به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ اینکه با آغاز به کار وزیر در دولت جدید روسای دانشگاه ها تغییر کنند در نگاه اول کاری بی عیب و نقص است اما تغییر آن ها به خاطر نگاه سیاسی و یا جایگزین کردن افرادی ضعیف و ناتوان در حوزه علم و دانش امری است که جبران خسارت آن سال ها زمان می طلبد.
پس از تغییر غیر منطقی ریاست دانشگاه های کشور توسط وزیر علوم که حساسیت و تذکر نمایندگان مجلس را به همراه داشته است، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تغییر روسای دانشگاه ها یک تیم کارشناسی را برای بررسی وضعیت دانشگاه ها به استان ها اعزام کرده است که متاسفانه این تیم در استان یزد بیشتر وقت خود را برای برگزاری جلسه با برخی از اساتید و دانشجویان افراطی صرف نموده است.
حال این سوال مطرح است که آیا در پی هنجار شکنی برخی از اساتید و دانشجویان و آمدن تیم صوری بررسی کننده وضعیت دانشگاه یزد، دکتر سید علی محمد میرمحمدی میبدی تا انتخاب رئیس جدید می ماند یا به نشانه اعتراض با استعفاء به کار خود پایان می دهد؟
البته نگرانی دیگر انتخاب رئیس جدید دانشگاه است که شنیده می شود رتبه علمی اش استاد یاری بوده و اگر این مطلب صحت داشته باشد جای تاسف است که در دانشگاهی با وجود افراد توانمند با مدرک دکتری و رتبه علمی استاد تمام و دانشیار وی را برای مدیریت دانشگاه یزد انتخاب نمایند.
حرف آخر اینکه رئیس دانشگاه باید فراجناحی عمل کند و نگاه سیاسی و جناحی او نباید محیط دانشگاه را تحت تاثیر قرار دهد که این ویژگی در گزینه احتمالی ریاست جدید دانشگاه یزد یافت نمی شود.
منبع: رجانیوز
من هم اين خبر را تاييد مي کنم. در دو ديدار با اين بازرسان حضور داشتم و چيزي که مسلم بود دفاع ناعادلانه از افراطي ها -که در پي ايجاد تشکلي به نام "دانشجويان پيرو خط امام" هستند-بود. اين دانشجويان کاملا مخالف ولايت فقيه هستند و حتي حدود يک سال پيش شبنامه اي بدون مجوز عليه مقام معظم رهبري منتشر کردند. تيم بازرسي در ادامه صحبت هاي تشکلهاي قانوني دانشگاه به آنان تذکر داده و نصيحت مي کردند. اين در حالي بود که مطالبات افراد افراطي را مورد بررسي قرار مي دادند...!
خداوند منان عاقبت ما را ختم بخير کند.