به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در نطق میان دستور خود ضمن تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) اظهار داشت: همه میدانیم که خوارج دشمن شماره یک حضرت علی (ع) بودند و ایشان به دست این گروه به شهادت رسید و سیره روش آن حضرت در برخورد با خوارج در زمان حکومتش باید برای ما درس باشد.
وی افزود: خوارج به صورت علنی با امام علی (ع) ابراز مخالفت میکردند و گاهی به آن حضرت انتقاد میکردند، اما ایشان خوارج را از حقوق اجتماعی منع و حتی حقوق آنها را از بیتالمال قطع نکرد و با آنها مانند سایر مردم رفتار میکرد تا زمانی که دست به شمشیر بردند و مزاحم امنیت جامعه شدند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه شهید آیتالله مطهری از این سیره حضرت علی (ع) در برخورد با خوارج به دموکراسی علی تعبیر میکرد، گفت: اکنون برخی زندانیان سیاسی داریم که به صرف انتقاد از حکومت در زندان به سر میبرند، در حالی که این امر با سیره امام علی (ع) سازگار نیست و لازم است تا رئیس قوه قضائیه بدون اعتنا به فشارهای مقامات امنیتی این افراد را آزاد کند.
مطهری با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری با استفاده از تجربیات سال 88 به خوبی گزارش شد، تصریح کرد: نقطه آغاز فتنه در سال 88 آنجا بود که عدهای به اصطلاح و لایتمدار راه افتادند و گفتند که نظر آقای احمدینژاد به مقام معظم رهبری نزدیکتر است و جامعه را دوقطبی کردند، اما در انتخابات اخیر ایشان این راه آسیب را بستند و چند بار فرمودند که نظر من را هیچ کس، حتی اعضای خانوادهام هم نمیدانند و در روز رأیگیری بر حفظ امانت مردم تأکید ویژه کردند.
وی ادامه داد: همچنین ایشان به برخی از نهادهای نظامی چند بار توصیه اکید فرمودند که در انتخابات دخالت نکنند و نتیجه انتخابات بر خلاف سال 88 که در ساعت 10 شب، زمانی که هنوز برخی از حوزهها در حال رأیگیری بودند، اعلام شد، در انتخابات 92 به مرور اعلام و در نتیجه هیجان طبیعی انتخابات به تدریج فروکش شد و این موارد سبب شد که انتخابات 92 متمایز از انتخابات 88 رخ دهد.
نماینده تهران با بیان اینکه پیروزی گفتمان اعتدال در انتخابات اخیر ریاست جمهوری پیامها و عبرتهای زیادی را برای کسانی داشت که در 8 سال اخیر راه افراط و حذف نیروهای اصیل انقلاب را پیمودند داشت، ادامه داد: اینکه 4 سال تمام، آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی به وسیله رسانههای مختلف تخریب شوند و حتی یک دقیقه فرصت دفاع به آنها داده نشود و آنگاه کاندیدای مورد نظر این دو نفر پیروز شود، بسیار معنادار و حاکی از رشد اجتماعی و سیاسی مردم ماست.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه گفتمان افراط تنها 4 میلیون رأی داشت، گفت: این در حالی است که میبینیم سروصدای افراطیون از همه بیشتر است و برای دولت آینده تعیین تکلیف میکنند، گویی که پیروز انتخابات بودهاند، اینها باید قبول کنند که پیروز این انتخابات اصلاحطلبان معتدل و اصولگرایان معتقد بودند که بر خلاف القای افراطیون، هیچ دیواری میان آنها نیست و حلقه اعتدال آنها را به یکدیگر پیوند داده است.
مطهری در ادامه با بیان اینکه مجلس باید به انتخاب مردم احترام بگذارد، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس سعی نکنند تا با بهانههای واهی مانند ارتباط با فتنهگران، وزرای کابینه را به رئیس جمهور منتخب تحمیل کنند.
وی اضافه کرد: اصولگرایان تندرو به جای مصادره انتخاب مردم، بهتر است به آسیبشناسی خود بپردازند و برداشت خود از اصل ولایت فقیه که آن را مرادف با تعطیل عقل و ترک اظهارنظر آزاد، میشمارند، اصلاح کنند و دفاع از نظام و حقوق مردم را در دستور کار خود قرار دهند.
نماینده تهران با بیان اینکه دولت دهم در حال کنار رفتن و دولت یازدهم در آستانه استقرار است، گفت: همان طور که رهبر انقلاب فرمودند خوب است که دولت آینده نقاط قوت دولت فعلی را دارا باشد و نقاط ضعف آن را نداشته باشند.
وی افزود: از نقاط قوت دولت فعلی تحرک و سرکشی به همه نقاط کشور، داشتن سلامت در مقابل تکبر و سلطهگری غربیها، توجه به توده مردم و زنده کردن بخشی از شعارهای اولیه انقلاب است، که دولت آینده باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهد.