به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ هفتهنامه لوپوئن این اتفاق را کمسابقه و در تحلیلی با عنوان «تبعید اقتصادی، چالش تاریخی برای فرانسه» مینویسد: رکود اقتصادی و افزایش مالیاتها 2/5 میلیون فرانسوی را به خروج از کشور واداشته است. این مسئله در تاریخ فرانسه بیسابقه است. تنها در سال 2011 قریب صدهزار نفر از مردم فرانسه کشور خود را به قصد زندگی در یکی از کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی ترک کردهاند.
فرانسوا لونگله، در ادامه این تحلیل مینویسد: از جمله عوامل تعیین کننده تبعید اجباری ثروتمندان، کارآفرینان و متخصصان فرانسوی، 60 میلیارد یورو مالیات سالانهای است که توسط رئیسجمهوری پیشین، نیکلا سارکوزی و به ویژه رئیسجمهوری کنونی فرانسوا اولاند، برای مقابله با آثار و نتایج رکود و بحران اقتصادی کشور وضع شده است.
نشریه فرانسوی مینویسد: 27 درصد فارغالتحصیلان فرانسه میکوشند آینده حرفهای خود را خارج از کشورشان بسازند. در واقع، بیکاری و بحران اقتصادی یکی دیگر از عوامل تبعید اقتصادی در میان فرانسویان است فراتر از این حتی کل جنوب اروپا به دلیل بحران اقتصادی و بیکار در حال خالی شدن است. اکنون 400 هزار نفر از جمعیت فعال اسپانیا کاسته شده، زیرا دورنمای بهبود اوضاع اقتصادی و کاهش بیکاری در این کشور مشاهده نمیشود.
لوپوئن در پایان نوشت: خطر چنین تبعیدی، ادامه رکود اقتصادی در فرانسه و دیگر کشورهای صادرکننده بیکاران فارغالتحصیل است. بر اساس گزارشها، خروج فارغالتحصیلان فرانسوی از کشور موجب از میان رفتن یک میلیون شغل در فرانسه میشود و خود این زیان اقتصادی جبرانناپذیری به شمار میرود.
منبع: کیهان