به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید جعفر تشکری هاشمی در جمع معاونان حمل و نقل و ترافیک شهرداریهای 22 منطقه پایتخت با بیان اینکه یکی از دلایل تعداد بالای عابران پیادهای که بر اثر تصادفات رانندگی کشته میشوند، عدم استفاده از پلهای عابر پیاده است،گفت: به منظور ترغیب و تشویق عابران پیاده به استفاده از پلهای عابر پیاده نیاز به اقدامات آموزشی و فرهنگسازی است اما قبل از آن وضعیت پلهای عابر پیاده برای عبور و مرور آسان و ایمن شهروندان میبایست مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی پلهای عابر پیاده در ساعات روز به محل پهن کردن بساط دستفروشان و فعالیت فالگیران تبدیل شده، اظهار کرد: بعضی از این پلها در ساعات شب نیز به مامن معتادان و کارتنخوابها تبدیل شده و از این رو باید به نوعی اقدام شود که مردم به ویژه بانوان و کودکان روزها با آرامش و شبها با اطمینان از پلهای عابر پیاده عبور کنند.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه باید بررسی شود که چه عوامل و شرایطی باعث میشود تا حوادث منجر به فوت رقم بخورد، تصریح کرد: گاهی اوقات موضوعات پیش پا افتاده - از بی مبالاتی و کم دقتی برخی رانندگان گرفته تا بی توجهی و سهلانگاری بعضی عابران پیاده - منجر به وقوع این حوادث میشوند.
وی خطاب به معاونان ترافیک مناطق گفت: در سطح مناطق میبایست عوامل تصادفزا و حادثهساز شناسایی شده و نسبت به رفع این عوامل به منظور کاهش تصادفات رانندگی اقدام شود و اگر رانندگان و عابران به فکر جان خود نیستند، ما وظیفه داریم عواملی که منجر به بروز حوادث میشوند را به حداقل ممکن کاهش دهیم.
تشکری هاشمی با تاکید بر اینکه ترافیک شهر غیر از ما متولی دیگری ندارد، افزود: اگر میخواهیم آمار تصادفات رانندگی و تلفات ناشی از آن پایین آمده و نظم و انضباط به شهر باز گردد، میبایست معاونان ترافیک مناطق در محدوده جغرافیایی منطقه استحفاظی خود نسبت به بررسی و رفع تمام مشکلات ترافیکی اقدام کنند.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه نگهداشت سامانه بیآرتی از اهمیت ویژهای برخوردار است، تصریح کرد: در اختصاص اتوبوسهای جدید دوکابین که وارد ناوگان اتوبوسرانی میشوند، از جمله 161 دستگاه اتوبوس که صبح روز شنبه وارد ناوگان شدند و 139 دستگاه اتوبوسی که به زودی وارد ناوگان میشوند، مناطق جنوبی شهر از جمله مناطق 15 تا 20 در اولویتاند.
وی با اشاره به مناسبتهای ماه مبارک رمضان از جمله لیالی قدر، عید سعید فطر و روز جهانی قدس، گفت: علاوه بر ناوگان حمل و نقل عمومی در سه بخش اتوبوسرانی، تاکسیرانی و مترو، معاونان ترافیک 22 منطقه نیز باید برای سرویسدهی به مردم از جمله در امامزادهها و مساجد و نیز بوستانهای شهری که در آنها جشن برگزار میشود نیز آمادگی کامل داشته باشند.
تشکری هاشمی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از طرح شبکه یکپارچه حمل و نقل عمومی تهران پیادهسازی شده، افزود: بخش جنوبی خط 3 متروی تهران بعد از ماه مبارک رمضان به بهرهبرداری میرسد، ضمن آنکه همزمان عملیات ساخت بخش شمالی این خط نیز به صورت شبانهروزی در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه بر اساس هماهنگی به عمل آمده با پلیس راهور تهران بزرگ، پارکینگ ادارات دولتی، نهادهای عمومی، پاساژهای تجاری، مراکز خرید و سایر ساختمانهایی که به هر علت تغییر کاربری دادهاند، باید به کاربری اصلی خود بازگردند، افزود: در شهری که به شدت با کمبود فضای پارک روبهروست، تغییر کاربری پارکینگ ساختمانها هیچ معنا و مفهومی ندارد.
معاون شهردار تهران با ذکر این نکته که توسعه دوچرخهسواری به عنوان یکی از سیاستهای اصلی در بحث حمل و نقل انسان محور برای مدیریت شهری از اولویت برخوردار است، تصریح کرد: هر 22 منطقه تهران باید بلا استثنا حداقل یک مسیر دوچرخهسواری داشته باشند چرا که این مهم هم در حفظ محیط زیست شهر و هم در تامین سلامت شهروندان موثر است.