رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان پزشکی به کمک مالی خیرین نیازمند هستند و کمک خیرین به دانشجویان باید افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی جعفریان در همایش تجلیل از خیرین عرصه سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز در تالار امام بیمارستان امام خمینی برگزار شد گفت: این جمع به این منظور تشکیل شده است تا از تمام تلاشهای خیرین حوزه سلامت در طول این چندین سال قدردانی کنیم و گامهایی که در آینده باید در این زمینه برداشته شود را شناسایی کنیم.
وی افزود: حس نوع دوستی در تمام مردم جهان وجود دارد و در محیطهای درمانی این حس نوع دوستی بیشتر ظهور و بروز پیدا میکند و در بیمارستانها دیده میشود که برخی از افراد خیر قسمتی از کار تاسیساتی و ساختمانی یا سایر اقدامات را برعهده گرفتهاند و اقداماتی که آنها درحوزه سلامت انجام میدهند بار بزرگی را از دوش دولت برمیداردو کمک ارزندهای به پیشرفت جامعه می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره پروژههایی که در حوزه سلامت وجود دارد گفت: در مجموعههای درمانی پزشکی اقداماتی صورت گرفته است که بسیار بزرگ و ارزنده است البته برخی از این اقدامات همانند پروژه احداث بیمارستان رازی چندین سال است شروع شده ولی هنوز به اتمام نرسیده است و یا در بیمارستان امیراعلم که قدمت شصت ساله دارد باید اقدامات در جهت بازسازی این مرکز صورت گیرد و همچنین خیرین حوزه سلامت اقدام به بزرگ کردن این ساختمان کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: برای افزایش خدمتدهی در بیمارستان امیراعلم یک ساختمان تجهیز و به این منظور به بیمارستان امیراعلم اهدا شده است که این اقدام خیرین مشکل بزرگی را حل کرده است.
جعفریان با اشاره به پروژه درمانیای که در بیمارستان امام وجود دارد گفت: در بیمارستان امام پروژه مهدی وجود دارد که این پروژه در زمینه افزایش تختهای بیمارستان به 800 هزار تخت است و این پروژه اقدامی بسیار بزرگ در حوزه سلامت است که نمیتوان با سازوکار دولتی آن را اجرا کرد همچنین گودبرداری انسیتوکنسر نیز آغاز شده است که برای به انجام رساندن این اقدام باید خیرین کمک کنند تا بتوانیم برای بیماران کلینیک درمانی خوبی را احداث کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه افزود: بسیاری از خیرین حوزه بهداشت و درمان به درمان بیماران و هزینههایی که بیماران پرداخت میکنند توجه دارند که سعی دارند که به بیماران کمکهایی کنند تا دورههای درمانیشان را کامل کنند و در صورت داشتن مشکلات مادی مشکلات بیماران را برطرف میکنند.
وی در ادامه اظهار داشت: در حوزه درمان تمام خیرین با مشکلات بیمارستانها و وزارتخانه آشنا هستند بخشی از مشکلاتی که بیمارستان دارد مربوط به فضای فیزیکی و برخی مربوط به تامین دارو و هزینههای مراقبت از بیمار است که البته بیمارستانها این مراحل حاد را پشت سر گذاشتهاند ولی در حال حاضر تمام بیمارستان ها نیاز به حمایت خیرین دارند.
جعفریان در ادامه گفت: در حوزه بهداشت درمان و سلامت روانی بیماران باید اقدامات پیشگیری صورت بگیرد که در حال حاضر این اقدامات راانجام ندادهایم و در حوزه خانواده و سلامت جوانان نیز به توجه و کمک بیشتر خیرین نیاز داریم.
وی با اشاره به پژوهشهایی که در دانشگاهها انجام میشود گفت: در مورد پژوهشهای دانشگاهی تمام منابع، دولتی که باید منابع غیردولتی نیز به اقداماتی پژوهشی اختصاص پیدا کند و متاسفانه خیرین به حوزه پژوهش وارد نشدهاند.
جعفریان با اشاره به اقداماتی که باید خیرین در حوزه دانشجویان انجام بدهند گفت: خیرین به حوزه دانشگاهی و دانشجویی وارد نشدهاند در صورتی که دانشجویان حوزه سلامت پزشکان آینده خواهند بود و به سیستم درمانی وارد میشوند و در صورتی که معضلات دانشجویان برطرف نشود در آینده این دانشجویان نمیتوانند در درمان بیماران موثر عمل کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان گفت: مسائلی مانند خوابگاه یا کمکهای مالی به دانشجویان در این چند سال نادیده گرفته شده است و دانشجویان به دلیل مسائل مالی قادر به درس خواندن نبودند و این مشکل در نهایت به این ختم میشود که متخصصین وارد جامعه میگردند که مشکلاتی در زمینه آموزش داشتهاند در صورتی که میتوان با کمک به دانشجویان این مشکلات را کاهش داد.