مهدی باقریان در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، گفت: سرمایه گذاری دوباره بر روی اخوان المسلمین که یک بار از پس آزمون خود چه در اذهان مردم و چه در میان کسانی از جمله ایران و سوریه که بحق قصد کمک و دوستی داشتند برنیامده، اشتباه است.
وی افزود: فرجام روی آوردن دوباره به اخوان المسلمین جز فاصله گرفتن از اهداف و آرمانهای انقلاب مصر که در راس آن استکبار ستیزی بوده است و ظهور یک اسلام آمریکایی، چیز دیگری نیست.
مخالفت و آشوب های طرفداران مرسی کم کم فروکش خواهد کرد
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گنبد تصریح کرد: تحولات اخیر مصر قطعا به نحوی به پیش خواهد رفت که تا زمان برگزاری انتخابات مجدد مخالفان مرسی در دولت موقت با محوریت و حمایت ارتش بر روی کار خواهند ماند و مخالفت ها و آشوب های خیابانی طرفداران مرسی کم کم فرو کش خواهد کرد.
باقریان بیان داشت: در انتخابات آینده، قطعا اخوانی ها نخواهند توانست اعتماد مجدد مردم و ملت مصر را جلب کرده و تکیه بر کرسی قدرت بزنند.
انقلاب مصر با ناکارآمدی مرسی از ریل اصلی خود خارج شد
وی خاطرنشان کرد: مهمترین عامل شکست مرسی عدم پذیرش کمک و راهنمایی های خیرخواهانه رهبری و دولت و ملت ایران به عنوان ام القرای اسلام و کانون تحولات انقلابی منطقه و جهان و صاحب تجربه موفق انقلاب اسلامی بود که نهایتا انقلاب مصر از ریل اصلی خود خارج شد.
دانشجوی نخبه بسیجی فاصله گرفتن از آرمان های اصیل اسلامی و حرکت به سوی اسلام آمریکایی، محدود کردن مسندنشینان قدرت در مصر به اهل تسنن و پس زدن نیروهای نخبه شیعه یا مسیحی و یا حتی اهل تسنن خارج از جبهه اخوان، استبداد رای مرسی، عدم انجام و تحقق وعده های قبل از انتخابات، نزدیک شدن به آمریکا و حمایت از منافع استراتژیک رژیم غاصب صهیونیستی را از دلایل شکست مرسی دانست.
باقریان خاطرنشان کرد: اخوان المسلمین قطعا به جهت دارا بودن منابع انسانی و لجستیکی و ساختار اجرایی نسبتا منسجم و تشکیلاتی از صحنه سیاست حذف نخواهد شد.
وی ادامه داد: اما با توجه به عدم اقبال عمومی و استفاده جریان مقابل از این فضای غبار آلود کاملا به عنوان یک عنصر کم رنگ به حاشیه رانده خواهد شد.
عضو کمیسیون تولید محتوای سازمان بیان داشت: مرسی و همراهانش کار سختی در جذب و جلب مجدد آرا و معطوف کردن دل های مردم به سمت اخوان المسلمین را در مقابل عملکرد جریان حاکم در دولت آینده دارند.
باقریان در رابطه با مشروعیت بین المللی دولتی که با کودتای نظامی بر سر کار بیاید، بیان داشت: عموما مشروعیت بین المللی دولت ها در سطح دیپلماتیک بر مبنای منافع شخصی و ملی و گاها استکباری تعریف و مورد توجه قرار خواهد بود.
وی ایران را از این قاعده مستثنی خواند؛ چرا که مشروعیت برای ایران اسلامی بر مبنای روح اعتقادات دینی و اسلامی معنا می پذیرد.
عضو کمیسیون تولید محتوای سازمان افزود: البته معتقدیم منافع ملی ما با اعتقادات راسخ اسلامی مان نه در ظاهر، بلکه در باطن هیچ گونه تعارضی نداشته و ندارد.
باقریان گفت: کشورهای اروپایی و آمریکایی و به طور اعم مستکبرین تنها دغدغه اساسی شان تامین امنیت و منافع رژیم غاصب صهیونیستی است و درصورتی که دولت جدید نسبت به قرارداد کمپ دیوید و مباحث غزه همراه آنها باشد قطعا در نزد آنان دارای مشروعیت خواهد بود و مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
وی در رابطه با معیار سنجش عیار دولت ها در نزد ایران اسلامی بیان داشت: ایران اسلامی در هر کجای دنیا با داشتن اصلی ثابت که میزان رای ملت هاست قطعا به رئیس جمهور و دولت قانونی برخاسته از انتخابات آزاد و عادلانه احترام گذاشته و نتایج آن را به رسمیت خواهد شناخت.