به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار اسماعیل احمدی مقدم صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران در همدان عنوان کرد: طرح امنیت اخلاقی مربوط به فصل خاصی نیست و همواره وجود داشته و امور در حال کنترل است.
وی با اشاره به اینکه هنجارشکنی ها و رفتار های ضد اخلاقی همیشه وجود داشته و نیروی انتظامی نیز تلاش خود را برای مبارزه با آنها به کار برده است، اذعان داشت: با کارهای فرهنگی، تذکر و ارشاد به دنبال اصلاح کردن رفتار ها هستیم.
فرمانده نیروی انتظامی کشور اظهار داشت: مراکز مبارزه با مفاسد اخلاقی در حال انجام کارهای خود هستند و طرح خاصی برای زمان مشخصی نداریم.
وی با تاکید بر اینکه اولویت اول نیروی انتظامی برخورد با جرائم خشن و ناامنی های اجتماعی است، ادامه داد: هر استانی در کشور اقتضائات خود را دارد و حوزه های امنیتی هر یک با دیگری متفاوت است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور با اشاره به اینکه فرماندهان انتظامی هر استان موظفند مطالبات امنیتی مردم آن ناحیه را پاسخگو باشند، عنوان کرد: در اسفند ماه هر ساله مطالبات همه ساله مردم مورد بررسی قرار می گرد.
احمدی مقدم بیان داشت: وجود سرقت خودرو، مواد مخدر و ناهنجاری های اجتماعی مهم ترین دغدغه های مردم در کشور است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور با اشاره به اینکه مرزبانی از مرزها تاثیر زیادی در امنیت داخلی دارد، اذعان داشت: هر چقدر تلاش ها در مرزها بیشتر شده آثار امنیتی بیشتری در داخل شاهد بودیم و در برنامه های آینده نیز تمرکز بر مرزهای آبی و خاکی خواهد بود.
احمدی مقدم بیان داشت: مجموعه برنامه های اجرا شده در بخش تصادف باعث شده که شاهد کاهش مستمر آمار تصادفات باشیم.
وی با تاکید براینکه کاهش تصادفات بخشی مربوط به فعالیت های پلیس و استاندارسازی خودورها، رعایت قوانین از سوی مردم، سرعت عمل اورژانس و تلاش در توسعه راهها بوده است، ادامه داد: امیدواریم تا پایان برنامه پنجم توسعه به کاهش 10 درصدی تلفات سالیانه دست پیدا کنیم.
سردار احمدی مقدم با تاکید براینکه ماه رمضان می تواند باعث حاکم شدن فضایی معنوی در جامعه شود، ادامه داد: میزان جرائم خشن در کشور رو به کاهش است.
وی با اشاره به اینکه در کاهش این گونه جرائم قاطعیت نیروی انتظامی و همراهی قوه قضائیه موثر بوده است، ادامه داد: در سه ماهه گذشته 11 تا 12 مورد از موارد جرائم خشن در استان همدان روی داد است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور اذعان داشت: کشور به نسبت دو دهه گذشته با کاهش جرائم مواجه است.
سردار احمدی عنوان کرد: بالارفتن صبر و حوصله مردم و همینطور ارتقا فرهنگ جامعه باعث شده شاهد بهبود رفتارها در جامعه باشیم.
وی با اشاره به اینکه استان همدان جزء کم جرم ترین استانهای کشور است، گفت: اگر کارکنان نیروی انتظامی نیز تخلفاتی داشته باشند مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
فرمانده نیروی انتظامی کشور با اشاره به کاهش یافتن تعداد جرائم در این دستگاه اجرایی کشور، اذعان داشت: هر ساله شاهد کاهش10 درصدی میزان جرائم در بین کارکنان نیروی انتظامی هستیم.
وی در ادامه اذعان داشت: روزه خواری در جامعه امری شایع نیست هر چند که با گسترش شهر ها و روستاها مواجه هستیم.
فرمانده نیروی انتظامی کشور با تاکید بر اینکه تنها یک سوم از مردم به طور معمول عذر شرعی برای روزه گرفتن دارند، بیان داشت: عذر شرعی مجوزی برای روزه خواری در ملاء عام نیست.
سردار احمدی مقدم اذعان داشت: در سالهای اخیر کمتر شاهد ظهور جلوه های روزه خواری بوده ایم.
وی با اشاره به توسعه اینترنت در کشور، اذعان داشت: 70 درصد جرائم اینترنتی در کشور کشف می شود و این در حالی است که میانگین میزان کشف این گونه جرائم در دنیا 30 درصد است.
فرمانده نیروی انتظامی کشور در خصوص افزایش حقوق سربازان مطابق با قراردادهای نیروی کار، گفت: این در قانون نیز پیش بینی شده و منوط به تامین اعتبارات است.
سردار احمدی مقدم با اشاره به اینکه در سال جازی تنها شاهد ضریب افزایش 25 درصدی حقوق سربازان خواهیم بود، بیان داشت: با تصویب قرارگاه خاتم الانبیاء در مناطق عملیاتی و مرزی در نیروی انتظامی حقوق سربازان 50 درصد افزایش خواهد یافت.
وی بیان داشت: نیروی های مسلح به دنبال اجرای قانون هستند تا حقوق سربازان حداقل حقوق پرداخت شود، اما چون دولت با محدودیت های مالی مواجه است نتوانسته این میزان را تخصیص دهد.
فرمانده نیروی انتظامی کشور در خصوص حرکت به سوی انجام سربازی غیر اجباری نیز بیان داشت: این تصمیم گیری باید در حوزه ستاد کل نیروی های مسلح روی دهد.
سردار احمدی مقدم اظهار داشت: هرچه نیروهای مسلح به سمت حرفه گرایی بروند نیاز به سرباز غیرحرفه ای کمتر می شود.
وی با تاکید براینکه مسیر حرکت از سربازی اجباری به اختیاری به آرامی طی خواهد شد، در پایان گفت: این اتفاق نیازمند تامین منابع انسانی است چرا که به ازای هر سرباز یک و نیم نیروی کادر نیاز است.