حجت الاسلام محمود عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، ضمن گرامیداشت روز ملی عفاف و حجاب اظهار داشت: لازمه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، اهتمام و همدلی همه نهادهاست و این که در درجه اول همه در این مقوله بسیار مهم و کلیدی، دغدغه و احساس مسئولیت داشته باشند.
وی همچنین با بیان اینکه جنگ نرم فرهنگی یکی از عوامل تشدیدکننده معضل بدحجابی در کشور است، افزود: دشمنان می خواهند در عرصه جنگ فرهنگی، ارزش های انقلاب اسلامی را خدشه دار کرده و با ترویج بدحجابی در جامعه به جنگ این ارزشها بروند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم همچنین با تاکید بر اینکه با گسترش مظاهر بدحجابی در جامعه حریم اجتماعی از میان میرود، خاطرنشان کرد: وقتی بدحجابی و بی بندوباری در جامعه گسترش یابد، بی شک امنیت عمومی و اخلاقی مردم نیز بشدت تحت تاثیر قرار می گیرد که این مسئله هم به ضرر فرد است و هم اجتماع.
عبداللهی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه مبنای منطقی و عقلانی دارد، گفت: اساساً فضای سالم جامعه در پرتو بی بند و باری ها و بی عفتی ها مختل می شود و لذا اهتمام جدی و هدفمند به مسائل فرهنگی باید به موازات مسائل اقتصادی و اجتماعی همواره مورد توجه مسئولان و دولتمردان قرار گیرد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب یک همت و عزم ملی را می طلبد، ابراز داشت: دستگاه های دولتی و اجرایی، ارگان های قضایی و امنیتی، نهادهای تبلیغی، دینی و فرهنگی و ... هر کدام مسئولیتی در این باره دارند که نباید به بهانه های مختلف از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 85 مبنی بر تشریح وظایف دستگاه های مختلف در امر ترویج عفاف و حجاب تصریح کرد: شاید جالب باشد که بدانید تنها برای صدا و سیما در این مصوبه 35 وظیفه برشمرده شده و دستگاه های دیگر همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، قوه قضائیه و نهادهای دینی و تبلیغی نیز وظایف خاص خود را دارند که باید به آنها بدرستی عمل کنند.
عبداللهی همچنین با بیان اینکه رسانه ملی در تولید و پخش برنامه های خود نباید صرفاً به دنبال جذب مخاطب باشد، گفت: صدا و سیما باید در قالب تولید برنامه ها و فیلم های مناسب به تبیین احکام و آیات قرآنی راجع به حجاب و نیز تشریح فلسفه حجاب در جامعه و بخصوص در بین نسل جوان بپردازد.
وی افزود: باید توجه داشت که مسئله عفاف اعم از حجاب است؛ به این معنی که عفاف علاوه بر مقوله پوشش، شامل نوع رفتارها و برخوردها می شود و در این خصوص صدا و سیما به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) به عنوان دانشگاه عمومی باید بیش از پیش به معرفی الگوهای درست اسلامی در عرصه عفاف و حجاب بپردازد و در عین حال از تبیین عوارض و لطمات بدحجابی در جامعه نیز غافل نماند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در خاتمه سخنان خود با تاکید بر اینکه نگاه و کلام استاد شهید مطهری در خصوص تبیین ارزش عفاف و حجاب در جامعه جوان ما بسیار راهگشا است، بیان داشت: در حال حاضر رسالت اصلی حوزه های علمیه و نهادهای دینی و تبلیغی در رابطه با مسئله حجاب و عفاف این است که به تبیین فلسفه و ضرورت حجاب و بیان شفاف ثمرات توجه به حجاب در جامعه پرداخته و همچنین به شبهات نسل جوان در این خصوص با بیانی نیکو و منطقی پاسخگو باشند.