نماینده سابق مجلس گفت: در دولت اصلاحات فقط به جنبه سیاسی حقوق شهروندی تکیه شده بود در حالیکه حقوق شهروندی جنبه های دیگری چون ...
محسن کوهکن ، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» ؛ در پاسخ به این پرسش که مسئولین چقدر به اجرای فرمان 8 ماده ای اهتمام ورزیده اند گفت: حضرت امام (ره) در یک زمانی به صورت طبیعی از کانالهای مختلف (مردمی و رسمی) واقعیت هایی را به جامعه منتقل و این واقعیت ها را باید به یک شکلی قانونمند میکردند ، لذا مجموعه فرمان ایشان که از جامعه سر میزد چه از طرف مسئولین و چه از طرف مردم آن فرمان را صادر کردند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: امام در آن زمان یک ساز و کاری را پیش بینی کردند که بخشی به قوه قضاییه و بخشی دیگر به قوه مجریه اختصاص داشت ، من فکر میکنم که از زمان صدور تا رحلت امام با توجه به شور انقلابی مسئولین یکسری گامهایی را برداشتند اما الان موانعی جلوی راه قرار گرفته است. البته بخش قابل توجهی به نتیجه رسیده است.
کوهکن تصریح کرد: حقوق شهروندی به معنی اجرای دقیق قانون است و آنهم به طور مشخص و کامل در فرمان 8 ماده ای آمده است ،اگر قانون صحیح اجرا شود حقوق شهروندی به خودی خود رعایت می شود. اگر فکر کنیم که برای حقوق شهروندی باید یک قانون جداگانه ای بنویسیم این غلط است ، رابطه شهروند با حکومت و دولت را قانو مشخص می کند.
وی تصریح کرد: در دولت اصلاحات فقط به جنبه سیاسی حقوق شهروندی تکیه شده بود در حالیکه جنبه های دیگری چون اقتصادی ، حقوقی و فرهنگی نیز دارد.