به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، آمدن اپراتورهای مختلف چند سالی است باعث پدیدهای به نام چند سیمکارتی شدن مشترکان شده و دیگر دیدن افرادی که در جیب و کیف خود چندین گوشی و سیم کارت تلفن همراه داشته و یا دائم به دنبال گوشیهایی هستند که سیم کارتهای بیشتری در آن فعال میماند، اتفاقی عادی و روتین محسوب میشود.
در چنین شرایطی فروش سیمکارت میتواند سود خوبی به دنبال داشته باشد و اگر قرار بر کلاهبرداری و شیادی باشد این سود میتواند تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند.
طی سالهای اخیر اخبار مختلفی درباره کلاهبردارانی که فروش سیم کارت را راهکار مورد نظر خود قرار دادهاند منتشر شده و مشترکان مختلف و بخصوص مشترکان همراه اول بارها با تماسهایی از این دست مواجه شدهاند.
در این شیوه با شمارهای ناشناس با شما تماس گرفته شده و این گونه عنوان می شود که خط ایرانسل و یا رایتل مشابه با شماره شما موجود بوده و شما می توانید در صورت تمایل این سیم کارت را با قیمتی چند برابر قیمت نرمال سفارش دهید تا حتی در کمتر از 24 ساعت این سیم کارت به واسطه پیک برای شما ارسال شده و هزینه آن دریافت شود.
تا اینجای کار مشکل خاصی به نظر نمیرسد و ممکن است عده بسیاری برای این که تماس گیرندگانشان راحتتر بوده و شمارهای واحد از آنها داشته باشند نسبت به این موضوع اقدام میکنند اما ...
طی این مدت بارها مشاهده شده که شرکتهای کلاهبرداری از این شیوه کمک گرفته و پس از تماس با مشترکان، سیم کارتی را با پیک برای آنها ارسال میکنند اما پس از انکه افراد هزینه را به پیک پرداخت میکنند متوجه میشوند که شماره مورد نظر هیچ شباهتی با شماره آنها نداشته و یا حتی مثلا به جای سیم کارت دائم سیم کارت اعتباری یا دیتا برای آنها ارسال شده است.
در این میان یکی از شیوههای جالبی که وجود دارد و به تازگی برخی کاربران با آن مواجه شدهاند آن است که فردی با یک شماره همراه با آنها تماس میگیرد و اعلام میکند که شماره مورد نظر آنها را برایشان ارسال خواهد کرد و در اکثر موارد تماسهای دریافتی این شمارهها بسته بوده و فرد پس از پرداخت هزینه دیگر امکان برقراری تماس با آن شرکت را نخواهد داشت.
همچنین در بسیاری موارد دیده شده که خط اعتباری شماره مورد نظر از مدتها قبل فعال بوده و صاحب دیگری دارد اما با این وجود در ازای پرداخت بهایی چند برابر سیم کارت معمولی وعده آن به فرد دیگری داده شده است.
البته این موارد تنها برخی از سوء استفادههایی هستند که صورت میگیرد و در این زمینه تاکنون پلیس فتا هم هشدارهای مختلفی به مردم داده و از مردم خواسته است در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice. ir بخش تماس با ما، گزارش کنند.
منبع: ایسنا