به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، حسین پاشنه طلا روز یکشنبه در نشستی خبری گفت: برای پیدا کردن راهکار مناسب در این خصوص کمیته صنعت و صادرات فناوری اطلاعات (آی تی ) این موضوع را بررسی خواهد کرد.
وی ادامه داد: از ارتباط بین حوزه صنعت و صادرات آی تی در کشورهای مختلف درآمدزایی بالایی حاصل می شود و در ایران نیز از سال 1387 در این خصوص برنامه ریزی شده است.
وی تصریح کرد: صنعت آی تی بعنوان یک صنعت فرابخشی طراحی شده و در برنامه پنجم پیش بینی شده است تا این حوزه دو درصد از تولید ناخالص داخلی را پوشش دهد.
وی در خصوص برگزاری نخستین همایش و نمایشگاه بین المللی صنعت و صادرات فناوری اطلاعات اظهار داشت: این همایش به مدت سه روز از 19 خرداد ماه جاری در تهران برگزار خواهد شد.
پاشنه طلا از حضور سخنرانانی از کشورهای هندوستان، بنگلادش، پاکستان، قرقیزستان، سریلانکا و ویتنام در این همایش خبر داد.
وی کاربرد صنعت مبتنی بر فناوری اطلاعات، صنعت و صادرات سخت افزار در بازار جهانی، مهارت آموزی صنعت و فناوری های نوظهور، بررسی شهرک های صنعتی تخصصی در توسعه کسب و کار و فناوری اطلاعات، استاندارد و طرح های تولیدی و فناوری اطلاعات را از موارد مورد بررسی در این همایش عنوان کرد.
وی همچنین ضمن اشاره به سهم صادرات خدمات نرم افزاری اظهار داشت: سال گذشته بین 130 تا 150 میلیون دلار صادرات در این بخش صورت گرفته است.
وی با بیان این که در ارتباط با مالیات بر درآمد شرکت ها در این بخش مشکلاتی وجود دارد و اطلاعات در این بخش شفاف نیست، یادآور شد: در این بخش مشوق های نقدی صادراتی وجود ندارد ، اما مشوق های غیرمستقیم در نظر گرفته شده است.
پاشنه طلا وجود مصوبات قانونی در حمایت از صنعت و فناوری اطلاعات را خاطرنشان شد و گفت:در قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه کشور ، سهم حدود 10 میلیارد دلاری در تولید ناخالص ملی برای این حوزه در نظر گرفته شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این همایش بتوان از دستاوردهای کشورهای خارجی در این خصوص بهره گرفت و برای صادرات بازاریابی کرد.