به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار احمدرضا رادان با اشاره به واقعه کربلا به تشریح علل وقوع آن پرداخت و با بیان اینکه شمری که سر امام حسین (ع) را جدا کرد جانباز جنگ صفین بود، اظهار داشت: کربلا و شهادت امام حسین(ع) به گواهی تاریخ به واسطه عدم بصیرت و آگاهی مردم آن زمان بوده است.
وی درباره کوفیانی که در مقابل سپاه 72 نفری امام حسین (ع) قرار گرفتند، گفت: آنها کسانی بودند که به ظاهر مسلمان، اهل نماز، روزه، تلاوت قرآن و نیز زمانی در لشکر حضرت علی (ع) بودند.
رادان با اشاره به سه ویژگی سپاه باطل که کمر به قتل امام حسین (ع) بستند، اظهار داشت: تطمیع، تهدید و جهل سه ویژگی این سپاه بود که در مقابل امام حسین و یاران با وفایش قرار گرفتند.
وی با اعلام اینکه سپاه باطل، عبد دنیا بوده و در مقابل تطمیع، تهدید و جهل آسیب پذیر میباشند، بیان داشت: دوری از ولی فقیه و حرکت در مسیر غیر ولایی انسان را در مسیر باطل قرار میدهد.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی در ادامه ریشه جهل را در بی بصیرتی دانست و تأکید کرد: در فضای امروز برای این که بتوانیم حق را از باطل تشخیص دهیم باید به بصیرت مسلح شویم.
رادان افزایش قدرت بصیرت برای شناخت فتنه ها و لغزشگاه ها را بسیار حائز اهمیت برشمرد و افزود: باید همواره قدرت شناخت و تشخیص برای عبور از فتنه ها را داشته باشیم.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی بر مراقب بودن بیشتر در موضوع حلال و حرام تاکید کرد و گفت: یکی از عواملی که باعث بی بصیرتی میشود لقمه حرام است.
وی افزود: حضرت علی (ع) بیشترین نکات اخلاقی ومعنوی کتاب گرانبهای نهج البلاغه را در کوفه فرموده است و مردم کوفه پای صحبتها وفرمایشات امیر مومنان بودند و به عبارتی کوفیان شاگرد نهج البلاغه بوده و حضرت علی (ع)و فرزندانش را میشناختند چطور میشود که بیست سال بعد در کربلا با غسل شهادت ونذر ونیاز کمر به قتل پسرش میبندند این سوال در کربلا از امام حسین (ع) هم پرسیده شد که ایشان جواب دادند لقمه حرام.
رادان در ادامه رمز موفقیت ناجا را در خوش اخلاقی، چالاکی ،داشتن سعه صدر و یادگیری عنوان کرد.
وی با بیان این مطلب تصریح کرد: رمز پیشرفت کارکنان ناجا در گرو اخلاق خوش، چابکی، نقدپذیری، یادگیری و سعه صدر همگام با ایجاد فرصت یادگیری است.
جانشین فرمانده ناجا اضافه کرد: اگر شما به جای پلیس، یک شهروند عادی بودید چه انتظاراتی از پلیس داشتید و با درک این مطلب همان انتظارات مردم را برآورد کرده تا شاهد یک پلیس روز آمد و مردم مدار باشیم.
رادان خاطر نشان کرد: اگر میخواهیم سرباز منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) باشیم باید از تطمیع، تهدید و جهل دوری کنیم.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری، کارکنان نیروی انتظامی مجاهدان فی سبیل الله بوده و این افتخاری برای کارکنان این نیرو است افزود: امروز پلیس در حرکت علمی و آگاهانه و بهره گیری از تجهیزات نوین و پیشرفته نقش حساس و مهمی در تولید و برقراری نظم وامنیت عمومی ایفا میکند و در برخورد با قانون شکنان با کسی تعارف ندارد.
رادان رمز موفقیت پلیس را در گرو آموزش، انتقاد پذیری و سعه صدر دانست و یادآور شد: پلیس اسلامی پلیسی نقدپذیر و دارای آستانه تحمل بالا است.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی، در پایان ماهیت پلیس اسلامی را مقتدر و مستحکم در برابر قانون شکنان و ستمگران ، رئوف و مهربان با مردم عنوان کرد و گفت: پلیس بخش مهمی از اجرای مأموریتهای خود را در تعامل و همکاری با مردم جستجو میکند.