به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مجمع نمایندگان جامعه اسلامی دانشجویان بیانیه پایانی منتشر کرده که مشروح آن به شرح زیر است:
در آستانه ایام سوگواری حضرت سید الشهدا (ع) جسارت به حرم حضرت زینب (س)، شهادت هموطنمان در سیستان و بلوجستان همچنین ترور دردناک دادستان زابل مایه تاسف و تاثر فراوان همگان گردید . ضمن گرامیداشت یاد آن عزیزان از درگاه خداوند متعال برای گلهای پرپر شده عزیز میهن علو درجات و برای خانواده های داغدار صبر جزیل مسالت داریم. انشاالله خون های پربرکت برزمین ریخته دلاوران حافظ امینت کشور مایه وحدت و پیروزی های روز افزون خواهد شد .لازم به ذکر است انتظار امت شهید پرور ایران اسلامی از مسئولین امنیتی برخورد شدید با این گونه وقایع و پیشگیری از تکرار جنایات این چنین است. جامعه اسلامی دانشجویان به عنوان فراگیرترین تشکل دانشجویی و به نمایندگی از دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور ، در پایان دومین مجمع عمومی نمایندگان آن اتحادیه نظرات خود را پیرامون مسائل روز کشور به صورت زیر اعلام می دارد:
1.نظر به آنکه مجلس محترم شورای اسلامی، پیرامون بعضی انتصابها در وزارت علوم نقد جدی دارد و یقیناً این نقد از روی دلسوزی تلقی می گردد ، شایسته است وزیر محترم علوم با لحاظ کردن دغدغه های نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مانع از ایجاد فضای سرد مابین وزارتخانه ی خود و مجلس شورای اسلامی شود و از افرادی که سابقه روشنی در بحث فتنه ندارند پرهیز نمایند همچنین جا دارد رئیس محترم جمهور توصیه های لازم را به آقای وزیر بنمایند. در ضمن با تقدیر از حساسیت نمایندگان مجلس که به این سرعت واکنش نشان داده اند از نمایندگان محترم تقاضا می شود با اندکی سعه ی صدر، سعی نمایند این اختلاف، به طریقی غیر از استیضاح برطرف شود.
2.پر واضح است که فتنه گران سال 88 از نظر مردم، مردودند و آخرین میخ تابوت آنها در حماسه 9 دی زده شده است.از دولت محترم انتظار می رود،از عناصری که در فتنه مردود ملت و رهبری شده اند پرهیز کند.با توجه به اینکه یکی از نقاط حساس که بعضی از فتنه گران بر آن نظر دارند دانشگاهها می باشد،نباید اجازه جولان در دانشگاه به آنان داده شود.شنیده ها حاکی از آن است که برخی تندروهای اصلاح طلب گلایه هایی را از دولت مطرح کرده و در حال سهم خواهی برای حضور در رده های میانی هستند، امید است دولت تدبیر و امید مانع از حضور کسانی شود که در 8 سال اصلاحات و در فتنه 88 خون به دل امت و امام امت کردند.
3.در بحث مذاکرات هسته ای چند نکته مورد توجه است:
الف)همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند: ما از تیم مذاکره کننده ی هسته ای حمایت می کنیم و یقیناً آرزومند موفقیت آنها هستیم.اما باید تاکید کرد که این حمایت به معنای تایید همه ی کارها نیست و در عین حسن ظن و اعتماد هر جا لازم ببینیم بنابر وظیفه برادری خیرخواه انتقادات لازم را یادآور خواهیم شد.
ب)باز همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند، با توجه به گذشته ی غربی ها نسبت به صداقت آنها شک داریم و هر مذاکره ای را که بخواهد مارا از حقوق حقه یمان محروم کند کاملاً مردود می دانیم. ما با هوشیاری، نتایج مذاکرات را رصد می کنیم و برای چندمین بار به تیم مذاکره کننده نسبت به طرف مقابل هشدار می دهیم و از ایشان تقاضا داریم دقت کنند چه چیز می دهند و چه به دست می آورند، مواظب باشند چوب هراج به دستاورد هایی که با خون شهدای علمی و ایستادگی ملت به دست آمده نزنند.
4.سیزده آبان امسال هم مردم، باشوری وصف ناشدنی مجدد به میدان آمدند و نشان دادند چیزی از نفرت آنها نسبت به شیطان بزرگ و خوی استکباری اش کم نشده است و تا این خوی استکباری پا برجاست، شعار مرگ بر آمریکا، که همان مرگ بر طاغوتها و مستکبرین تاریخ،از گذشته تا آینده است زنده خواهد بود.
5.وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از وزارت خانه های حساس کشور و بسیار اثرگذار است . با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره جنگ نرمی که دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران شروع نموده است شایسته است دقت بالایی در کارهای این وزارتخانه صورت گیرد و از ورود یا نفوذ جریانات منحرف در عرصه ی نیروهای انقلابی جلوگیری شود. بهتر است در مطالبی که بر زبان آورده می شود و سیاستگذاری هایی که انجام می شود از اسلام شناسانی که در عرصه ی هنر صاحب نظر و تجربه هستند استفاده شود و نظر مراجع عظام تقلید و مقام معظم رهبری سرلوحه ی راهبردها و رویکردها قرار گیرد.
6.نزدیک به 100 روز از تحلیف رییس جمهور محترم می گذرد، با توجه به قولهای انتخاباتی ایشان انتظار گشایشی در کارها می رفت، اما تا امروز اتفاقی شایسته ی انتظارات نیفتاده است و این گونه احساس می شود همه ی امید دولت به مذاکرات است و فقط به نتایج آن چشم دوخته، حال آنکه حتی اثر تحریمها نیز ریشه در اقتصاد بیمار ایران دارد.امیدواریم دولت محترم با گسترش تعامل با بدنه دانشگاهیان دلسوز کشور،در صدد تقویت ساختارهای درونی برآید.در همین راستا ما جامعه اسلامی دانشجویان نیز آمادگی خود را برای همکاری با دولت اعلام و از حضور مسئولین در میان دانشجویان و ارتباط با آنها استقبال می نماییم.
7.نیاز به نقد در همه جوامع بر کسی پوشیده نیست و نقد دلسوزانه می تواند باعث پیشرفت و اصلاح هرچه بهتر امور گردد اما متاسفانه مشاهده شده عده ای هرگونه نقد را تند روی تعبیر می کنند و منتقدان را تند رو و افراطی می نامند .جامعه ای که در آن نقد از بین برود پیشرفت و رشد در آن کمتر می شود و آسیب ها هر روز بیشتر از روز قبل نمایان می گردد. از دولت اعتدال این انتظار می رود که با روی باز از نقد استقبال کند و آن را مثبت تلقی نموده و در صورت امکان شرایط اصلاح را محیا نماید. علاوه بر این باید همانطور که نسبت به افراط ها اهتمام وجود دارد،نسبت به استعمال بی رویه برچسب افراط از سوی برخی منسوبین به دولت و حامیان آن نیز حساسیت نشان داده شود تا مبادا گفتمان اعتدال گرایی دولت خیلی زود بی اثر شود و در نظر مردم حربه ای برای نفی منتقدین جلوه کند.
در انتها ضمن تجدید پیمان با آرمانهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری(مد ظله)، برای همه ی خدمتگزاران در عرصه ی دیپلماتیک و تیم مذاکرات هسته ای از خداوند متعال آرزوی موفقیت داریم .