گروه سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، بر آن شدیم سخنان ناب امام امت(ره) و بیانات مقام معظم رهبری(مد) را که در هر زمان به آنها رجوع میکنیم، گویی برای حال کنونی ما بیان داشتهاند یادآور شویم، باشد ذرهای از بار بر دوش خود بکاهیم.
امام خمینی (ره) در ابتدا خطاب به مسئولان واجد شرایط جهت کاندید شدن میفرمایند: آقایان!تکلیف است 10 تیر 1360
این تکلیف آقایان است که راجع به مسائل اسلامی، که پیش میآید، چه وکیل بخواهید تعیین کنید و چه عرض بکنم که رئیس جمهور بخواهید تعیین بکنید، باید در صحنه باشید؛ عذری ندارید که بروید و در کناری بشینید.
البته اشخاصی پیدا میشوند که با گفتههای خودشان، نوشتههای خودشان میخواهند شما را نگذارند وارد بشوید ، آنها میخواهند اشخاصی را تعیین بکنند که بعدها ما گرفتار بشویم.
امام خمینی(ره) در ادامه مردم را مخاطب خود قرار میدهند و میفرمایند: حفظ اسلام در دادن این امانت به رئیس جمهور صحیح؛ میباشد 10 تیر 1360
اسلام به من چه ربطی دارد، مگر میتوانی بگویی: اسلام به من چه ربطی دارد؟! تو مکلفی حفظ کنی، امانت خداست و حفظش امروز به این است که رئیس جمهورش یک رئیس جمهور صحیح باشد، واگر وکلای شما بعضیهایشان تخلف کردند، به آنها تنبه بدهید که آقا نکن و اگر تکرارکردند، دفعه دیگر تعیینشان نکنید؛ کسی دیگر را تعیین کنید.
امام (ره) خطاب به آحاد ملت میفرمایند: انتخابات مانند خواندن نماز تکلیف است 11 تیر 1360
چنانچه سستی بکنید کسانی میخواهند این کشور را به باد فنا بدهند، ممکن است پیروز بشوند، باید همه شما، همه ما، زن و مرد و هر مکلف همانطور که یاید نماز بخواند، همان طور باید سرنوشت خود را تعیین کند.
ما یک سیلی خوردیم از اشتباه، ما همه این نابسامانیایی که الان داریم برای این اشتباه کردیم، نباید اشتباه تکرار شود.
نه چپ گرا، نه راست گرا؛ صراط مستقیم- صحیفه نور جلد5 صفحه 267
باید همت کنیدو اشخاص متعهد، اشخاصی که برای ایران کار بکنند، نه برای اجانب، اشخاصی که ایمان به خدا داشته باشند، نه چپگرا باشند و نه راستگرا بلکه صراط مستقیم را داشته باشند.
امام خمینی(ره) در خصوص طبقه کاندیدای ریاست جمهوری فرمودند: کاندید خود را از میان مستضعفان انتخاب کنید نه مرفهین صحیفه نور جلد 21 صفحه 187
توجه داشته باشید، رئیس جمهور و وکلای مجلس از طبقهای باشند که محرومیت و مظلومیت مستضعفان و محرومان جامعه را لمس نموده ودر فکر رفاه آنان باشند، نه از سرمایه داران و زمین خواران و صدر نشینان مرفه و غرق در لذات و شهوات، که تلخی محرومیت و رنج گرسنگان و پابرهنگان را نمیتوان بفهمند.
بنیانگذار انقلاب ملت را مخاطب خود قرار داده و هشدار میدهند: با «احتمال» خیانت، به کسی رای ندهید صحیفه نور جلد 8 صفحه 385
اگر اسلام به آن طوری که هست عرضه بشود و پیاده بشود، همه ملتها ان شاء الله به او روی میآورند، شما موظفید که نهضت را به همان طور که تا اینجا رساندید تا آخر برسانید و در انتخابات ... اشخاص متدین، اشخاص مطلع، اشخاص متعهد، اشخاص عقیده مند به نهضت، اشخاصی که نه مایل به طرف شرق هستند و نه مایل به طرف غرب، بلکه در صراط مستقیم انسانیت و اسلام هستند، آنها را انتخاب کنید. سرنوشت خود را به اشخاص امین بدهید، سرنوشت خود را به افرادی که محتمل است خیانت بکنند، ندهید.
آیت الله العظمی خامنهای در سخنان خود در خطبههای نماز جمعه در خصوص انتخابات بیان داشتند: شعار ندهید واقع گرا باشید تهران 24/11/1382
من از نامزدها خواهش میکنم در تبلیغات حرف واقعی بزنند و کارهایی که میتوانند انجام دهند و آنچه واقعا عقیدهشان هست، آن را به مردم بگویند، مردم را آزاد بگذارند تا هر کس را دلشان خواست انتخاب کنند.
در این تبلیغات خرج و اسراف هم نشود ، بنده گمان میکنم اگر کسی برای خدا از اسراف در تبلیغات و کارهای ناباب اجتناب کرد؛ خدای متعال به او کمک خواهدکرد و او را در مقصودی که دارد، موفق خواهد گرداند.
رهبر معظم انقلاب فرمودند: انتخابات مطلوب در جمع مردم قزوین 25/02/1382
انتخابات اگر به صورت مطلوب انجام گیرد، آینده را تضمین و امنیت کنونی را تامین میکند، انتخابات مطلوب کدام است؟ انتخابات مطلوب انتخاباتی است که سالم، آزاد و طبق قانون برگذار شود؛ انتخاباتی که مردم با شور و نشاط در آن شرکت کنند؛ انتخاباتی که به عنوان وظیفه دینی همه مردم خود را موظف به برگزاری با شکوه آن بدانند.
در پایان بیانات مقام معظم رهبری را در خصوص صفات فردی که باید در روز 24 خرداد 92 به عنوان شخص اول اجرایی کشور برگزینیم میآوریم، باشد با اتکا به این بیانات راه را درست برگزینیم.
بهترین کیست؟در جمع مردم کردستان 22/2/88
بهترین کیست؟ بهترین، آن کسی است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگری خودش نباشد.
آفت بزرگ ما اشرافیگری و تجملپرستی است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافی گری باشد، مردم را به سمت اشرافیگری و به سمت اسراف سوق خواهد داد.
نگاه کنید که مسئولیت را برای چه میخواهد؟ خطبههای نماز عید فطر 1/12/74
آن کسی که اسلام را نمیپسندد و مقررات اسلامی را قبول نمیکند و به خاطر دل بیگانگان و خوشامد دیگران به انقلاب و ارزشهای انقلابی اهانت میکند و یا به خاطر ترس از دیگران، به جای اینکه به ملت گرایش نشان دهد، به دشمن گرایش نشان میدهد، و آن کسی که تقوای لازم را ندارد و اهل معنویات نیست و اهل دنیاست و فقط برای نام و نشان و استفاده شخصی، این مسئولیت را میخواهد، او لایق و شایسته این کار نیست.
حال که به لطف خدا نقشه راه را داریم، برای انتخاب ادامه دهنده راه و همیاری در کنار او برای طی طریق، تنها باید با آگاهی در جایگاه مطمئن قدم بگزاریم و این مکان اجرایی حساس را به کسی بسپاریم که میدانیم اعتقادات او با اصول بیان شده از سوی بنیان گذار انقلاب و ادامه دهنده راه او امام خامنهای(مد) همخوانی دارد.
24 خرداد حماسهای بزرگ در ایران اسلامی رقم خواهد خورد، به امید بیرون آمدن نام اصلحترین شخص از میان شش کاندید ریاست جمهوری دوره یازدهم.