به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، کاظم تارقلی، در آذربایجان غربی، با اشاره به فعالیت ها و اقدامات این قشر بسیج در طول سال جاری، عنوان کرد: بسیج جامعه پزشکی یکی از اقشار بسیج محسوب می شود که رابطه مستقیم با مباحث مربوط به محرومیت زدایی و توجه به مناطق محروم جامعه دارد.
وی افزود: در راستای نیل به اهداف این قشر بسیج، در تمام ایام سال فعالیت های چشمگیری در مناطق محروم و کم برخوردار آذربایجان غربی انجام می پذیرد تا به این ترتیب روحیه امید و نشاط در دل های مردم این مناطق زنده شود.
مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه شهدای آذربایجان غربی، در ادامه با برشمردن برخی اقدامات این قشر در طول سال جاری، ابراز داشت: یکی از زمینه های فعالیتی بسیج جامعه پزشکی اعزام تیم های تخصصی پزشکی به مناطق محروم است که در همین راستا از ابتدای سال تاکنون 55 تیم پزشکی در رشته های مختلف به این مناطق اعزام و خدمات مورد نیاز مردم را ارائه داده اند. وی، تعداد پزشکان اعزام شده به مناطق محروم استان را بیش از 4 هزار و 950 نفر اعلام کرد و گفت: تمام نیروهای اعزام شده به مناطق جزو بسیج جامعه پزشکی بوده و تمام خدمات را به صورت رایگان ارائه می دهند.
تارقلی، در خصوص خدمات ارائه شده پرستاری در نقاط محروم آذربایجان غربی نیز بیان داشت: در این زمینه در قالب تیم های تخصصی پرستاری اعزام شده بیش از یک هزار و 100 نفر خدمات رایگان دریافت نموده اند.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود، برپای یک باب بیمارستان صحرایی را از جمله اقدامات شاخص بسیج جامعه پزشکی آذربایجان غربی در سال 92 برشمرد و تصریح کرد: این بیمارستان با همکاری و مشارکت بسیج جامعه پزشکی استان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان، شبکه بهداشت و درمان شهرستان سردشت و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این شهرستان در روزهای 31 خردادماه تا 4 تیرماه در منطقه مرزی آلان سردشت برپا شد.
وی اضافه کرد: با برپایی این بیمارستان اهالی منطقه آلان سردشت و روستاهای اطراف این منطقه از خدمات آن استفاده کردند. همچنین مردم مناطق مرزی همجوار کشور عراق نیز توانستند خدمات رایگان پزشکی را در قالب این بیمارستان از پزشکان متخصص ایرانی دریافت کنند. مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه شهدای آذربایجان غربی، خدمات این بیمارستان را شامل تمام زمینه های تخصصی پزشکی برشمرد و گفت: در قالب برپایی این بیمارستان خدمات مربوط به بخش های کلینیکی شامل ویزیت پزشک عمومی، متخصص مامایی، روانشناسی و همچنین خدمات بخش های پاراکلینیکی شامل آزمایشگاه، رادیولوژی، دندانپزشکی، سونوگرافی، اپتومتری و سایر خدمات جانبی به بیماران ارائه شد.
وی افزود: در طول برپایی بیمارستان تعداد 4 هزار و 476 نفر مراجعه صورت پذیرفت که در قالب آن 10 هزار و 374 نفر خدمات در بخش های مختلف ارائه شده است. این مسئول، اشاره ای به برپایی بخش جراحی در داخل بیمارستان صحرایی شهید باکری منطقه آلان سردشت نیز داشت و بیان کرد: در بخش جراحی این بیمارستان 48 مورد عمل جراحی در بخش های کاتاراکت با لنز، فتق و واریسکول و PLو دیگر جراحی ها انجام شده که در نوع خود جالب توجه و بااهمیت هستند.
تارقلی، اعزام 35 بیمار به بیمارستان های شهری سردشت و بیمارستان های عارفیان و امام خمینی(ره) ارومیه را از دیگر اقدامات انجام گرفته در قالب بیمارستان صحرایی دانست و اذعان داشت: تمام هزینه های مربوط به جراحی و ویزیت این بیماران در بیمارستان های معرفی شده، توسط بسیج جامعه پزشکی پرداخت می شود.
وی، ارائه 40 مورد خدمات عینک به مراجعه کنندگان را بخش دیگری از خدمات بیمارستان صحرایی شهید باکری سردشت برشمرد و ادامه داد: در بخش دندانپزشکی بیمارستان نیز 299 مورد مراجعه انجام گرفته که 462 نفر خدمات را شامل می شود. وی، هزینه دارو و خدمات ارائه شده در بیمارستان را بالغ بر 300 میلیون ریال دانست.
مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه شهدای آذربایجان غربی، تعداد نفر خدمات ارائه شده به بیماران در بیمارستان صحرایی سردشت را 5 هزار و 898 مورد برشمرد و گفت: این خدمات در قالب یک هزار و 138 نفر مراجعه به بیماران ایرانی و عراقی ارائه شده است.
وی در پایان سخنان خود ابراز داشت: خدمات بسیج حامعه پزشکی در قالب برپایی بیمارستان های صحرایی و اعزام تم های پزشکی به مناطق محروم استان تا اواسط دی ماه ادامه خواهد داشت و سعی خواهد شد تا بهترین خدمات توسط پشکان عضو بسیج جامعه پزشکی استان به مردم این مناطق ارائه شود