مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران گفت: بذر انقلاب اسلامی در قیام 15 خرداد کاشته شد و با حضور پرشور مردم در صحنه قیام و پیروزی انقلاب به بالندگی امروز رسید.
مهدی محمدی راد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ساری گفت: نیمه خرداد یادآور به سوگ نشستن ملت ایران در غم فراق بنیانگذار انقلاب اسلامی و آغازگر نهضت عظیم بیداری اسلامی است.
وی افزود: با وجود گذشت سالیان سال از عروج ملکوتی آن بزرگوار، ملت مسلمان ایران همچنان استوار و سرافراز ایستاده و بر تحقق آرمانهای شهدای قیام 15 خرداد پافشاری میکند و امیدوار است پرچم اسلام ناب محمدی (ص) بر تمام قلل رفیع جهان به اهتزاز درآید.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران تصریح کرد: قیام 15 خرداد نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملت قهرمان ایران است که رهبری داهیانه امام خمینی (ره) و یاری روحانیون انقلابی در تداوم آن در یک دوره 15 ساله نقش اساسی داشته است.
وی ادامه داد: بذر انقلاب اسلامی در قیام 15 خرداد کاشته شد و با حضور پرشور مردم در صحنه قیام و پیروزی انقلاب به بالندگی امروز رسید.
محمدی راد افزود: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) نه تنها زمینهساز رهایی و آزادی ملت ایران از بند استبداد داخلی و استعمار خارجی شد، بلکه موجی از آزادیخواهی و امید به ایجاد دگرگونی در نظامهای استبدادی حاکم بر ملت های جهان را ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: روزهایی در تاریخ وجود دارند که نقطه عطف نشمردن آنها، حق ناسپاسی است و از طرف دیگر مبدأ قرار دادنشان به دلیل پیشینه تاریخی آنها، مشکل است.
محمدی راد اضافه کرد: 15 خرداد از همان ایام است که، از یک سو تجلی مبارزات پیوسته علمای اسلام است و از سوی دیگر تحولی در روش مبارزات گذشته بهوجود آورد؛ تحولی که منجر به انقلاب پرآوازه امام خمینی شد.
وی خاطر نشان کرد: قیام 15 خرداد سال 42 که بلافاصله پس از انتشار خبر دستگیری امام خمینی (ره) شکل گرفت در تاریخ معاصر ایران، نقطه عطفی محسوب میشود و اصلیترین پیامد آن در بلند مدت، پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام بود.
محمدی راد با بیان اینکه قیام 15 خرداد مقدمهای برای برقرار حکومت اسلامی شد، ادامه داد: حضور اقشار مختلف جامعه ایران در این قیام سبب شد تا ماهیت مذهبی و مردمی آن مورد تأکید بسیار باشد.
مسئول بسیج دانشجویی مازندران در پایان گفت: نیمه خرداد، یادآور آغاز قیام ملتی مؤمن و انقلابی است که با لبیک به رهبر فقیه و فرزانه خود، "بیداری اسلامی" در برابر طاغوت را نوید داد و ارادههای خویش را برای در هم شکستن کاخ فرعونیان رژیم ستمشاهی مستحکم ساخت.