این کارشناس سیاسی درباره قطعنامههای حقوق بشری علیه ایران گفت: این قطعنامهها در راستای هجمه طرف غربی است که میخواهد از موضوع حقوق بشر بیش از گذشته برای فشار به مردم ایران استفاده کند.
فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره صدور قطعنامه حقوق بشری علیه ایران گفت: از ده سال گذشته تاکنون موضوع هستهای ایران در لیست موضوعات غربی اولویت پیدا کرده است؛ با وجود اینکه طرف غربی نتوانست یک فعالیت غیرمعمول در فعالیت هستهای ایران پیدا کند زیرا هم به وسیله آژانس بینالمللی هستهای که هر هفته بازرسی داشتهاند همچنین به واسطه روشهای جاسوسی خودشان ایران را رصد کردهاند، موفق نشدند موضوع هستهای را به جایی برسانند و چارچوب تحریمها که به بهانه هستهای اعمال شد به تدریج در حال فروپاشی است.
وی در ادامه افزود: در ماههای گذشته در موارد متعددی در دادگاههای اروپایی قضات به نفع ایران رای داده اند زیرا حتی یک برگ سند علیه ادعاهایی که نسبت به شرکتهای ایران مطرح میشد وجود نداشت پس طرف غربی به این نتیجه رسید که بحث هستهای کارکرد خود را از دست داده است و میخواهند در این زمینه یکسری امتیازات را از ایران بگیرند پس توافقنامه این امکان را برای آنان ایجاد میکند که حق غنیسازی ایران را مشروط کنند.
این کارشناس سیاسی با بیان اینکه غرب نمیخواهد تحریمهای ضدایرانی رابردارد خاطر نشان کرد: تحریمها روش فشار به دولت و مردم است و موضوع هستهای نیز که در حال از دست دادن کارکرد خود است پس غربیها نیازمند این هستند به بهانههایی از قبیل تروریسم و حقوق بشر بپردازند و این موضوعات در راستای هجمه طرف مقابل است که میخواهد از موضوع حقوق بشر بیش از گذشته برای فشار به مردم ایران استفاده کند.
ایزدی تصریح کرد: ما کشورهایی در دنیا داریم که سعی میکنند سیاست خارجی مستقل داشته باشند و از این جهت عدهای از کشورها با همه فشارهای قابل توجهی که کشورهای غربی، رای منفی دادند کشورهایی نیز مانند کشورهای گروه یک تحت فشار آمریکا هستند و قدرت مقاومت آنان کمتر است که رای ممتنع دادند دسته دیگری کشورهای ضعیف در دنیا هستند و نیازمند کمکهای آمریکا پس دولت آمریکا با وجود همه مشکلات به خاطر اینکه این کشورها زمانی بتوانند به نفع آمریکا رای دهند به آنان کمک می کند و یا آنان را تهدید میکند که همین باعث شد عدهای از این کشورها به قطعنامه رای مثبت دادهاند.
وی با بیان اینکه همه این کشورها میدانند که مباحث مطرح شده حقوق بشری درباره ایران کوچکترین پایه و اساسی ندارد گفت: کشوری مانندآمریکا که زندان گوانتانامو دارد و با هواپیمای بدون سرنشین به قتل عام مردم میپردازد و در عراق تاکنون یک میلیون نفر را کشته است همچنین رتبه یک زندانیان رادر دنیا دارد نمیتواند حرفی در حوزه حقوق بشر بزند و همه این کشورها نیز این موضوع را میدانند اما فشارهای موجود باعث این آرا شده است.
چه صحبت ها مي فرمايين، فکر کردين راه نداره؟! خوب سر اين قضيه هم براي نشون دادن حسن نيتمون کوتاه ميايم!!! مثل برنامه هسته اي.
اصلا هرچي عمو سام بگه
مي گي نه نگاه کن، اين رشته سر دراز دارد.....
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اصلا هرچي عمو سام بگه
مي گي نه نگاه کن، اين رشته سر دراز دارد.....