به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» صادق واعظزاده در آیین اختتامیه هفتمین همایش نخبگان که عصر امروز در تالار خلیج فارس پژوهشگاه نیرو برگزار شد با اشاره به توقعات رهبر انقلاب از بنیاد نخبگان و نزدیک شدن این بنیاد به بالندگی و شکوفایی اظهار داشت: اولین همایش نخبگان در سال 86 با شناسایی و حمایت هزار نخبه دومین آن در سال 87 با ارائه چند طرح کاری که هیچ یک از آنها در دولت اجرا نشد کار خود را آغاز کرد.
وی گفت: نخبگی نه تنها یک موقعیت اقتصادی است در واقع یک فرایند طولانی است اگر نخبگی و شکوفا شدن استعدادها در جامعه تعریف کنیم طبیعی است در بزرگسالی رخ میدهد.
رئیس مرکز علوم اسلامی ایرانی پیشرفت با بیان اینکه این فرایند فردی و اجتماعی قابل هدایت است و خود نخبه به هدایت کردن این فرایند اصلح است افزود: این هدایت به معنای شناخت و استفاده از فرصتها است که دولت باید شرایط آن را فراهم کند.
رئیس اسبق بنیاد ملی نخبگان گفت: طی سالهای 84 تا 88، 30 طرح در معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و 20 طرح در بنیاد نخبگان ارائه دادیم که در چارچوب دولت قرار نگرفت و برنامههای زیرساختی کشور را با توقف مواجه کرد.
واعظزاده در ادامه گفت: کانون های هماهنگی دانشگاه و صنعت ستادهای معاونت راهبردی و کمیسیونهای علمی و فناوری کشور از دیگر برنامههای معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور بود که انتظار ما از همکاری دولت در تحقق آنها برآورده نشد که امیدواریم دولت یازدهم آنها را فعال کند.
هفتمین همایش نخبگان از صبح دیروز آغاز شد و عصر امروز در تالار خلیج فارس پژوهشگاه نیرو به کار خود پایان داد.