به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رحمتالله حافظی درباره پرداختن شورای شهر تهران در دور چهارم به مسئله پارازیتها اظهار کرد: مسائل زیادی سلامت شهروندان تهرانی را تهدید میکنند که نباید نسبت به آن غافل بود. برای نمونه در دور سوم شورا، جسدی در یکی از منبع آب سازمان پیدا شد که به این موضوع نگاه سیاسی شد. به طوری که جسد را برداشتند و اعلام کردند آب اشکالی ندارد.
وی ادامه داد: این در حالی است که باید شورای شهر براساس وظیفهای که داشت مداخله میکرد و شهرداری را ملزم به توزیع آب شرب به صورت آب معدنی و تانکر میکرد تا مسئولین ذیربط آب آلوده شده را برای فضای سبز تخلیه میکردند و بعد از ضدعفونی آب تمیز را در اختیار مردم قرار میدادند. اما این کار انجام نشد.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در دور سوم شورای شهر مسئله برنجهای آلوده توسط یکی از مسئولان وزارت بهداشت اعلام شد، ادامه داد: بعد از اعلام این مسئله در جلسهای که هیئت دولت برگزار کرد با این موضوع با بداخلاقی برخورد کرد و بلافاصله وزیر بهداشت وقت اعلام کرد که برنجها آلوده نیست. این رفتار که کاملاً سیاسی بود در آن زمان مشاهده شد.
حافظی با بیان اینکه شورا از جایگاه مدعیالعموم باید به مواضع مردم بپردازد، درباره مسئله پارازیتها گفت: قطعاً باید موضوع پارازیتها نیز بررسی شود. آلودگی امواج تهدیدی بر سلامت مردم است. از این رو یک تیم کارشناسی برای بررسی میزان آلودگی امواج باید تشکیل شود تا مشخص شود امواج موجود در شهر تهران استاندارد است یا نه.
عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه نباید اجازه سیاسیکاری به مباحث کارشناسی که سلامت مردم تهران را تهدید میکند در این دوره شورا داده شود، تأکید کرد: باید مسئله پارازیتها در این دوره به صورت جدی از نظر تهدیدکننده بودن یا نبودن مطالعه و بررسی شود.
حافظی همچنین مهمترین مسئله تهدیدکننده سلامت شهروندان تهرانی را آلودگی هوا و ترافیک اعلام کرد و گفت: آلودگی و ترافیک دو موضوعی هستند که موجب بروز عوارض بسیاری در سلامت شهروندان ازجمله افزایش بیماریهای مختلف و سرطان شده است.