به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در نگاهی منصفانه، غالباً عملکرد مأموران امنیتی در کشوری که بی شک جزو مهم ترین و استراتژیک ترین کشورهای جهان به حساب میآید، قابل افتخار است. گاهی اوقات طبیعی است، گاهی می توان با اغماض آن را پذیرفت، البته به ندرت هم غیر قابل دفاع. اما آنچه جای تعجب دارد نوع انعکاس عملکرد ماموران امنیتی در رسانه های ضدّ انقلاب است. این رسانه ها که احتمالاً در وانفسای بحران ها و گرانی های جهانی با پول پس انداز اعضاء سازمان های مردم نهاد در آمریکا و اروپا حمایت مالی می شوند و نه توسط سرویس های جاسوسی دشمنان قسم خورده ایران، می کوشند تا خدای نکرده در ایران حقوق بشر ضایع نشود!
اگر در تجمعات معترضین به نظام، هیچ مأموری دست از پا خطا نکند، فحش بشنود، کتک بخورد ولی باز هم عملی مرتکب نشود که ضد انقلاب بتواند آن را به خبر تبدیل کرده در بوق و کرنا کند، باز هم رادیو فردا حربه ای دارد به نام "خرزوخان"!
به هر حال تحریریه رادیو فردا بر مبنای تعداد مقاله ای که می نویسند و گزارشهایی که تهیه می کنند جیره و مواجب دریافت می کنند. این یعنی همیشه باید در ایران اتفاقی "ناقض حقوق" بشر رخ دهد و گرنه آنها گرسنه می مانند! اگر این خواسته برآورده نشد، باید دست به کار شد و خبری ساخت تا پول حضور در دیسکو ها و قمارخانه ها برای امثال فرشید منافی و خانمِ/ آقایِ نیوشا بقراط(!) و ... فراهم شود. این یعنی خرزو خان همیشه حضور دارد تا رادیو فردا خدای نکرده بی خبر نماند.
با این مقدمه به نوع پوشش خبر تشیع جنازه اسانلو توجه فرمایید. رادیو فردا در تیتر خبرش می نویسد: "مراسم خاکسپاری افشین اسانلو با حضور ماموران امنیتی برگزار شد" و سپس آ نرا این گونه توضیح می دهد:
"مراسم تشییع و خاکسپاری افشین اسانلو در شرایطی برگزار شد که ماموران لباس شخصی و امنیتی در بین شرکت کنندگان حضور داشتند."
و سپس جمله ای برای هرچه بیشتر کردن پیاز داغِ جریان امنیتی سازی تشییع جنازه:
"یکی از نزدیکان خانواده آقای اسانلو در این مورد توضیح میدهد: «برخی از این مامورین آشکارا اقدام به فیلمبرداری کردند و حتی در یکی دو مورد کیف حضار در مراسم نیز بازرسی شد. در عین حال، تعدادی از شرکت کنندگان در مراسم مورد بازجویی ماموران قرار گرفتند."
حال جای چند سوال از رادیو فردا باقیست:
اگر باور کنیم که طبق ادعای خودتان در ایران هیچ خبرنگاری ندارید، چگونه متوجه شده اید در بین افرادی که در تشییع جنازه حاضر بوده اند، برخی لباس شخصی هستند؟ آیا لباس شخصی، یک یونیفورم خاص دارد؟ آیا این مسأله توسط دوربینهای فیلمبرداری ماهواره ای مشخص می شود؟ به راستی شما چگونه همیشه در تجمعات ضدّ نظام، موفق به کشف خبر حضور این لباس شخصی ها می شوید؟
آیا لباس شخصی ها پلاک لیزری دارند و شما با ابزاری خاص موفق به تشخیص آنها می شوید در حالیکه بقیه از این شناخت عاجزند؟
آیا از اینکه با توسل به چنین بهانه هایی برای خود یک لقمه نان حرام تهیه می کنید دیگر خسته نشده اید و خجالت نمی کشید؟ حقیقتاً زشت است که برای برخی شهروندان ساده لوح این چنین فضای موهوم و بی معنای امنیتی ای پدید آورید که در پیاده رو ها همه مردم را به شکل مأمور لباس شخصی ببینند.
قدری بیاندیشید و برای نان درآوردن از راه حرام، به ترفندهای جدیدی متوسل شوید، تا ما هم همیشه مجبور نشویم خدا را با این جمله شکر کنیم که: "ألحَمدُلله الّذی جَعَلَ أَعداءِنا مِنَ الحُمَقاء"
منبع: رادیو دیروز