سید موسی موسوی، نماینده مردم لامرد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: مذاکرات سیاسی با دیگر کشورها نباید باعث غفلت از ظرفیت های عظیم داخلی کشور شود.
وی تاکید کرد: ما موید دیپلماسی فعال دولت هستیم و باورمان این است که باید در جهت تعامل بیشتر با سایر کشورها، مخصوصاً کشورهای منطقه حرکت کنیم و ضمن حفظ اصول، از همه ظرفیتهای بالای دیپلماسی بهره جوییم. این موضوع خود میتواند بسترساز گشایشی در راستای مسائل اقتصادی، اشتغال و کسب و کار باشد.
نماینده مردم لامرد کلید حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را در ظرفیت های داخلی دانست و ادامه داد: نباید تمام توجه به مذاکرات و دیپلماسی معطوف باشد، به امید اینکه فرجی حاصل میشود و در نتیجه آن، از برنامهریزیهای مبنایی و اساسی در ساختار اقتصادی کشور غفلت شود.
موسوی اظهار داشت: با بهره گرفتن از توانمندیهای اقتصادی موجود در داخل کشور، بویژه در بخشهای غیردولتی و خصوصی و در یک کلام ظرفیت بالای مالی در اختیار خود مردم که بسیار علاقه مند به بحث اقتصادی کشور و رونق کشور هستند، میتوان به ظرفیتهای بالای اقتصادی دست یافت.
وی گفت: ما اگر این نگاه را نداشته باشیم، قطعاً توفیق زیادی نخواهیم یافت. به نظر میرسد همین ارتباط و سعی بر تعامل با دنیا برای حل مشکلات، تا حدودی ذهن مسئولان دولتی، بخصوص تیم اقتصادی را از پتانسیل داخل به ظرفیتهای خارجی معطوف کرده است، لذا باور ما این است که باید به هر شکلی با همه تلاش به مبارزه با بوروکراسی اداری رفته و بانکها تسهیلات دهند، سرمایهگذاری روان شود و هر سه قوه با ضمانت سرمایه سرمایهگذاران به مدد آنها بیایند، آن هم به دور از تکرار شعارهای خسته کننده حمایت از سرمایهگذار داخلی.
این نماینده مجلس یادآورشد: سرمایهگذار داخلی برخلاف میل باطنی خود یعنی ایجاد اشتغال، به دلیل له شدن در چرخدندههای مقررات بوروکراسی و دلسردی بعد از پیگیریهای متعدد و خستهکننده، مجبور به تغییر مسیر میشود.
موسوی خاطرنشان کرد: اگر دولت با جدیت، یک تیم اقتصادی قوی را مسئول کند، خواهد توانست با مدد جستن از ظرفیتهای داخلی و به دست خود مردم و سرمایه آنان، عمده مشکلات اقتصادی را به خوبی برطرف کند.