رئیس دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت گفت: استادان می توانند با همکاری دانشجویان از بهترین فرصت در انجام کارهای پژوهشی بهره مند شوند.
رضا تقوی زنوز در گفت وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه ارتباط قوی بین استاد و دانشجو در انجام کارهای پژوهشی به روحیه طرفین بستگی دارد، افزود: وقتی استاد پروژه های کاربری انجام می دهد از بهترین فرصت برای استفاده از توانایی دانشجویان برخوردار است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت این ارتباط را تنها منوط به خواسته استاد نداست و گفت: شاید مطمئن نبودن دانشجو از آینده یکی از موانع این ارتباط است، هدفمند بودن و داشتن انگیزه های لازم از دیگر مواردی که دانشجو باید از داشتن آن برخوردار باشد.
تقوی زنوز با اشاره به ارتباط خوب تعداد بسیار زیادی از استادان دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت در پژوهش های کاربردی، افزود: این دانشکده که عمده فعالیت های پژوهشی در آن انجام می گیرد دارای 21 آزمایشگاه تحقیقاتی با مسئولیت اعضای هیئت علمی هستند که میان تمام دانشکده های ایران بی نظیر است.
مدیر طرح «دستگاه تست کمپرسورهای محوری» به طراحی و ساخت این دستگاه اشاره کرد و گفت: این دستگاه موتور قلب توربین گازی محسوب می شود که ما توانستیم این دستگاه را بسازیم و تست های آن نیز با موفقیت انجام شد.
رئیس دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت گفت: این دستگاه در ایران نظیر ندارد و می توان تست های لازم را روی آن انجام داد که این تست ها شامل اندازه گیری خواص جریان و بررسی عملکرد کلی کمپرسور است.
«دستگاه تست کمپرسورهای محوری» با تلاش رضا تقوی زنوز، ثارالله عباسی، محمد مهدی قانعی و جواد سند گل در پانزدهمین جشنواره خوارزمی جوانان در آذر ماه امسال حائز رتبه سوم شد.