مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف گفت: اینکه بگویم شهدا را ما تربیت کردهایم کار بسیار بدی بوده و بداخلاقی انتخاباتی محسوب میشود؛ اخلاق انتخاباتی ایجاب میکند از نام شهدا استفاده تبلیغاتی صورت نگیرد.
حمیدرضا جعفریان در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره استفاده ابزاری از نام شهدا از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: کاندیداها باید از کارنامه عملی و برنامههایشان در تبلیغات ریاست جمهوری استفاده کنند، در غیر این صورت کار اشتباهی است.
وی در ادامه با انتقاد از اینکه عدهای فقط برای جمعآوری رای، خود را به شهدا منتسب میکنند، خاطرنشان کرد: عملکرد برخی از کاندیداها در خصوص اینکه بخشی از صحبتهای رهبری و نه همه حقیقت را مطرح میکنند، یا اینکه اعلام میکنند ما با شهدا بودهایم یا آنان را تربیت کردهایم و یا مدام نام شهدا را بر زبان میآورند، کار درستی نیست و علاوه بر اینکه ضد تبلیغ برای کاندیداها میشود، بیاحترامی به شهدا نیز خواهد بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف با بیان اینکه اخلاق انتخاباتی ایجاب میکند تا از نام شهدا استفاده تبلیغاتی صورت نگیرد، ابراز داشت: کاندیداها باید کارنامه خود و اقداماتی را که انجام داده یا ندادهاند و همچنین نواقصشان را مطرح کنند و نیز باید راهکارهایشان را در جهت حل مشکلات کشور ارائه نمایند؛ این در حالی است که برخی از آنها فقط نقاط مثبت خود را ارائه میکنند.
جعفریان با بیان اینکه کاندیداها باید از سیاهنمایی پرهیز کنند، گفت: برخی از کاندیداها به دنبال این هستند که شرایط کشور را بحرانی نشان دهند؛ به عنوان مثال می گویند در لبه پرتگاه هستیم یا اینکه یک قدم تا نابودی فاصله داریم؛ این حرف ها به ضرر کشور و منافع ملی و همچنین مردم است و باعث جمع کردن رای نمیشود.
وی در ادامه افزود: گاهی فردی میگوید که من از محضر فلان شهید استفاده کردم که این اشکالی ندارد، اما اینکه بگویند شهدا را ما تربیت کردهایم کار بسیار بدی بوده و بداخلاقی انتخاباتی محسوب میشود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف خاطرنشان کرد: هر فرد با هر سلیقهای، کاندیدایی را انتخاب میکند، در این میان، افراد دارای تریبون مانند تشکلهای دانشجویی و رجل سیاسی باید به این نکته توجه داشته باشند که فردی که انتخاب میشود انسان ایدهآل و کاملی نیست، بنابراین نباید در مورد او مبالغه کنند تا بعدها اگر اشتباهی صورت گرفت همه چیز را زیر سوال ببرند.
جعفریان در پایان ابراز داشت: باید تا حد امکان نکات مثبت کاندیداها مطرح شود، اما اگر هواداران نکات منفی را اعلام نمیکنند، توجه داشته باشند که هر کاندیدایی نقاط ضعفی هم دارد، بنابراین کاندیدایی را که انتخاب میکنیم، کامل نیست، پس لزوماً نباید با ایدهآلها شبیهسازی کنیم؛ زیرا ما میخواهیم از میان کاندیدای موجود اصلح را انتخاب کنیم و فرد ایدهآل بدون ایراد اصلاً وجود ندارد.
آقاي مسوول بسيج دانشجويي /ايشان کاملا صحيح و بدرستي اشاره به تربيت فرماندهان شهيد ميکنند.شما چرا انکار ميکنيد نکنه شما هم ازتازه بدوران رسيده هاييد.انصاف داشته باشيد.
اميرحسن
چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۲
شهدارا خانواده هايشان وامام راحل تربيت کردند نه افرادي چون محسن رضايي
آقاي جعفريان شما خود چطور حاضريد براي خمايت از کانديد مورد نظرتان که فاصله اي با جريان انحرافي ندارد انسان متشخص و مخلصي را با اين بهانه تخريب کنيد اتفاقاً ايشان خيلي مرد هستند که گذشته روشن خويش را نمايش مي دهند نه فرار از گذشته مبهم
اگر اقاي رضايي شهدا رو تربيت کرده چرا پسرشو تربيت نکرده؟چرا کوچکترين اسيبي نديده؟شهيد شدن يا جانباز شدن لياقت ميخواد که هر کسي نداره.دکتر جليلي هم جانباز هستن ولي حتي يکبار هم از خودشون نگفتن ولي اقاي رضايي فقط سياه نمايي کردو از شهدا مايه گذاشت.اگر کاري واسه خدا باشه ادم متواضع مبشه نه اينطور تو بوق و کرنا بکنه.اونم چي؟؟؟شهدا کجا و رضايي کجا؟