به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، انگلیس، فرانسه، کانادا، استرالیا، آلمان، هلند و بلژیک از جمله کشورهایی بودند که در جریان سازی فتنه 88 نقش کلیدی داشتند.
هشت دفتر ویژه در دبی، بگرام، بیشکک، باکوف سلیمانیه، آمستردام، لندن و واشنگتن برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده بود، 70 اتاق فکر در آمریکا و کشورهای غربی برای ایجاد فتنه و براندازی نظام اسلامی ایران تلاش میکردند.
فتنه گران با میدان دادن به جریانات ضد انقلاب، بستر را برای گروههای معاند اعم از سلطنت طلبها، منافقین، گروههای ضد انقلاب و اراذل و اوباش فراهم کردند و اوج این بیحرمتیها در روز عاشورای سال 88 بود.
رهبر معظم انقلاب آبان سال 1389 در جمع دانشجویان و دانش آموزان فرمودند:
«در میدان سیاسی، فتنه سال 88 را جوانهای ما خواباندند. بیش از عوامل گوناگون دیگر، جوانهای ما، همین شما دانش آموزها، همین شما دانشجوها نقش داشتید؛ والّا فتنه، فتنه بزرگی بود. من به شما عرض کنم؛ چند سالی که بگذرد، آن وقت قلمهای بسته شده آگاهان بین المللی روان خواهد شد، باز خواهد شد، خواهند نوشت، ممکن است من آن روز نباشم اما شماها هستید؛ خواهید شنید، خواهید خواند که چه توطئه بزرگی پشت فتنه سال 88 بود. این فتنه خیلی چیز مهمی بود، قصدشان خیلی قصد عجیب و غریبی بود در واقع میخواستند ایران را تسخیر کنند. اینهائی که عامل فتنه بودند – توی خیابان، یا بعضی از سخنگویانشان – اغلب ندانسته وارد این میدان شده بودند؛ اما دستهائی اینها را هدایت میکرد، نمیفهمیدند. حالا اینکه چطور بعضیها وارد این میدان شدند، چطور ندانسته به دشمن کمک کردند، خودش تحلیلهای دقیق روانشناختی دارد. اما واقعیت قضیه این است که عرض کردم این مسئله خیلی کار بزرگی بود؛ این کار را شما جوانها به سامان رساندید.»
رضا تقیزاده، مجید محمدی و حسین علیزاده در جلسه ضد انقلاب
این فرمایش حضرت آقا پایگاه خبری تحلیلی مرصاد نیوز را بر آن داشت تا با بررسی وقایع 88، روند فتنه از 22 خرداد تا 6 دیماه را برای مخاطبان خود بررسی کند در این گزارش ویژه، پشت پرده یک جریان مرموز افشاء خواهد شد. نقش و ماموریت خواهرزاده کروبی در خارج از کشور به همراه اکیپ دیپلماتها که بعد از استعفاء از مناصب دولتی به استخدام سازمانهای صهیونیستی و ضدانقلاب در آمدند.
بیشک دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینهها، ظرفیتها و تجارب خود برای مقابله و مهار نظام مردمسالاری دینی بهره گرفتهاند. تجزیه طلبی، اقدامات مسلحانه گروهکهای ضدانقلاب، براندازی از طریق اغتشاش و آشوب سازی در جامعه، کودتا، حمله نظامی، ترور شخصیتهای اصلی نظام، ایجاد شکاف و برانگیختن اختلافهای قومی و مذهبی، تحریم و فشارهای اقتصادی و عملیات روانی پر دامنه، محورهایی از تهدیدها و توطئههای مختلفی بوده است که نظام جمهوری اسلامی در این 35 سال با آنها روبهرو بوده است.
آنچه که امروز مخاطبین در این گزارش خواهند خواند تنها بخشی از تشریح پروژه روانی بر علیه نظام اسلامی است که توسط عناصر خودفروخته صورت گرفته است. قصد اولیه گروهک کمپین سبز این بود تا با کمک سرویسهای اطلاعاتی غرب و برخی کشورهای عربی تعداد قابل ملاحظهای از کارمندان سفارت خانههای وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فتنه 88 استعفاء دهند.
کمپین سفارت سبز مانند حلقه کیان قبل از انتخابات سال 88 جلسات محفلی داشت.
علی اکبر امید مهر، حسین علیزاده، محمد رضا حیدری و احمد ملکی اعضاء فعال این گروه را تشکیل میدادند. احمد ملکی خواهرزاده مهدی کروبی از ایتالیا با مهدی کروبی ارتباط داشت و از او رهنمود میگرفت.
تقی کروبی در دیدار محرمانهای که در بهمن سال 87 با ملکی داشت بودجهای در اختیارش گذاشت تا تیم تبلیغاتی کروبی (بخوانید میر حسین موسوی) در ایتالیا فعال شود، این اقدام ملکی خلاف ضوابط بود چون طبق صراحت قانون کارمندان رسمی دولت نمیتوانند برای کاندیدای خاصی تبلیغات کنند. البته ماجرا به اینجا ختم نشد و بعد از اغتشاش خرداد 88 در یک اقدام هماهنگ به سرکردگی احمد ملکی نقشه شوم استعفاء کلید خورد.
قرار بر این شد کارمندان ایران در سفارت خانههای کشورهای مختلف در هر مقام از کنسول گرفته تا رایزن سوم به صورت نوبهای استعفاء دهند و دیگر همکارانشان را تشویق کنند تااین حرکت برای فشار به نظام اسلامی ادامه داشته باشد.
محمدرضا حیدری، فرزاد فرهنگیان، حسین علیزاده، احمد ملکی، درویش رنجبر، ابوالفضل اسلامی و علی اکبر امیدمهر در کشورهای نروژ، فنلاند، ایتالیا، ژاپن، فرانسه و هند از سمتهای خود استعفا داده و به عضویت کمپین سفارت سبز درآمدند. پیش بینی آخرین جلسه اقدام استعفای نوبهای این بود در هر سفارت خانه مجموعا 9 نفر استعفاء دهند که اگر این طرح اجرایی میشد میتوانست ضربهای جدی به نظام جمهوری اسلامی وارد کند حتی وزارت خارجه کانادا پذیرفته بود در صورت اجرایی شدن این طرح، کارمندان سفارت ایران در کانادا را اخراج کند تا ساختمان سفارت را در اختیار این گروهک قرار گیرد.
علی اکبر امید مهر مسئول پیگیری این طرح دیدارهایی با افراد ذی نفوذ در خارج از کشور انجام داد، علی اکبر امید مهر از کارمند سابق سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان بود که بعد از افشاء شدن ارتباطش با سازمان منافقین هم اکنون با نام و هویت محرمانه در کشور دانمارک زندگی میکند.
حسین علیزاده به همراه محسن سازگارا در یکی از کشورهای اروپایی
کمپین سفارت سبز در معرفی و اهداف خود آورده است:
این گروهک «به دنبال برقراری اتحاد در بین تمام گروههای درگیر با جمهوری اسلامی در داخل و خارج کشور برروی حداقلهایی است که تمام این گروهها با آن موافق میباشند، از اولویتهای کمپین سفارت سبز ایجاد اتحاد بین اپوزیسیون است تا براساس این اتحاد و اعتماد حاصل شده یک اپوزیسون قوی در مقابل این رژیم {جمهوری اسلامی} بوجود آید.
همان خواست اپوزیسیون داخل و خارج از کشور انحلال رژیم موجود و برقرای یک سیستم دموکراتیک و سکولار میباشد. وجود یک ایران دموکراتیک درمنطقه هم به نفع کشورهای خاورمیانه و همسایه ایران است و هم به نفع سایرکشورهای دنیا خواهد بود، زیرا امروز در ایجاد و منشاء هر بحرانی در کشورهای همسایه ایران و منطقه خاورمیانه، دستهای این رژیم در آن مشهود بوده و با انحلال این حکومت، نطفه شوم رادیکالیسم اسلامی در منطقه خشک خواهد شد.»
آنچه در اهداف این گروهک آمده طبق امیال و آرزوهای صهیونیستها است.
اهداف گروهک کمپین سبز نه تراوشات ذهنی این عده وطن فروش بود و نه نسخه جین شارپ، بلکه اقداماتی بود که چند سال قبل از فتنه 88 برنامه ریزی شده بود. از دل این آرزوها و تخیلات ذهنی به منظور براندازی که به لطف خدا و ائمه معصومین خنثی شد دولت در تبعید بیرون آمد.
دنیس راس که در آن مقطع ماموریت تشکیل دولت در تبعید را در دست داشت با موافقت مدحی نسبت به همکاری در این پروژه، با توجه به آنکه جهت تکمیل پروژهاش به یک چهره نظامی – امنیتی نیاز داشت، پروژه خود را تکمیل شده دید.
دنیس راس مشاور مؤسسه سیاستگذاری خاور نزدیک واشنگتن
شایان ذکر است نقش گروهک کمپین سبز در پروژه صهیونیستی دولت در تبعید پشتوانه دیپلماتی بود که با اعترافات محمد رضا مدحی در پروژه محرمانه نفوذ به نام «الماسی برای فریب» طراحی آمریکاییها نقش بر آب شد.
در ادامه این گزارش ویژه، یکی از عناصر اصلی این گروهک که ارتباط مستقیمی با سران فتنه داشت به منظور تبیین زوایای خیانتشان به مردم عزیز و مسلمان ایران معرفی میشود تا برای همگان آشکار شود پشت صحنه فتنه 88 چه برنامه ریزیهای گستردهای صورت گرفته بود.
احمد ملکی دیپلمات پیشین و خواهرزاده مهدی کروبی در تاریخ 30 بهمن 1389 در راستای حمایت و همراهی با فتنه گران استعفای خود را از سمت سرکنسولی ایران در ایتالیا اعلام کرد و به فتنه سبز پیوست.
وی که هم اکنون در فرانسه ساکن است پس از استعفاء و درخواست پناهندگی، خواستار حکومتی آزاد و سکولار برای ایران شده است!
احمد ملکی با حضور خود در خارج از کشور ضمن دیدار با اپوزیسیون فرصت طلب سعی کرد خوش خدمتی به غرب را ثابت کند و برای اینکه بتواند گذشته خود را از هر اتهامی پاک کند باید یک اقدامی بسیار بزرگ در داخل انجام میداد، این بار احمد ملکی با نزدیک شدن به امیرحسین جهانشاهی تاجر ثروتمند و ضدانقلاب خارج از کشور بخشی از هزینههای عاشورای 88 را تامین کرد.
از راست؛ محمد رضا حیدری، امیر حسین جهانشاهی و احمد ملکی
خواهرزاده مهدی کروبی علت پیوستن خود به امیرحسین جهانشاهی و دیگر فعالان فتنه 88 را اینگونه عنوان کرده است:
«هیچ راه حلی جز تغییر نظام و دگرگونی کامل سیستم حکومتی موجود، نمیتواند به مطالبات مردم ایران برای استقرار آزادی و حقوق بشر پاسخ مثبت دهد. لذا هر استراتژی دیگر که صرفاٌ خواستار ایجاد اصلاحات در چارچوب سیستم حکومتی و قانون اساسی فعلی باشد، نه قادر به جلب حمایت مردم در ایران خواهد بود و نه میتواند ایران را به آنجایگاه و منزلتی که سزاوار آن است در جامعه بین المللی برساند.»
امیر حسین جهانشاهی که یک سرمایه گذار ساختمانی در خارج از کشور است و اساسا سواد سیاسی چندانی ندارد مدعی شده که در اسفند ماه 1388 با اعلام موجودیت گروهک موج سبز، نخستین ساختار اپوزیسیون که پشتیبانی مالی و لجستیکی لازم برای همه شبکههای مبارزاتی! (اوباشگری) در درون کشور تامین میکند را پایه گذاری نموده است!
سرگذشت گروهک کمپین سفارت سبز بعد از یوم الله 9 دی همانند دیگر ضد انقلاب در 35 سال گذشته شد و کل اعضای تیم به اردوگاه سلطنت طلبان رفتند و از حامیان ربع پهلوی منفور شدند البته در میان سلطنت طلبان و گروههای ضد انقلاب مشهور به جاسوسی برای جمهوری اسلامی هستند!
اما مردم با حضور خود در حماسه 9 دی حمایت قاطع و بیبدیل خود از نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمانهای امام راحل (رحمه الله علیه) رهبر عزیز و مقتدر نشان دادند و یکبار دیگر اعلام کردند که نخواهند گذاشت این انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد. نه دی، روز بخشش فریب خوردگان و روز غضب بر فتنهگران توسط امت بود. نه دی، آموخت که نیازی نیست همیشه ولیّ در بین باشد، بلکه کافی است ولیّ در دل باشد.
منبع: مرصاد