به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی باقری در نشست خبری باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بعد از ورود جلیلی به انتخابات و همچنین پس از تأیید صلاحیت نامزدها تعدادی ستاد به صورت مردمی و خودجوش در کشور برای حمایت از وی شکل گرفت.
رئیس ستاد انتخابات جلیلی ادامه داد: این ستادها توسط جریانهای مختلف که صرفا سیاسی نیستند به وجود آمدند و طی چند روز عملیات هماهنگی آنها انجام شد و در قالب یک مدیریت مشترک در شهرها و مراکز استانها تشکیل شد.
وی گفت: جلیلی عرصه تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری را دارای دو جنبه میداند و تأکید دارد که عرصه تبلیغات فقط جنبه طریقت ندارد که باعث شود کاندیدا به پیروزی دست یابد.
باقری تصریح کرد: تبلیغات جنبه موضوعیت نیز دارد و کسانی که کاندیدا میشوند برای اینکه اثبات کنند میخواهند سیاست، فرهنگ و تبلیغات اسلامی را گسترش دهند باید برای پایبندی خود را به ارزشهای اسلامی نشان دهند.
تخریب کسی در دستور کار ما نیست
رئیس ستاد جلیلی گفت: همچنین جلیلی در صحبت با دست اندرکاران ستادهایش اذعان میدارد که تخریب کسی در دستور کار ما نیست و این موضوع ار به هیچ عنوان نمیتابیم؛ از این رو با مشی ایجابی باید بتوانیم دیدگاهای خود را به مردم نشان دهیم.
باقری افزود: ما از هر گونه کار سلبی که مغایر قوانین باشد، پرهیز خواهیم کرد و این موضوع را در میان نامزدهای دیگر نیز تسری خواهیم بخشید.
رئیس ستاد جلیلی با بیان اینکه انتخابات را موضوع داخلی نمیدانیم، اذعان داشت: انتخابات اعلام ثبات جمهوری اسلامی ایران است و ما اعلام میداریم که در فضای رقابتی جدی انتخاباتی باشکوه را برگزار خواهیم کرد و روند انتخابات نیز به تثبیت انقلاب ایران کمک میکند.
وی گفت: دشمنان در رقابتهای انتخاباتی به دنبال عدم ثبات هستند همانگونه که این موضوع را سال 88نیز طرحریزی کرده بودند که با هدایت رهبر معظم انقلاب این فتنه خنثی شد از این رو رقابتها باید پرشور و قدرتمند در پیش گرفته شود.
باقری در پاسخ به این سوال که آیا جلیلی کاندیدای دولت است یا نه؟ گفت: سابقه نظری جلیلی در تألیفاتش نشان میدهد که نمیتوان هیچ تردیدی به التزام عملی وی نسبت به مقام معظم رهبری وارد دانست.
وی اضافه کرد: ما به جمهوری اسلامی ایران نه یک کلمه بیش و نه یک کلمه کم اعتقاد داریم جمهوری اسلامی ایران لفظ چارچوب و دستاوردهایش همگی عزت است.
باقری گفت: ما الفاظ دیگر از جمله "بهار" را که برخی به کار میبرند انحراف میدانیم که این انحراف یا از عدم آگاهی نسبت به جامعیت دین و اسلام سیاسی است و یا ناخودآگاه صورت گرفته است از این رو هر شائبهای که ذرهای انحراف از گفتمان انقلاب اسلامی در آن وجود داشته باشد، نفی میشود و قابل پذیرش نیست، جلیلی نیز این موضوع را در اعتقاد خود نشان داده است.
جلیلی تنها کاندیدایی است که به گفتمان انقلاب اسلامی تأکید دارد
وی تصریح کرد: جلیلی تنها کاندیدایی است که به گفتمان انقلاب اسلامی تأکید دارد، الگوی قابل صدور به تمام دنیا میدارد از این رو انتصاب وی به جریانهای خارج از منویات رهبر معظم انقلاب مردود است.
باقری در پاسخ به این سوال که علت تاکید آقای جلیلی برعبارت "مقاومت و گفتمان انقلاب"، چیست، گفت: هر دولتی در دوره حاکمیت خود نقاط ضعف و قوتی دارد، با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دولت آینده باید ضمن آنکه نقاط قوت دولت گذشته را داشته باشد از نقاط ضعف آن دوری کند، نقطه قوت ما نیز تمسک به ارزشهای انقلاب بوده که در مقابل تجاوز و پیشرویهای دشمن آغاز شد که امروز حاصل پیشرفتهای کشورمان و اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان قدرت منطقه تبدیل شده است، در راستای تبعیت از گفتمان انقلاب بوده است.
وی افزود: گفتمان انقلاب به عنوان نمونه و شاخص در هر زمینهای که جاری شود آن عرصه را متحول میکند که در این میان موضوعات مختلف کشور همانند علم، فناوری، پیشرفتهای هستهای خود نمایی میکند همچنین برخی از دستاوردهایی که در عرصه فناوری و سیاسی داشتیم مبتنی بر تکیه بر ارزشهای گفتمان انقلاب بود.
رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی تصریح کرد: برخی به دنبال این هستند که در رقابت سیاسی توشهای برای خود درست کنند اما این در حالی است که ما زیر پرچمی واقعی قرار داریم و همه مردم حول محور آن جمع شدهاند، نقطه قوت ما پیشرفت، عزت و افتخار پرچم ما بوده و این پرچم برای توسعه و پیشرفت در عرصههای مختلف همانند عرصه خارجی همه را گرد هم جمع کرده است.
باقری با اشاره به تصویب قانونی علیه ایران در راستای نفوذ کشورمان در آمریکای لاتین، اظهار داشت: این مسئله بیانگر وضعیت و نفوذ ایران در بعد جهانی بوده که ناشی از تمسک به ارزش ها و گفتمان انقلابی است که این مهم نشان می دهد جمهوری اسلامی ایران با نفوذ خود در سایر کشورها حرف برای گفتن دارد.
جلیلی بر گفتمان انقلاب تاکید میکند و آنرا سکاندار پیشرفت میداند
وی ادامه داد: ما نباید اجازه دهیم دستاوردهای انقلاب در سایه رقابتها قرار گرفته، همچنین ارزشهای آن محور گفتمان ما شود، چرا که این امر خدشه و صدمه به گفتمان انقلاب وارد میکند، لذا آقای جلیلی بر گفتمان انقلاب تاکید میکند و آنرا سکاندار پیشرفت در کشور میداند.
باقری در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه گفتمان انقلابی جلیلی در سال 84 و 88 از سوی کسان دیگری مطرح شده آیا در سطح جامعه باز هم مورد استقبال قرار میگیرد؟ گفت: این که گفتمان انقلابی در دورههای قبل از سوی کسان دیگر تکرار شده را عیب است یا مزیت نمیدانم چه کسی باید در این خصوص جواب دهد اما آن چه که مسلم است این مسئله نشان دهنده ظرفیت است.
وی افزود: در مسیر اجرا و یا اقدامات ممکن است لغزشهایی صورت گیرد و کسی که پرچم اسلام را بلند کرد به دنبال مقاصد اسلامی به عنوان راهگشای زندگی سیاسی اجتماعی بود چه ایرادی دارد که دوباره این گفتمان مطرح شود.
رئیس ستاد سعید جلیلی در پاسخ به این سوال که "سعید جلیلی" در مباحث مختلف به کلی گویی میپردازد، گفت: شخصیت جلیلی و چارچوب نگاه او کاملا مشخص است و به ذهن مخاطب چهارچوبهای مشخصی را ارائه میدهد.
جلیلی نه بدیل دارد نه بدل
وی افزود: جلیلی نه بدیل دارد نه بدل و مشی وی در عرصههای مختلف با خیلیها دیگر قابل مقایسه نیست و دقت و نگاه با موضع گیریهای وی در شرایط حساس نشان دهنده گفتمان انقلابی مبتنی بر روایت رهبر معظم انقلاب است.
باقری ادامه داد: کلی گویی که شما میگویید را نمیپذیریم در حالی که وی در سخنرانیهایی که داشته نکات جدید و مصداقی از خود ارائه داده و با همین نگاه به موضوعات مختلف ورود پیدا میکند.
باقری بیان داشت: سایت مسیر و سایت جلیلی که اخبار انتخاباتی وی را منتشر میکند برگرفته از دیدگاهها و برنامههای وی با استفاده از نظرات کارشناسی است که در سایتهای مورد نظر منتشر میشود و تاکنون نظرسنجی را برای انتخابات ریاست جمهوری انجام نشده است.
جلیلی بر اراده خود مصمم است/ وی در عرصه انتخابات میماند
باقری در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص این که جبهه پایداری به خصوص آیتالله مصباح در ابتدا از لنکرانی حمایت کرده و بعد از کناره گیری وی حمایت خود را از آقای جلالی اعلام کرده است، گفت: جلیلی ورودش در عرصه انتخابات روی توصیه دیگران بوده که منتسب به جریانهای خاص دیگر نیست وقتی جلیلی تصمیم به ورود به عرصه انتخابات کرد، گروه و دستههای دیگر هنوز کاندیداتوری خود را اعلام نکرده بودند و این نشان از این دارد که بر اراده خود مصمم است.
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص این که آیا تا آخر در صحنه انتخابات حضور دارد و به نفع کسی کنار نمیرود؟ گفت: حضور وی در ابتدای اعلام کاندیداتوری نشان از این دارد که در عرصه انتخابات میماند و به عنوان پرچم دار انقلاب اسلامی در عرصه حضور دارند.
وی در مورد سوالی مبنی بر پرونده تعلیق هستهای چه برنامهای را طی کردهاید؟ گفت: این بود که شخصی کتابی نوشته است در مورد تحولات 4 ساله اول هستهای ایران تا سال 84 در این کتاب گذارههایی آمده که برخی مبنی بر اسناد دارای طبقهبندی است ما اجازه ارائه دادن این اسناد را نداریم اما در چارچوب آن نقد گذارهها را انجام دادهایم.
وی افزود: در توافق پاریس یکی دو تا از موارد از آنها محقق شد و بیشتر آنها محقق نشده بود و نتیجه آن شد که غربیها با جسارت بعد از دو نیم سال گفتند که چرخه سوخت را برچینید و در واقع آنها به ما کاپیتالیسم را پیشنهاد دادند.
قطعاً جلیلی در مناظرات هستهای صدا و سیما شرکت نمیکند
باقری در ادامه نشست خبری درباره پیشنهاد صدا وسیما درخصوص مناظره هستهای گفت: صدا و سیما به تازگی پیشنهادی در این خصوص به ما داده است اگر این مناظره صورت گیرد برای روشن شدن ذهنیت مردم مناسب است ولی قطعا جلیلی در این مناظره شرکت نمیکند، اگر برگزاری آن جدی شود احتمالا من بعنوان نماینده وی شرکت میکنم.
وی درباره تحریمها اذعان داشت: برخی این موضوع را القا میکنند که تحریمها ناشی از ضعف ماست در صورتی که تحریمها ناشی از قدرت ماست چرا که اگر قدرت نداشتیم از همه امکانات برای تحریم ما استفاده نمیکنند.
رئیس ستاد جلیلی گفت: در طول گفتگوها فشارها گستردهتر شد ولی در مجموع طرف مقابل نگاهش تعدیل یافته است و آنها زمانی میخواستند گفتگوها را متوقف کنند و میگفتند تا ایران قطعنامه شورای امنیت را اجرایی نکند گفتگو نخواهیم کرد ولی اکنون آنها برای انجام گفتگوها و همچنین تعدیل تحریمها پیشقدم شدند و خودشان پیشنهاداتی را که مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران باشد مطرح میکنند.
وی افزود: تحریمها باعث شده که قابلیتهای خفته ما شکوفا شود، در زمانی ما حتی سیم خاردار را از خارج وارد میکردیم ولی امروز به یکی از پیشرفتهترین کشورهای امنیتی و دفاعی تبدیل شدهایم از این رو تحریمها باعث بروز پتانسیلهای ما شده است و محدودیتها سبب شده به طور جدی به قابلیتهایمان رجوع کنیم.
باقری با بیان اینکه خانم رایس در زمانی مسئول تحریم بنزین ایران شده بود تا بتواند به ایران فشار وارد کند، ادامه داد: قبل از اینکه تحریمها عملی شود ما به قابلیتی دست یافتیم که علاوه بر تولید بنزین به صادرات بنزین نیز رسیدیم.
وی تأکید کرد: تحریمها باعث شده که ما به دنبال طرحهای اساسی باشیم و یکی از این طرحها کریدور شمال به جنوب است و اتمام این پروژه در ایران باعث میشود که کشورمان به مرکز ثقل و استراتژیک منطقه تبدیل شود.
رئیس ستاد انتخابات جلیلی گفت: عدهای امریکا را کدخدای دنیا میدانند و میخواهند برخلاف آرمانهای انقلاب و امام خمینی (ره) نظام سلطه را بپذیرند ولی مردم در روز 24 خرداد به کسی رأی میدهند که نماد عزت آنها باشد و بسترهای لازم را برای پیشرفت و تحقق اهداف اسلامی فراهم کند چرا که دولت بسترساز ظرفیتهای توده مردم است.