتخاباتی وجود داشته باشد، بیان کرد: سیاق دانشگاه بر این است که برای پرشور بودن فضای انتخاباتی، در بستر مناظرات نشست هایی با حضور کاندیداتورها در فضای کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه به خلق حماسه سیاسی کمک کند، بدین جهت دانشگاه گیلان در این مدت کوتاه خصوصا قبل از برگزاری امتحانات توسط تشکل های دانشجویی تعداد زیادی از نشست های انتخاباتی با حضور بخشی از کاندیداتورها و نشست هایی با بخشی از فعالین سیاسی کشور، نمایندگان جریانات مختلف سیاسی برگزار کردند که در این جلسات با حفظ فضای عقلانیت زمینه برای شنیدن ایده ها، برنامه ها و انتقادات گروه های مختلف سیاسی فراهم گردید.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان با بیان اینکه امتحانات باید تا قبل از انتخابات به پایان برسد، خاطرنشان کرد: واقع مطلب این است که بر اساس یک نگاه مصلحت سنجی دوباره فضای دانشگاه و دانشجو دست مایه ای برای گروه ها و احزاب سیاسی نشود.
مهدوی خاطرنشان کرد: به جهت اینکه گفتمان معقول تبدیل به هیجانات کور سیاسی نگردد تعدادی از دانشگاه ها چنین تشخیص دادند که امتحانات قبل از انتخابات انجام بگیرد تا دانشجویان ضمن فراغت از امتحانات بتوانند با شور و نشاط در فضایی آرام در حماسه سیاسی حضور داشته باشند.