به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ پژوهشگران به افرادی که تمایل فراوان به مصرف نمک دارند و به نوعی به خورد نمک در کنار تمامی غذاهای خود را اعتیاد پیدا کردهاند توصیه میکنند از چاشنیهای متنوع به جای نمک برای مزه دار کردن غذای خود استفاده کنند.
گفتنی است پژوهشگران علاوه بر چاشنی خاصیت معطر گونهی برخی از سبزیها را نیز برای مزه دار کردن غذاها پیشنهاد میکنند.
از جمله این سبزیها، پیازچه است که میتواند به عنوان یک چاشنی و یک طعم دهندهی مناسب در کنار انواع وعدههای غذایی ناهار و یا شام به کار رود.
پژوهشگران مصرف پیازچه را به دلیل طعم مطبوع آن و همینطور خواص درمانی فوق العاده زیاد در بهبود سلامتی افراد توصیه اکید میکنند. مصرف پیازچه به ویژه در فصل زمستان میتواند سبب بهبود مقاومت بدن و افزایش مقاومت "سیستم ایمنی" شود.
این سبزی معطر همچنین میتواند سبب ضدعفونی کردن "محیط دهان و دندان" و جلوگیری از بروز انواع عفونتهای دهان و دندان و پوسیدگی شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران