عضو بنیاد امور ایرانیان ضمن استقبال از برگزاری مناظرات سیاسی اظهار داشت: برگزاری این نوع مناظرات به ایجاد شفافیت سیاسی کمک میکند.
حسن رسولی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، برگزاری مناظرات سیاسی را مفید دانست و گفت: اگر جنس مناظرات از جنس مناظرات انتخاباتی باشد ضمن مفید بودن، امکان گفتوگو بین دیدگاههای مختلف سیاسی را فراهم میکند و از ایجاد ابهام و گسترش سوءظن در میان سیاسیون کشور جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: این نوع مناظرات سیاسی باعث ایجاد شفافیت بیشتر در مناسبات سیاسی کشور شده و از طریق بیان نقطه نظرات فنی، جامعه پذیری سیاسی کشور را تسهیل میبخشد منتها شرط اصلی موثر بودن این نوع کارگاههای مناظرهای طبیعی و آزاد بودن آن و نبود سناریویی از پیش تعیین شده در خصوص یک نگرش فکری میباشد.
رسولی تاکید کرد: اگر مردم احساس کنند که یک تبادل اطلاعات بین میهمانان برنامه برای تشخیص کارآمدی گفتمانهای مطرح سیاسی کشور از یکدیگر انجام میشود و همچنین این برنامه به افزایش قدرت تحلیل و درک سیاسی افکار عمومی جامعه کمک میکند، آن وقت است که میتوان گفت این نوع برنامهها در جامعه سیاسی کشور اثرگذار بودهاند.
عضو بنیاد امور ایرانیان حضور چهرههای مطرح سیاسی در این مناظرات را مطالبه عموم مردم دانست و تصریح کرد: باید سبد انتخاب نقشآفرینان این میزگردها، سبد عام و فراگیر باشد زیرا اگر این چیدمان، چیدمانی فراگیر و با همپوشانی بالا باشد، میتواند اعتماد مخاطب را جلب کند تا از این طریق زمینه پذیرش پیام این برنامهها به مخاطب فراهم شود.