علی اصغر پیوندی در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: کمبود منابع یکی از چالش هایی است که نظام سلامت با آن مواجه است، البته اگر کسی فکر می کند که با تزریق پول می تواند مشکل را حل کند، تصور اشتباهی دارد.
وی افزود: ساختار پزشکی کشور مشکل دارد که باید ابتدا ساختار را درست کرد.
رئیس سازمان نظام پزشکی تهران با اشاره به تجمیع بیمه ها بیان کرد: اولین مشکلی که در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود دارد، تجمیع بیمه هاست.
پیوندی تصریح کرد: تزریق پول به بیمه ها و قطع ارتباط مالی بین پزشک و بیمار از مهمترین اقداماتی است که باید پیگیری شود و این کار تنها با تقویت بیمه ها امکان پذیر است؛ مجلس و وزارت بهداشت برای تقویت بیمه ها باید راهکاری ارائه بدهند.
وی با اشاره به ساختار خدمت رسانی بیان کرد: اگر وضعیت بیمه ها بهبود پیدا کند، رضایتمندی از وضعیت و ساختار سلامت بیشتر می شود، خدمت دهی افزایش یافته و بحث هایی که هم اکنون در نظام سلامت وجود دارد، کاهش می یابد.
رئیس سازمان نظام پزشکی تهران در ادامه افزود: باید بیمه ها را تقویت کرد؛ به گونه ای که پاسخگوی مردم و سلامت جامعه باشد.
پیوندی با اشاره به همکاری وزارت بهداشت و مجلس در زمینه تجمیع بیمه ها گفت: مجلس ایجاد یک بیمه قوی را که پشتوانه مردم باشد، در دستور کار خود قرار داده است و به آن توجه ویژه ای دارد؛ همچنین وزارت بهداشت اقدامات کارشناسانه ای را برای دستیابی به این منظور انجام داده است.
وی با اشاره به تعداد بیمه هایی که در کشور وجود دارد، بیان کرد: در کشور هم اکنون چهار بیمه وجود دارد که ساختارهای متفاوتی با هم دارند، اما اگر منابع را یکی کنیم و در یک ساختار مشخصی قرار بدهیم، در آن صورت قدرت بیمه ها بیشتر می شود و می تواند خدمت رسانی بهتری انجام بدهد.
رئیس سازمان نظام پزشکی تهران بیان کرد: وزارت تعاون، وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی به دنبال ایجاد یک بیمه واحد هستند.
پیوندی با مشخص کردن زمان برای رسیدن به این هدف گفت: یک بازه سه ماهه برای تجمیع بیمه ها مشخص شده است، اما سازمان نظام پزشکی یک بازوی اجرایی نیست و ما فقط می توانیم پیشنهادها و اقدامات کارشناسانه را به وزارت بهداشت ارائه بدهیم و طبق قانون قدرت اجرایی نداریم.
وی با اشاره به مشکل سازمان تامین اجتماعی با تجمیع بیمه ها بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در زمینه تجمیع بیمه ها وجود دارد، همکاری نکردن سازمان تامین اجتماعی است که زیر بار ادغام نمی رود که البته امیدواریم با نظرات و بحث هایی که می شود این مشکل نیز از بین برود.