به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، امیر شجاعی فارغ التحصیل، کارشناسی ارشد عمران (سازه) از دانشگاه
ارومیه یکی از جوانان ارزشی استان، فرمانده سابق بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه، توکل به خدا، استفاده درست از وقت ونیروی جوانی و مطالعه به موقع همراه با برنامه و استفاده از شیوه مطالعه درست را از جمله آیتم های موفقیت خود نام برد.
درباره رشته تحصیلی اش که پرسیدیم گفت: (مهندسی عمران) عنوان مدرک تحصیلی است که به فرد پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه اعطا می شود، ولی به عنوان یک شغل به حساب نمی آید چرا که به واسطه گستردگی این رشته، فارغ التحصیلان مهندسی عمران می توانند در مشاغل متنوعی در حوزه های پیمان کاری، مشاوره و نظارت در امور سدسازی، راه سازی، پل سازی، ساخت پالایشگاههای نفتی و سازه های صنعتی، مدیریت ساخت سازه های دریایی و ساختمان سازی با مقاومت در برابر زلزله و... فعالیت داشته باشد.
از وی پرسیدیم: شما به عنوان دانشجوی ترم آخر در این مدت نظام آموزشی کشور را چطور ارزیابی کردید؟ گفت: در راستای
برنامه پنجم توسعه از نظر کمیت به سطح تقریبا قابل قبول رسیده ایم، ولی در بحث کیفیت مخصوصا در قسمت تحصیلات تکمیلی هنوز جای کار وجود دارد.
شجاعی درباره شیوه درس خواندش تصریح کرد: مطالعه مستمر و با برنامه، تهیه جزوات مختصر و مفید، وجود شرایطی که باعث ایجاد انگیزه شده و ترغیب به مطالعه ام را بیشتر کرده است.
از ایده هاش که برای پیشرفت علمی کشور جویا شدیم، گفت: بها دادن به عرصه پژوهش، استفاده از موضوعات پژوهشی کاربردی ومورد نیاز روز.از ایده هایم برای پیشرفت علمی کشور است.
مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه درباره برنامه آینده اش گفت: ایجاد شرایطی که بتوانم به نحو مطلوب به کشور و مردم خدمت کنم از برنامه های آینده ام است.
احسان فرهمندیان از ورودی85 رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه است که هم اکنون هم فارغ التحصیل شده. این جوان موفق نیز یکی دیگر از دانشجویانی است که می تواند الگویی شایسته برای دانشجویان استان محسوب شود.
وی گفت: من کاملا مخالف تک بعدی بودن در زندگی هستم و معتقدم فردی موفق است که درتمامی جنبه های زندگی پیشرفت داشته باشد که تحصیل نیز جزوی از آن است.
سوال دیگر از وی این بود که به نظر شما فرق اصلی دانشگاه با دبیرستان از نظر درسی چیست؟ در جواب ادامه داد: همان طوری که از تعریف دانشجو مشخص است در دانشگاه استاد صرفا وظیفه راهنمایی دارد و طی کردن باقی مسیر که گاهی اوقات نیز جنبه تحقیقاتی دارد که با خود فرد می باشد اما در دبیرستان معمولا بدین گونه نیست و بیشتر جنبه آموزشی و حفظی دروس مدنظر می باشد.
سوال کردیم یک دانشجو چه عاملی را برای موفقیت باید درنظر بگیرد؟ گفت: علاقه و پشتکارفراوان در جهت پرورش استعدادهای ذاتی منحصر در هرفرد .
فرهمندیان دغدغه اصلی اش را قبولی در رشته تخصصی مورد علاقه در یکی از دانشگاه های برتر کشور عنوان کرد و گفت: ادامه تحصیل تا سطح فوق تخصصی و مثمربودن از اهداف اصلی من در آینده است.