به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رامین شمسایی نیا در نشست خبری شورای تبیین مواضع کشوری، درباره حماسه 9 دی گفت: در دی ماه 88 مسئله شفافی اتفاق افتاد. وقتی مردم حرفها و نظرات نامزدهای مختلف را شنیدند با مشارکت 80 درصدی درانتخابات شرکت کردند و به کاندیدای مورد نظر خود رای دادند، اما مشکل از آنجا آغاز شد که جریان تجدید نظر طلب که قبل از این نیز در کشور سابقه فتنهگری داشت، به رای مردم تمکین نکرد و علیه رای مردم و جمهوریت نظام دست به کودتا زد؛ این در حالی است که وقتی مردم در برابر فتنهگریها صبر کردند کار به جایی رسید که در عاشورای سال 88 به مقدسترین آموزههای دینی مردم ایران اهانت کردند.
وی در ادامه با بیان اینکه آنچه در سال 88 اتفاق افتاد یک افتضاح بزرگ سیاسی برای جریان تجدیدنظر طلب و فتنهگرها بود، خاطرنشان کرد: آنها با توهین به آموزههای اسلامی، ماهیت ضددینی و ضدانقلابی خود را برای مردم هویداتر کردند و نشان دادند که همه آنچه درباره دموکراسیخواهی و مردمسالاری می گویند، ادعاهای دروغ و پرتناقض است. این جریان تجدید نظرطلب به خاطر قدرتطلبی خود و رای نیاوردن نامزدشان هشت ماه کشور را به آشوب کشاندند و بسیاری از حقوق شهروندی مردم را ضایع کردند، در حالی که در مقابل آن در 9 دی 88 شاهد حرکت مردمی بودیم که مطالبه محاکمه فتنهگران را داشتند.
در حماسه 9 دی 88 مردم حقوق شهروندی خود را طلب کردند
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: مردم در 9 دی 88 حقوق شهروندی خود را طلب کردند و پرسیدند که چرا رای مردم اگر خلاف خواسته فتنه گران است باید تقلب خوانده شود و باید علیه آن دست به کودتا بزنند؟ مسئله اینجاست که سران فتنه اگر بخواهند محاکمه شوند قطعاً حکم آنان طبق آموزههای حقوقی و فقهی مفسد فیالارض است و باید اعدام شوند اگر تا کنون این موضوع اتفاق نیفتاده به خاطر رافت و صبر نظام اسلامی بوده است؛ آنها قبل از اینکه در دادگاه محاکمه شوند، در بین مردم و افکار عمومی محاکمه شده اند.
شمسایی نیا با اشاره به اینکه در چند ماه گذشته حامیان فتنه با پررویی هر چه تمامتر به حمایت از عملکرد فتنه پرداخته اند، ابراز داشت: ما به عنوان جنبش دانشجویی از نظام اسلامی میخواهیم با سران فتنه برخورد قاطع کرده و آنان را در دادگاه محاکمه کند و به سزای اعمالشان برساند.
برخی از پیادهنظامهای فتنه در حال بازگشت به صحنههای اجرایی در لوای مسئولان اجرایی کشور هستند
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی خود را مدافع حقوق شهروندی مردم میداند، گفت: جنبش دانشجویی معتقد است مهمترین رکن حقوق شهروندی مردم رای آنان در انتخابات است که در سال 88 از سوی فتنه گران مورد بیمهری قرار گرفت؛ نگرانی ما به عنوان جنبش دانشجویی این است که برخی از پیادهنظامهای فتنه در حال بازگشت به صحنههای اجرایی در لوای مسئولان اجرایی کشور هستند که همین جا به دولت تذکر میدهیم خشم انقلابی مردم، این اقدامات را نخواهد پذیرفت و قطعاً مردم اگر لازم باشد 9 دی دیگر را رقم خواهند زد.
تشکیل دادگاههای نمادین و بررسی مبانی حقوقی برای محاکمه سران فتنه در دانشگاه ها
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در پایان درباره برنامه های این تشکل در 9 دی تصریح کرد: از برنامه های ما تشکیل دادگاههای نمادین و بررسی مبانی حقوقی برای محاکمه سران فتنه است؛ ما به عنوان بسیج دانشجویی از دولت مطالبه داریم که با برخورد با سران فتنه و طرد حامیان فتنه حقوق شهروندی مردم را مطالبه کند که اصلیترین این حقوق، حق رای و حق انتخاب در سال 88 است.
همچنین مهران نوروزپور، عضو شورای تبیین مواضع کشوری در نشست خبری شورای تبیین مواضع درباره توافق نامه ژنو و درباره حمایت آمریکا از ایران گفت: آمریکا همان آمریکای 60 سال پیش است، همان آمریکای 28 مرداد 32 که با آمریکای امروز ماهیتاً هیچ تغییری نکرده است و تنها به اقتضای شرایط فعلی پوسته و شکل ظاهری اش تغییر کرده است.
وی با بیان اینکه بی اعتمادی و بدبینی نسبت به آمریکا در مردم ایران نهادینه شده است، خاطرنشان کرد: متاسفانه آنچه در مسئولان و تیم مذاکره کننده می بینیم عکس این موضوع است، به گونه ای که توافق با آمریکا را حلال تمام مشکلات کشور می دانند، البته این موضوع به مثابه عدم توافق با کشورهای 1+5 نیست، بلکه به معنای توافق خوب است، آمریکایی ها قبل از این توافق در محافل مختلف اعلام می کردند ایران قصد ساخت بمب را دارد و از اینکه ایران روزی از NPT خارج شود و به سمت ساخت بمب برود، نگران بودند؛ این در حالی است که پذیرش این توافق برخلاف صحبت های همیشگی مقامات ایرانی و صحبت های مقام معظم رهبری مبنی بر عدم درخواست ایران برای ساخت بمب است، اما آنان به دنبال این هستند تا بگویند ایران غیرقابل اعتماد بوده و قصد ساخت بمب را دارد.
نوروزپور: در توافقات با 5+1 وزن داده های ایران بیشتر از ستاندههاست
عضو شورای تبیین مواضع کشوری درباره متن قرارداد توافقنامه بین ایران و کشورهای 1+5 ابراز داشت: در این توافق هر کدام از موارد که مربوط به تعهدات ایران است، بشدت ریز و دقیق است و در جایی که در مورد آمریکا سخنی را مطرح کرده، کلی و غیرشفاف می باشد، حتی عددهای مربوط به پرداخت ایران در متن توافقنامه نیامده، بلکه در برگه اطلاعات منتشر شده از سوی NPT درج شده است که 1+5 تعهد حقوقی برای آن ندارد، علاوه بر این وزن داده های ایران بیشتر از ستانده هاست. ایران در این توافق پیشرفت در برنامه هسته اش را متوقف می کند بخشی از آن را به عقب برمی گرداند و در نهایت زمینه برای برچیدن آن را فراهم می نماید.
وی در ادامه افزود: در توافقنامه گام های دو طرف همزمان نیست، به طوری که ایران گام هایی را برمی دارد، وقتی آژانس آن را تایید کرد، سپس در پاسخ به گام های ایران، 1+5 نیز قدم هایی را بر می دارد؛ حتی اگر داده ها و ستانده ها را کنار بگذاریم عباراتی در متن توافقنامه آمده که اگر ایران به تمامی تعهداتش عمل کند، 1+5 می تواند تفسیر به عدم اعتمادسازی کند، به طور مثال در متن توافق عباراتی مانند رضایت بخش بودن و موفقیت آمیز بودن ایران آمده که به شکل کامل دست طرف غربی را برای برهم زدن توافق باز می گذارد. چه تضمینی وجود دارد که طرف غربی بعد از پایبندی کامل ایران، به تعهداتش عمل کند و نسبت به ایران اعلام عدم رضایت بخش بودن نکند؟!
نوروز پور: حتی اگر نیاز عملی ایران به غنی سازی برای 5+1 اثبات شود باز غنی سازی ایران در جنبه های متفاوت محدود خواهد شد
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه برخلاف ادعاهای مقامات ایرانی که تاکید دارند که حق غنی سازی باید حفظ شود هیچ گونه حق غنی سازی برای ایران به رسمیت شناخته نشده، خاطرنشان کرد: در این توافقنامه بهره مندی ایران از غنی سازی، در گام آخر، مشروط به برداشتن نیاز عملی از سوی ایران است و در این رابطه آمریکا می تواند با استناد به همین بند ادعا کند که سوخت همه راکتورهای موجود ایران تامین شده و ایران راکتور جدید ندارد، بنابراین نیاز عملی به غنی سازی برای ایران وجود ندارد و حتی اگر نیاز عملی ایران به غنی سازی نیز اثبات شود باز غنی سازی ایران در جنبه هایی از جمله تعداد ماشین آلات، مکان، اندازه، درصد غنی سازی، ظرفیت غنی سازی یعنی نوع ماشین های که ایران به کار می گیرد و حجم ذخایری که در ایران انباشته می شود، محدود خواهد شد.
نوروزپور: وقتی رئیس جمهور قبل از مذاکرات سخن از خزانه خالی می زند چه بلایی بر سر موضع ایران در مذاکرات می آورد؟!
عضو شورای تبیین مواضع کشوری با اشاره به اینکه صحبت های شخصیت های دولتی باعث تضعیف موضع ایران در مذاکرات می شود، تصریح کرد: وقتی رئیس جمهور قبل از مذاکرات سخن از خزانه خالی می زند چه بلایی بر سر موضع ایران در مذاکرات می آورد؟! بیان این نکته از سوی وزیر امور خارجه که تاسیسات دفاعی ایران با یک موشک آمریکا مختل می شود، چگونه به جامعه امید می دهد؛ همچنین وقتی مشاور رئیس جمهور درباره عدم تخصص قشر تاکسیران ها در بحث هسته ای سخن می گوید، چگونه آقای ظریف درباره فعالیت های پیچیده دفاعی که متخصصان خاص خود را دارد، اظهارنظر می کند؟!
وی درباره نگاه آمریکا به ایران گفت: مقامات مذاکره کننده بشدت باید به این موضوع توجه کنند که اولاً آمریکایی ها همواره معتقدند اولین گام در مورد ایران سخت ترین گام است و اگر گام اول به سلامت به ثمر برسد گام های بعدی با راحتی بیشتر و با مقاومت کمتری قابل حصول است، برای مثال برای قرارداد سعدآباد بشدت در ایران مقاومت صورت گرفت و مقرر شد تا جلوی این قرارداد گرفته شود، اما درباره قرارداد پاریس که به مراتب ننگین تر از قرارداد سعدآباد بود مقاومت کمتری صورت گرفت و راحت تر به امضا رسید.
نوروزپور ادامه داد: برخلاف سخنان برخی از مقامات دولتی مبنی بر اینکه برچیده شدن سانتریفیوژ با چرخیدن چرخ زندگی مردم در تعارض است، باید گفت که چرخیدن چرخ زندگی مردم منوط و مشروط به برچیده شدن سانتریفیوژ است.
نوروزپور: مسئولان ما باید دست از خوش بینی نسبت به آمریکا و غرب بردارند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه مسئولان ما باید دست از خوش بینی نسبت به آمریکا و غرب بردارند و نگاه دشمنانه را داشته باشند، ابراز داشت: مسئولان دولتی وقتی پای میز مذاکره می نشینند نباید حس خوبی نسبت به طرف مقابل داشته باشند، به هر حال آنها دشمن ما هستند و در این شکی نیست؛ زیرا این خوش بینی مسئولان کار دست ما می دهد. باید به این موضوع توجه شود و مسئولان ما باید نسبت به تحریم های جدید واکنش جدی نشان دهند؛ این واکنش ضعیفی که از آقای ظریف نسبت به تحریم وزارت خزانه داری آمریکا نشان داد واقعاً در شأن جمهوری اسلامی نبود و باعث زیر سوال رفتن توافقات می شود، بنابراین باید در این رابطه واکنش خوبی از سوی مسئولان صورت گیرد.
عضو شورای تبیین مواضع کشوری در پایان درباره اظهارنظر اوباما مبنی بر تلاش برای کاهش تحریم های ایران خاطرنشان کرد: تحریم ها در دست سناست؛ نظم بین المللی بر پایه ظلم شکل گرفته است؛ سنا، شورای امنیت، تحریم حقوق بشر، تحریم موشکی و قطعنامه ها برای سلطه بر ایران صادر می شود و فکر نمی کنم سنا با کنگره در این زمینه تفاوتی داشته باشد.
علیرضا مظاهری، عضو شورای تبیین مواضع کشوری درباره حضور هیئت سه نفره از سوی وزارت علوم در دانشگاه ها گفت: اینکه هیئت سه نفره در امور دانشگاه ها نظارت کند و سخنان دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان را بشنود و در دانشگاه ها و خوابگاه ها حاضر شود، امر بسیار خوبی است، اما نحوه این کار و گفتمان آن مورد سوال است؛ این اقدامی مبارک است، اما در عمل یکسری تفاوت ها و تضادها دیده می شود؛ اینکه در برخی دانشگاه ها گفته بودند ما برای تغییر آماده ایم و مطالبی که از چندین جهت مضر است را بیان کرده بودند، دارای اشکال است.
مظاهری: ایجاد تغییرات با های و هوی و ایجاد تشکیک در میان مدیران کار درستی نیست
وی با بیان اینکه تغییر در فضای دانشگاه ها طبیعی است، افزود: در دولت ها معمولاً تغییرات صورت می گیرد، اما اینکه این تغییرات چقدر درست یا غلط باشد جای سوال است. اینکه با های و هوی و ایجاد تشکیک در میان مدیران همراه باشد اقدام درستی نیست؛ در برخی دانشگاه ها بعد از حضور این هیئت تغییری صورت نگرفته، اما برای ابقای کسی نیز کاری نکرده اند.
مظاهری: به نظر می رسد حضور هیئت سه نفره جولانگاه حرکت سیاسی برای دامن زدن به اتفاقات سیاسی در دانشگاه هاست
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند نباید حرکت علمی کشور کند شود؛ زیرا آسیب جدی وارد می کند، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد فعالیت های مدیران سست تر شده است و از سوی دیگر گاهی مشاهده می شود که با اهداف سیاسی اتفاقاتی در دانشگاه ها صورت می گیرد؛ گویا حضور هیئت سه نفره جولانگاه حرکت سیاسی برای دامن زدن به اتفاقات سیاسی در دانشگاه هاست، در حالی که مقام معظم رهبری تاکید می کنند که در این فضا وارد نشوید، دانشگاه ها باید روند رشد علمی خود را داشته باشند و در کنار آن سیاسی هم باشند، اما نباید جولانگاه حرکت سیاسی و احزاب شوند.
وی در ادامه افزود: در هماهنگی قبل از جلسات هیئت سه نفره در دانشگاه ها مشاهده شد که این هیئت نه تنها برای نظارت بر عملکرد آمده، بلکه در برخی از نقاط کشور عملکرد رو به رشدی داشته است، اما متاسفانه رفتار نامناسبی از سوی هیئت سه نفره مشاهده کردیم که در شأن وزارت علوم نبود؛ به طوری که در بسیاری از دانشگاه ها مخفیانه حضور پیدا کردند و به برخی از استادان و افراد اطلاع رسانی شده بود، اما با این حال نفرات خاصی از حضور این هیئت در دانشگاه مطلع بودند و این مسئله صحبت های گذشته را تایید می کند.
مظاهری: گاهی حرکت هیئت سه نفره در اقدامات سیاسی به حدی بوده که از طرف نظام مردود شده اند
عضو شورای تبیین مواضع کشوری با بیان اینکه این هیئت سه نفره معمولاً افراد خوش چهره ای در فعالیت های سیاسی نیستند و گاهی با رویکردهای افراطی درباره حکومت و نظام حرکت کرده اند، ابراز داشت: گاهی حرکت این افراد به حدی بوده که از طرف نظام مردود شدند و به نظر می رسد در این مسئله باید تجدید نظر صورت گیرد؛ این هیئت از نظر ماهوی هیئت خوبی است، اما به شرط اینکه نظارت آنان دقیق، درست، منطقی و با انصاف باشد نه اینکه به یک حرکت سیاسی محدود شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در انتقاد به سخنان این هیئت سه نفره گفت: نقدهایی در سطح کلان مطرح شده بود، اما این افراد گفته بودند که به ما ربطی ندارد، اگر نقدی دارید به مدیریت فعلی بگویید؛ یعنی انگار گاهی برای مچ گیری به دانشگاه ها آمدند که این مسئله مورد سوال است.
مظاهری درباره حرکت سه نفره و هماهنگی آن با شعار اعتدال دولت تصریح کرد: با توجه به اینکه تغییراتی که از سوی این هیئت انجام شده، تغییرات هدفمند بوده، اما این سوال مطرح است که آیا اقدامات این هیئت به پیشرفت علمی کمک می کند یا خیر؟ ما به عنوان جریان دانشجویی کاری به اهداف سیاسی نداریم، اما معتقدیم ما پیرو خط امام و رهبری هستیم و از این جهت مطالبات ایشان باید انجام شود.
مظاهری: تغییر روسا با حضور هیئت سه نفره بی ارتباط نیست و شاید آنها می خواهند با روکش دموکراسی به تغییرات مشروعیت ببخشند
وی در پایان ابراز داشت: این هیئت سه نفره در دانشگاه هایی حضور پیدا کردند که رئیس آنان عوض شده؛ این موضوع را به حضور این افراد وابسته نمی دانم و برخی از تعویض روسا قبل از حضور این هیئت بوده است؛ به طوری که گاهی مشاهده شده که در برخی از دانشگاه ها با حضور نداشتن این هیئت سه نفره نیز رئیس دانشگاه عوض شده و یا یک روز پس از حضور این هیئت رئیس دانشگاه تغییر پیدا کرده، در حالی که روال تغییر رئیس دانشگاه حداقل یک هفته زمان ببرد. این نشان می دهد که وابستگی به حضور هیئت با تغییر روسا موضوع ناملموسی باشد و از این جهت اهداف این هیئت سه نفره مورد سوال است، البته نه اینکه تغییر روسا با حضور این افراد بی ارتباط باشد شاید آنها می خواهند با روکش دموکراسی به تغییرات مشروعیت ببخشند.
رضا موسی پور، عضو شورای تبیین مواضع کشوری در نشست خبری شورای تبیین مواضع درباره حضور هیئت پارلمانی اروپا به ایران گفت: حضور این افراد در ایران چند نکته جدی را به همراه دارد که اگر اکنون مورد توجه قرار نگیرد باید بعدها به نسل های آینده پاسخگو باشیم؛ یکی از موضوعات بحث نقض حاکمیت ملی ماست که اتفاق افتاد و برای این موضوع ما دلایل متفاوتی داریم؛ در سال 88 انتخاباتی انجام شد و مردم رئیس جمهوری را انتخاب کردند، اما عده ای از افراد فتنه ای را در جمهوری اسلامی به پا کردند و بزرگترین جشن دموکراسی دنیا را به حاشیه راندند؛ این معترضان اکنون آزادانه در کشور زندگی می کنند، اما اکنون دولت دیگری از همان انتخابات مردمی که اینها معترضانش بودند بر سر کار آمده است، در حالی که اکنون هیئت اروپایی به ایران می آید و با مخالفان این حکومت دیدار می کند،به طوری که در واقع حاکمیت این دولت را به رسمیت نشناخته و این موضوع نقض حاکمیت ملی است.
عضو شورای تبیین مواضع کشوری با بیان اینکه در این رابطه مردم نگران هستند و دولت موظف به پاسخگویی است، افزود: قطعاً مجلس اولی تر از دولت بوده و کمیسیون امنیت ملی باید پاسخگو باشد که چرا این هیئت وارد کشور شده و باعث ایجاد این اتفاقات عجیب در کشور گردیده است؛ وزارت خارجه در دولت و همچنین وزارت اطلاعات که هماهنگی امنیتی این دیدارها را برعهده دارد باید جوابگو باشند؛ زیرا حاکمیت ملی برعهده طیف یا گروه خاصی نیست و این سوال تمام ملت است.
موسی پور: چرا وزارت خارجه درباره حضور هیئت اروپایی به ایران سکوت کرده است؟
وی با بیان اینکه سکوت وزارت خارجه نکته عجیبی است که اتفاق افتاده، خاطرنشان کرد: وزارت خارجه از فعال ترین قسمت های دولت است که در همه موارد اظهارنظر می کند و از موشک های بالستیک تا روابط ما با افراد مختلف نظر می دهد، اما درباره چنین موضوعی که در رابطه مستقیم با آنان است، سکوت می کند و این برای ما سوال و شبهه است که مسئول این کار کیست و چرا اکنون هیچ فردی مسئولیت این کار را قبول نکرده است.
موسی پور: باید منتظر اقدامات مردم درباره حضور هیئت اروپایی باشیم؛ زیرا مردم جواب می خواهند
عضو شورای تبیین مواضع کشوری با اشاره به اینکه همان گونه که همه مسئولان مسئولیت دستاورد عجیب ژنو را قبول می کنند باید بگویند مسئول حضور هیئت اروپایی در ایران چه کسی است، تصریح کرد: ما فقط در افتخارات شریک یکدیگر نیستیم، این ذلتی است که اتفاق افتاده و اکنون باید مسئول این ذلت مشخص شود، قطعاً باید منتظر اقدامات مردم در این حوزه باشیم؛ زیرا مردم برای این مسئله جواب می خواهند.
موسی پور با بیان اینکه بی احترامی از سوی دولت نسبت به مجلس اتفاق افتاده، خاطرنشان کرد: کمیسیون امنیت ملی در مجلس اظهار می کند که ما از این موضوع بی اطلاع هستیم، هر چند آقای بروجردی می گوید سه روز قبل به من گفته شده، اما نگفتند که برنامه این هیئت اروپایی این گونه است؛ این در حالی است که وقتی هیئت پارلمانی می خواهد به ایران بیاید کمیسیون امنیت ملی باید در جریان باشد و همیشه دیدارهای خارجی به آنان اطلاع داده می شود، پس این بی احترامی به مجلس شده؛ زیرا مجلس در جریان نبوده است که چنین هیئتی داخل ایران می آید.
وی ادامه داد: این نص صریح صحبت های حقیقت پور است که گفته کمیسیون امنیت ملی در این سفر هیچ دخالتی نداشته و از ماجرا بی اطلاع بوده است؛ خوب این موضوع بی احترامی به مجلس است و چون مجلس نمایندگان مردم هستند در بعد بزرگتر این موضوع بی احترامی به مردم است، مردمی که در 9 دی یکپارچه شعار محکومیت فتنه گران را دادند و خواستار اعدام مفسدین فی الارض شدند، این جریان توهین به شعور مردم است و مسئولان اگر پاسخ درخور نداشته باشند در اعلای درجه از طرف دولت مورد توهین قرار گرفته اند و این خلاف شعارهای آقای روحانی است که مجلس را در راس امور قبول دارند.
موسی پور: اگر واقعاً هیئت اروپایی در دیگر کشورها چنین دیدارهایی را دارند پس با مخالفان هولوکاست در اروپا دیدار کند
عضو شورای تبیین مواضع کشوری در ادامه افزود: دیدارها از سوی هیئت اروپایی غیرمعمول است، آیا این هیئت در کشورهای دیگر چنین رفتارهای را دارند؟ اگر واقعاً این گونه است این هیئت اروپایی با مخالفان هولوکاست در اروپا دیدار کند؛ اسنادی را نشان دهید که این هیئت با معترضان و مخالفان کشورهای اروپایی و کشورهای مختلف دیدار داشته اند! به غیر از ایران با هیچ کجای دیگر دیدار نداشتند و موضوعی که آقای لاریجانی اذعان داشته مبنی بر اینکه نباید این مسئله را زیاد کش داد اتفاقاً نکته خوبی نیست، این حرف اشتباه است و این موضوع باید دنبال شود؛ زیرا به مردم توهین شده و این دیدارها غیرمعمول است و در هیچ کجای دنیا چنین دیدارهایی از طرف هیئت مشابه نداشته ایم و اگر این گونه بوده حتماً باید بیان شود.
موسی پور با بیان اینکه اکنون اگر سفارت یونان روشنفکر شده است ما از آقای لاریجانی می خواهیم که هیئت پارلمانی را از طرف ایران به سفارت یونان در اروپا بفرستد، خاطرنشان کرد: هیئت ایرانی به اروپا رفته و با مخالفان هولوکاست و مخالفان جنبش ضد وال استریت در آمریکا دیدار کند، اگر این قدر روشنفکری اتفاق افتاده پس این اقدامات باید انجام شود، و گرنه این موضوع قابل دنبال کردن است؛ زیرا اتفاقات بدی را نوید می دهد و ما اگر امروز به این موضوع واکنش نشان ندهیم در آینده کارهای بدتری انجام می شود.
موسی پور: ما به کل ذات استکبار بدبین هستیم
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه استکبار مانند سگ حار است که اگر جلوی این سگ بایستیم این سگ نیز می ایستد و اگر عقب بکشیم، حمله می کند، تصریح کرد: هر کسی چنین حرفی را بزند، در حال بازی در زمین دشمن است و ما به همه کسانی که با دشمنان دولت فعلی و قبلی در حال انجام مراودات هستند، بدبین هستیم و در این موضوع آمریکایی ها و اروپایی ها برای ما فرقی ندارد؛ زیرا اصل ذات آنان استکبار است و ما به کل ذات استکبار بدبین هستیم.
موسی پور: هیئت اروپایی دیدار با ستوده و پناهی را مهم ترین دیدار خود در ایران دانسته اند
عضو شورای تبیین مواضع کشوری با بیان اینکه هیچ کس در مقابل توهین و بی ادبی هایی که نماد اروپاست در دیدار هیئت اروپایی موضع گیری نکرد، گفت: این هیئت اوج رفتارهای زننده و بی ادبی را داشتند و کارهای دزدانه که ویژگی این گروه است را انجام دادند، ظاهراً آنان برنامه مکتوب سفر را به کمیسیون امنیت ملی ارائه داده اند، اما در این برنامه مکتوب اصلاً ذکر نشده که این هیئت باید با خانم ستوده و آقای پناهی، این دو فتنه گر دیدار داشته باشند، در حالی که این هیئت بعدها مصاحبه ای داشته و گفته که این مهمترین دیدار ما با این دو نفر بوده است.
موسی پور: در الگوی دولت اسلامی دولت و مجلس باید به مردم پاسخگو باشند
وی در ادامه افزود: هیچ منطقی در دنیا نمی پسندد که در خانه شما فردی جسارت و بی ادبی کند و شما سکوت کنید؛ مجلس باید بیان کند چرا می خواهد این رفتار ادامه پیدا کند، شما از رای ملت در مجلس نشسته اید؛ در دو دولت گذشته مردم عادت کردند که در بسیاری از زمینه ها باید به آنان توضیح داده شود و این الگوی دولت اسلامی است که همه جا به مردم جواب داده شود.
موسی پور: آقای روحانی باید از آبروی هاشمی به عنوان شخصیت حقوقی در نظام دفاع کند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با انتقاد از توهین های صورت گرفته به هاشمی خاطرنشان کرد: اوج توهین به هاشمی در اتفاقات اخیر صورت گرفت، او اکنون رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است و یک شخصیت حقوقی در نظام ما محسوب می شود؛ آقای روحانی باید از آبروی شخصیت حقوقی در نظام دفاع کند؛ زیرا دولتی که ادعای روابط دیپلماتیک را دارد باید پاسخگو باشد؛ چون مقرر شد که دولت برای ما کرامت سیاسی به ارمغان بیاورد.
عضو شورای تبین مواضع کشوری در پایان اظهار داشت: دولت باید بگوید که دستاورد هیئت اروپایی به ایران چه بوده است، به غیر از اینکه برخی از فتنه گران زنده شدند و احترام بین المللی به مخالفان یک نظام اسلامی گذاشته شد.
گفتوگو از: فاطمه پاخیرزن