به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر محمود رضا محقق معاون اجرایی معاونت درمان گفت: هیچ بودجه ای از سوی آموزش و پرورش در این خصوص به وزارت بهداشت تعلق نگرفته است.
وی افزود: علت تاخیر درمان این کودکان عدم تامین منابع مالی آن بوده است ولی مقرر شد 13 نفر از این کودکان از روز شنبه در بیمارستان حضرت فاطمه دانشگاه علوم پزشکی ایران بستری و روند درمانی شان آغاز شود.
معاون اجرایی معاونت درمان با اشاره به عمق سوختگی درکودکان گفت: پیش بینی می شود به دلیل عمیق بودن سوختگی های این عزیزان روند درمانی شان 5 الی 6 سال به طول بینجامد.
وی با اعلام اینکه بودجه درمان این کودکان فعلاً به صورت علی الحساب از سوی معاونت درمان به دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداخت خواهد شد، گفت: هزینه درمان این کودکان 5 تا 6 میلیارد تومان خواهد بود ولی تاکنون هیچ بودجه ای برای درمان به وزارت بهداشت تعلق نگرفته ولی قرار است، دولت تا پایان امسال بودجه درمان آنان را تامین کند.
محقق افزود: شاید لازم باشد بر روی هر یک از این کودکان حدود 10تا 13 عمل جراحی صورت گیرد.
وی با اشاره به جلساتی که با وزیر آموزش و پرورش انجام گرفته، گفت: جلسه ای با مسئولان آموزش و پرورش در این خصوص داشته ایم و مقرر شده آنان مصوبه هزینه های درمان را از دولت بگیرند، فعلاً فقط گفتگو و تفاهمی شفاهی با آقای فانی وزیر آموزش و پرورش در این خصوص داشته ایم.
معاون اجرایی معاونت درمان گفت: پیشنهاد ما پرداخت سالانه 1.5 میلیارد تومان برای درمان این عزیزان بود که تنها 40 درصد از آن تصویب شده است.
محقق در پایان خاطرنشان کرد: جراحی ترمیمی در سوختگی های شدید ممکن است چهره را دقیقاً به نقطه اول برنگرداند البته این کودکان ترمیم مفاصل صورت هم نیاز دارند ولی در پایان مراحل درمان، وضعیت چهره این دانش آموزان بهبود قابل توجهی پیدا خواهد کرد.