به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» کوروش پرند - معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی - اعلام کرد: در راستای توسعه فناوریهای نوین و پیشرفته در کشور، هم افزایی و هماهنگی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با سازمانهای مرتبط از قبیل سازمان مدیریت و برنامهریزی، وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه جامع علمی کاربردی و مجموعه های کار و دانش و فنی و حرفهای امری ضروری است.
وی به امضای تفاهم نامههای منعقده در حوزههای فناوریهای نوین اشاره و اظهار کرد: با توجه به تغییر نگرشها در جامعه نسبت به آموزشهای فنی و حرفهای به ویژه تغییر نگرش و دیدگاه مسئولان و نمایندگان مجلس، حوزه آموزشهای مهارتی جایگاه ویژهای در این سازمان پیدا کرده است.
پرند در عین حال از حضور بیش از 11 هزار دانشجو در موسسه علمی کاربردی مهارت این سازمان خبر داد و گفت: نیاز جامعه امروز به مهارتهای نوین و فناوریهای پیشرفته در حدی است که سرمایهگذاری قابل توجهی در این زمینه صورت گرفته و تاکیدات مقام معظم رهبری در راستای تولید علم و فناوری نیز گواه این مساله است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سرمایهگذاری کشورهای دنیا در حوزه فناوریهای پیشرفته اشاره کرد و گفت: دیپلماسی فناوری در مقایسه با دیپلماسی مهارتی برای ما از اهمیت بیشتری برخوردار است و در این مسیر، تبادل نیروی کار و فناوری با کشورهای خارجی امری سرنوشت ساز است.
وی با اشاره به وجود زمینههای کاری مناسب در حوزه فناوریهای نوین ابراز امیدواری کرد با توجه به کسب رتبه اول تولید علم و مقالات علمی در جهان از سوی ایران، از فرصتهای پیش آمده در حوزههای فناوری نوین در عرصه بینالمللی به شکل مطلوبی استفاده شود.
(به گزارش ایسنا)